- Konu Sahibi yorgunkalp
- #21
Surat asmakla soğur mu bir insan ya... Bak arkadaşım sorun sen değildin öncelikle bunu bil. Ayrılmak istiyormuş bahan olmuş. Burada konularda okuyorum, eşleri "seni sevmeden evlendim" bahanesiyle boşananlar var. Kurtulmuşsun boşver.
Daha kötüsü de olabilirdi, arkadaşımın nişanlısı sevgisini ilgisini belli eden, sürekli evlilik hazırlığı yapan biriydi. Son ana kadar böyle olan adam başka kızı kaçırdı.Düşün daha o günün sabahı konuşmuş her şey çok iyi... Neymiş, kaçırdığı kızı seviyormuşta diyememiş zamanında. Arkadaşım balık etli güzel bir kızdı. Kaç yıl birden yaşlandı ve sırf kemik kaldı.
Şuan kendine yapılanları haksızlık olarak nitelendiriyorsun ama bu örneğe göre nişanlın iyi bile geldi.
cnm nısanlımında sevdıgı varmıs ...o da buna ragmen bnmle nısanlanmıs..bırbuucuk yıl beklet sonra msj at cek gıt... madem oyle bısey var basına sılah mı dayadık gelıp nısanlandın aylarca kendılerı kostu geldı gıttı kapımıza ee ılahı adalet elbet gelecek onune bu yaptıkları