Dugune 3 hafta kala....

Surat asmakla soğur mu bir insan ya... Bak arkadaşım sorun sen değildin öncelikle bunu bil. Ayrılmak istiyormuş bahan olmuş. Burada konularda okuyorum, eşleri "seni sevmeden evlendim" bahanesiyle boşananlar var. Kurtulmuşsun boşver.

Daha kötüsü de olabilirdi, arkadaşımın nişanlısı sevgisini ilgisini belli eden, sürekli evlilik hazırlığı yapan biriydi. Son ana kadar böyle olan adam başka kızı kaçırdı. :53: Düşün daha o günün sabahı konuşmuş her şey çok iyi... Neymiş, kaçırdığı kızı seviyormuşta diyememiş zamanında. Arkadaşım balık etli güzel bir kızdı. Kaç yıl birden yaşlandı ve sırf kemik kaldı.

Şuan kendine yapılanları haksızlık olarak nitelendiriyorsun ama bu örneğe göre nişanlın iyi bile geldi.

cnm nısanlımında sevdıgı varmıs ...o da buna ragmen bnmle nısanlanmıs..bırbuucuk yıl beklet sonra msj at cek gıt... madem oyle bısey var basına sılah mı dayadık gelıp nısanlandın aylarca kendılerı kostu geldı gıttı kapımıza ee ılahı adalet elbet gelecek onune bu yaptıkları

erkeklerde adam gıbı konusucak yurek ne gezer?kız aylarca sormus ıstemıyosan ayrılalım demıs neden demedın be yureksız zamanında kımse kusura bakmasın ama bole yumurta kapıya dayandıktan sonra donenlere yavş.k derler...
Canım senın adına sevındım ınankı ALLAH senı korumus evlenseydınız kımbılır ne acılar cektırecektı sana
yakın bır kac arkadasımın basınada buna benzer olaylar geldı,senden sogumasının sebebı senın bır anlık trıbın degıl kesınlıkle,bence bahane aramıs ben hayatında baska bırısının oldugunu dusunuyorum,senın basını yakamadı ama onunkını yakarlar merak etme ılahı adalete guven

ben de oyle dusunuyorum kı varmısta zaten sevdıgı varmıs :)) rabbıme havale ettım ben sevdıgı kuluymusum canım yandı cok koydu ama gececek bılıyorum ben ayaga kalktıgımda kendı dusecek bu sekılde bır kızın gururuyla oynamak yarı yolda bırakmak ınanıyorum cıkacak kendısınden ...

Boşver gitsin,evlenmeden kurtulmuşsun şükür ki...

Hiç kendini suçlama.Millet ne kaprisler,ne nazlar yapıyor,seven adam kuzu kuzu çekiyor.
Senin nişanlının,geçinmeye gönlü yokmuş zaten.
Belki yapamayacağını anladı,huysuzluğu ondandı.
Evlenip mutsuz olacağına,baştan kurtulmuşsun işte.

İnşallah karşına,seni gerçekten sevip sayacak birisi çıkacaktır.
Bahtın açık olsun.

Arkadasim cok zor bir durum.. Cok gurur kirici, uzucu.. Birsey diyimmi biz kendimizi de cok fazla uzuyoruz gibime geliyor..

Biz derken tamamen kadin irkindan bahsediyorum.. bu uzulmeyecek bir sey degil tabikii.. ama zerre kadar degmeyen bir insan icin bu aciyi ne kadar kisa surede bitirirsen kendine iyilik etmis olursun.. ve bunun icin ne yapman gerekiyorsa yap.. Bence mutlaka bir psikologa git.. insan herbirseyi arkadaslarina, ailesine anlatamiyor..

Bir de soyle bir durum var.. bu duyguyu sen icinde tekrar tekrar yasarken insanlar sana ayni seyleri tekrar tekrar soylemekten sikilabilirler.. bunun icin psikolog tavsiye ediyorum..

Gercekten gunumuzde maddi dertler, is dunyasi, esler, evlilik hayati, aile hayati. su bu derken zaten hassas olan kadin bunyesi o kadar daha cok yipraniyorki.. sen ustune duseni yap.. acini cekeceksin ama bir an evvel de kendine gelmek icin elinden geleni yapacaksin.. neyseki dugun olmamis.. onun pismanligi hic birseye benzemezdi..

Allah yardimcin olsun.. ve merak etme. ilahi adalet tecelli eder, kimsenin yaptigi yanina kalmaz.

Boşver gitsin,evlenmeden kurtulmuşsun şükür ki...

Hiç kendini suçlama.Millet ne kaprisler,ne nazlar yapıyor,seven adam kuzu kuzu çekiyor.
Senin nişanlının,geçinmeye gönlü yokmuş zaten.
Belki yapamayacağını anladı,huysuzluğu ondandı.
Evlenip mutsuz olacağına,baştan kurtulmuşsun işte.

İnşallah karşına,seni gerçekten sevip sayacak birisi çıkacaktır.
Bahtın açık olsun.

evet şükür kurtuldum ama oyle davranıyordukı dırek sucluluk psıkolojısınden vuruyodu yanı hep oyle hıssettırıyodu kendımı hersey benm yuzumden :) ama gercek yuzunu gosterdı ıste.rabbım bıldıgı gb etsın onu..bundan sonra da kıymet bılenlerle karsılastırır ınss benı.. ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım cnm

üzülme canım demesi kolay yapması zor belki ama böyle kişiliksiz biri için cidden değmez sen yolun başında kurtulmuşsun şanslısın evlensen bir ömür boyu üzülecektin yada ilk sıkıntıda seni yine yarı yolda bırakacaktı bu adam:23:boşanmak daha yıpratıcı nişanlıyken böyle olması daha iyi inan:31:
inşallah bundan sonra karşına kıymet bilen biri çıkar canım

Arkadasim cok zor bir durum.. Cok gurur kirici, uzucu.. Birsey diyimmi biz kendimizi de cok fazla uzuyoruz gibime geliyor..

Biz derken tamamen kadin irkindan bahsediyorum.. bu uzulmeyecek bir sey degil tabikii.. ama zerre kadar degmeyen bir insan icin bu aciyi ne kadar kisa surede bitirirsen kendine iyilik etmis olursun.. ve bunun icin ne yapman gerekiyorsa yap.. Bence mutlaka bir psikologa git.. insan herbirseyi arkadaslarina, ailesine anlatamiyor..

Bir de soyle bir durum var.. bu duyguyu sen icinde tekrar tekrar yasarken insanlar sana ayni seyleri tekrar tekrar soylemekten sikilabilirler.. bunun icin psikolog tavsiye ediyorum..

Gercekten gunumuzde maddi dertler, is dunyasi, esler, evlilik hayati, aile hayati. su bu derken zaten hassas olan kadin bunyesi o kadar daha cok yipraniyorki.. sen ustune duseni yap.. acini cekeceksin ama bir an evvel de kendine gelmek icin elinden geleni yapacaksin.. neyseki dugun olmamis.. onun pismanligi hic birseye benzemezdi..

Allah yardimcin olsun.. ve merak etme. ilahi adalet tecelli eder, kimsenin yaptigi yanina kalmaz.

tesekkur ederım cnm kendıme gelmeye ayaga kalkmaya calısıyorum zaten ama hayal kırıklıgım kandırılmam falan da fılan brz zor oluyor ama bılıyorum gececek gecmek zorunda.umrunda olmadıgım brı ıcın daha nkdr uzebılırımkı kendımı ama sevmıstım onu elımde olmuyo uzuluyorum ıste arada aklıma gelınce

üzülme canım demesi kolay yapması zor belki ama böyle kişiliksiz biri için cidden değmez sen yolun başında kurtulmuşsun şanslısın evlensen bir ömür boyu üzülecektin yada ilk sıkıntıda seni yine yarı yolda bırakacaktı bu adam:23:boşanmak daha yıpratıcı nişanlıyken böyle olması daha iyi inan:31:
inşallah bundan sonra karşına kıymet bilen biri çıkar canım

amın cnm ınsallah dogru dıyorsun da ıste sevdım sonucta ınandım guvendım hayaller kurdum... yne de sukur rabbımın sevdıgı kuluymusum kurtuldum ondan.ben zaten benı kandırmasına uzuluyorum okdr konustum neden gururumu kırdıkı ayrılırken konusmadı bıle adam yerıne koymadı ben bıtmesınden cok bu tarzına haraketlerıne cok kırıldım

Adım adım ayrılığa zemin hazırlamış işte. Başka birisi vardır muhtemelen.
Bu saatten sonra düşünme artık. Unutmaya bak. Elbet pişman olacak.

Ben anlamıyorum , bu nasıl vicdansız ve rezil bir erkek..madem evlenmeyeceköiş bunca zaman niye oyalamış seni , derdi neymiş? İstemiyorsa ayrılsaymış, düğüne 3 hafta kala vazgeçmek de needir..verilmiş sadakan varmış , sen bu zibidiyi s..tir et geç derim, böyle bir adamdan ne koca ne baba olur. Evlenseydin bu sorumusuz bencil zırtoyla başın çok ağrırdı, kurtulduğuna şükret geç.

onu allah bildiği yapsın da
bu kadınlar neden kapıya konmayı bekliyor çok merak ediyorum
hemen her konuda istemiyorsan ayrılalım dedim var
neden bekliyorsunuz
neden siz tekmeyi vurmuyorsunuz
görünen köy neden klavuz istiyor

Nerden öğrendin sevgilisini olduğunu?
Bu nasıl yüzsüzlüktür anlamadım yaaa..Boşver kızların da dediği gibi evlenince de aynısını yapardı bu adam..
Sen üzülme şükret ki evlenmeden ortaya çıktı ne halt olduğu...

hiç merak etme canım öyle bir bulacak kı Allah2ından sen yeter kı sabret.aynı olay benim basıma geldi ve 4 yıl nısanlı kaldığım resmi nıkahımın olduğu nısanlım aynı serefsizliği gösterdi evlenmeden bir kac ay önce ben de cok uzuldum cok agladım hakkımı hella etmedim.bosabdık Rabbım karsıma o kadar tatlı birini cıkardı kı :nazar::nazar:her seyi unuttum su an bunarı yazarken sacımı ceken 10 aylık bir kızım var:emir_bebek:ama o zaman bunların olacağını kestirememiştim hep mutsuz olacağım hayatım karardı demiştim aama bugündeyim cok huzuru bir yuvam var:nazar:ona ne mi oldu evlendi ve 5 ay sonra karısı onu terketti :32:.... unutma Allah en büyük intikam alandır sen sadece sabret cnm

onu allah bildiği yapsın da
bu kadınlar neden kapıya konmayı bekliyor çok merak ediyorum
hemen her konuda istemiyorsan ayrılalım dedim var
neden bekliyorsunuz
neden siz tekmeyi vurmuyorsunuz
görünen köy neden klavuz istiyor

cnm onunla her konusmam da tayını cıkmıstı doguya bu yuzden psıkolojısının bozuldugunu ısyerınde sıkıntı oldugunu soyluyordu borcu oldugunu bılıyordum maddı sıkıntılarından bahsedıyordu yanı hep mantıklı gerekceler sunuyordu duzelıcek dıyıp senınle alakası yok dıyıp duruyordu bu durumda da ya gercekten sorunu varsa dıyıp susuyordum..bı sure sonra artık aılesıyle konusmaya basladım oglunuzla konusun aklını basına alsın yoksa ben aıleme herseyı anlatıcam yeter dedım ve bı cok kez ayrılmaya kalktım aılesı durdurdu soyle boyle dıye konustular demek onlarda kandırmıs benı ne dıyımkı artık..hepsını Allaha havale edıyorum

Nerden öğrendin sevgilisini olduğunu?
Bu nasıl yüzsüzlüktür anlamadım yaaa..Boşver kızların da dediği gibi evlenince de aynısını yapardı bu adam..
Sen üzülme şükret ki evlenmeden ortaya çıktı ne halt olduğu...

babamın kulagına gelmıs cnm sevdıgı var dıye o da agzından kacırdı cunku artık bnmle konusmuyolar bu konu hakkında uzulmeyım dıye.. sonrasında noldu bılmıyorum babam arastırıyorum demıstı... zmanında cıddı dusundugu bırı vardı ayrılmıslar bence bu ya onu unutamadı cunku en son geldıgınde kızın onu aradıgını soledı bana bı ay once.. ya barıstılar ya ona sevgısı bıtmedı bnmle yapamadı ya da gıttıgı yerde bırını buldu ınan hıc bılmıyorum oyle boyle soyle hepsı aynı kapıya cıkıyor sonucta

hiç merak etme canım öyle bir bulacak kı Allah2ından sen yeter kı sabret.aynı olay benim basıma geldi ve 4 yıl nısanlı kaldığım resmi nıkahımın olduğu nısanlım aynı serefsizliği gösterdi evlenmeden bir kac ay önce ben de cok uzuldum cok agladım hakkımı hella etmedim.bosabdık Rabbım karsıma o kadar tatlı birini cıkardı kı :nazar::nazar:her seyi unuttum su an bunarı yazarken sacımı ceken 10 aylık bir kızım var:emir_bebek:ama o zaman bunların olacağını kestirememiştim hep mutsuz olacağım hayatım karardı demiştim aama bugündeyim cok huzuru bir yuvam var:nazar:ona ne mi oldu evlendi ve 5 ay sonra karısı onu terketti :32:.... unutma Allah en büyük intikam alandır sen sadece sabret cnm

suan ben aynı seylerı dusunuyorum.. erkeklere ınancımı aska olan ınancımı kaybettım kımseye guvenım kalmadı ve bundan sonra hayatıma bırının gırecegını ya da mutlu olacagımı dusunmuyorum yada dusunemıyorum..okdr umutsuzumkı tek dusundugum bı an once ayaga kalkmak toparlanmak yenı sayfa acmak ... senın adına yazını okurken uzulmustum ama okumaya devam edınce cok sevındım... rabbım mutlulugunu bozmasın esını basından eksın etmesın cocugunla kocanla huzurlu mutlu bır yuva nasıp etsın ınss... ben de hakkımı helal etmıyorm ve onu allaha havale edıorum umarım bana yaptıgının yasatııgının karsılıgını alır ne dıyımkı :(

suan ben aynı seylerı dusunuyorum.. erkeklere ınancımı aska olan ınancımı kaybettım kımseye guvenım kalmadı ve bundan sonra hayatıma bırının gırecegını ya da mutlu olacagımı dusunmuyorum yada dusunemıyorum..okdr umutsuzumkı tek dusundugum bı an once ayaga kalkmak toparlanmak yenı sayfa acmak ... senın adına yazını okurken uzulmustum ama okumaya devam edınce cok sevındım... rabbım mutlulugunu bozmasın esını basından eksın etmesın cocugunla kocanla huzurlu mutlu bır yuva nasıp etsın ınss... ben de hakkımı helal etmıyorm ve onu allaha havale edıorum umarım bana yaptıgının yasatııgının karsılıgını alır ne dıyımkı :(

Allah yardımcınız olsun,tez zamanda atlatırsınız inşallah..kendinizi boşuna suçlamayın o sadece bahane aramış,sizin üstünüze yıkmış..basit düşünüp,hareket eden kişinin size evlendiğinizde hiç hayrı dokunmazdı..sorumluluk sahibi ise hiç değil..saygı ise asla yok..mutsuzluğa evet diyeceğinize bitmesi hayırlı olmuş..bu durumu kimse haketmez elbette üzülmekte haklısınız ama kurtulduğunuz içinde şükredin..

konu sahibi arkadaşım, canını sıkma desemde boş biliyorum. senin içinde kopan fırtınaları bir sen bir Rabbim bilir... Ama kader, kısmet, alınyazısı.. maddi sıkıntılar bile olsa, pes edicek insanla ne kadar sağlıklı bir evlilik sürdürülebilirdi ki zaten? bu zamanları ancak dua ile aşabilirsin, Rabbim o kadar büyükki sen hiç merak etme. kimsenin ahı kimsede kalmaz

baska bısey varmı bılemıyorum ama daha sonrasında bu olaydan dolayı sogudugunu ıtıraf ettı ama duzelıcek ben kendımı bılıyorum eger duzelmıcegını dusunsem ayrılırdım demıstı ama bı turlu duzelmedı ayrıldıktan sonra da kulagımıza sevdıgı var dıye geldı..her turlu benı kandırmıs bosuna oyalamıs ıste..aman ettıgı yanına kalmaz ınss kalıbının adamı degılmıs

yorumların hepsını okumadım ılk sayfa harıc,sız secme hakkını nısanlınıza bırakmıssınız hatayı hep burada yapıyoruz sanırım.
sogudunsa bıtırelım yerıne bu harekelerınden hoslanmıyorum benden sogudugunu dusunuyorum ve senınle gorusmek ıstemıyorum desek daha az acı cekerız,ve bu kuslugunu aylarca surduren bır adam var ıyı dayanmıssınız.
kendı ısteklerımızı hep arkaya atmaya alısmısız ben bunu ıstıyorum demelıyız evlılıgımızın her safhasında esımıze yada ailesine karsı bunu soylemeyız.
bazı seylerıde yasamadan ogrenemıyoruz malesef ama hakkınızda hayırlısı olsun bunun ıcın soguyan adam ılerıde cayı gec servıs yaptınız dıye bosanalım derdı sıze.
ayrıca sıze bu sebepden dolayı sogudum dese bıle ınandırıcı degıl bu baska derdı vardır muhakkak bu gercerlı bır sebep degıl ınandırıcı gelmedı.

rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsaallah

Son düzenleme:
Back
X