- 25 Ağustos 2014
- 21.439
- 51.637
- 798
Insan yeri geliyo sevdigine bile katlanamiyo ya bi olumsuzluk olunca.. Mantik iliskisi ve bu kadar mantiksizlik, gerçekten tam bi kabus..ben biraz mantik evliligi gordum, işte ikimiz de ogretmeniz vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan yeri geliyo sevdigine bile katlanamiyo ya bi olumsuzluk olunca.. Mantik iliskisi ve bu kadar mantiksizlik, gerçekten tam bi kabus..ben biraz mantik evliligi gordum, işte ikimiz de ogretmeniz vs
Sanki kız evi onlar gibi zorla kabul etmişler sanki. Halbuki ne güzel mesleği var. Eline ekmeğini almış.Küslük çıkartıp düğünü ertelemeye mi çalışıyorlar diyeceğim parası ödenmiş her şeyin. Hani masraf olarak görüyorlarmış ya.
Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
eşi simdiden arkasinda durmuyorsa yarin bu kadin hakliyken hakli, haksizken haksiz da demez bence. Hani belki konu sahibine bir cumle icin ayrilmak sacma geliyordur ama ne diyim, okumus etmis insan, onlarin gonlunu eglemekle ugrasacak bir omur onlari memnun etmeye calisacak...Insan yeri geliyo sevdigine bile katlanamiyo ya bi olumsuzluk olunca.. Mantik iliskisi ve bu kadar mantiksizlik, gerçekten tam bi kabus..
Bence eşini al konuş, ben bundan bundan rahatsızım. Eğer evlenince de böyle olursa bu iş şimdiden bitsin düğünü iptal edeceğim gibisinden konuş. Benim eşimde aile düşkünü çok kötü zamanlar yaşadım. Daha dün gece babası benimle konuşmuyor nedenini bilmiyorum bile babam seninle neden konuşmuyor diye benimle kavga etti. Gidip babasına sormuyor bile yüzlerine gelemiyo. Bence baştan otur konuş.Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Karar elbette sizindir ama bir yıl önce bende aynı şeyleri düşünüyorudum düğünden önce ve bazı zamanlar çok pişmanım vazgeçmediğime ama bazı zamanlar iyi ki onunla evlendim diyorum ama ben kendimden biliyorum eğer şimdiden size kızıp uyarıyorsa evlendikten sonra bunlar daha fazla olacak bende ailemi çok üzdüm diyevazgeçip daha fazla üzmek istemedim ama öyle zamanlar oldu ki kendime olan güvenimi kaybetmişim kavga edip iş uzamasın diye çoğu zaman sustuğum içinKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Bir de eşine ve onun ailesine köle bile olsa yaranamayacak.. Hep eksik hep yanlis gorulecek ve adamin ailesi ne yaparsa yapsin tepelerde taşınacak..Küçücük bir şüphe bile varsa vazgeç derim. Neden acıyan gözlerle bakılsın ki bırakan sensin. Alnının akiyla. Herşey hallolur. Şimdi vazgeçmesen uzun bir süre belki de bir ömür bu adamı ve ailesini idare etmek zorunda kalacaksın. Üstelik ne uğruna ? O seni mutlu etmeye calismayacak ki sen hep alttan alacaksın evlendim yürüyeyim bari diye. Hayatını değmeyecek kişiler için harcama. En fazla bir sene zorlanır sonra hayatını kurarsın. Gerçek aşkı mutluluğu bir kenara atma. İnsan anlaşarak evlense bile yeri geldiğinde sorun oluyor sizin temelinizde sorun var. Yol yakınken vazgeç. Kendin için yap bunu. Aksi taktirde esin için yaşayacaksın.
biz kızlar takılıyoruz buna böyle erkeklerin umrunda değil. eğer ki tamamen ayrılmayı göze alamıyorsan düğünü erteleyin derim. bak bu çok daha yumuşak bir hamle. o arada iyice düşünürsün. şimdi son3 günün verdiği stresle mi böyle gerildin yoksa gerçekten bu adamla yapamayacak mısın emin olamazsın. ayrılmayı da gözün kesmezse en güzeli uydurun birşey ve erteleyin. hiçbir şey senin hayatından kıymetli değilAyrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Ve sonuc: asla memnun edemeyecek..eşi simdiden arkasinda durmuyorsa yarin bu kadin hakliyken hakli, haksizken haksiz da demez bence. Hani belki konu sahibine bir cumle icin ayrilmak sacma geliyordur ama ne diyim, okumus etmis insan, onlarin gonlunu eglemekle ugrasacak bir omur onlari memnun etmeye calisacak...