Canim benim ya kiyamam sana,anne-babana.bizi gözünden bile sakinip yetiştiriyorlar,elin kendi nefsi ugruna hayatımızın en guzel çağı mahvoluyor.dünya adaletsiz ama Allah'ın adaleti herseye yeter.bende ailemi ikna etmek icin cok çabaladım,Hergün aradılar,kac kez geldiler,kendisi babama sen vermezsen bile yıllarca beklerim bana evet diyene kadar diyodu.bende kac kez ayrıldım,ailem istemiyo diye,yalvardı,severken niye ayrilalim ben mücadeleye hazırım dedi.sonra Nisan oldu,oyle mutluyduki,ailesi diyodu biz onu hic boyle bilmezdik diye.dügün konuşuldu,karar verileceği hafta,bu sene olsun ben sensiz bir ay bile duramam artik dedi.bunu dedikten 2 gün sonra soguk davranmaya başladı,neyin var dedim,kac kez konuştum,ilk basta ben hazır deilim evlilige dedi,sonra korkularım var dedi,daha sonra ben seni sevdiğimden emin deilim dedi,en son ben usteleyince sana karsı bastan beri hic bisey hissetmedim dedi dalga gecer gibi.ama yuzyuze bunlari hic söylemedi,hep mesajla.arkadasimin abisi oluyo,arkadasim iste onun sorunları var,biraz sabret dedi,sorunlarını benimle konusmasada sabrettim,bekledim,ama olmadı.sorunum falan yok benim,bosuna sende zaman kaybetme dedi,daha ne kadar bekleyebilirdim.beni cok seven aile,kendi kızlarından ayırmayan aile,hic aramadı ama hic.en cok ona uzuldum.sanki beni hepsi kandırmış gibime geliyo,gururuma dokunuyor bazen,sonra diyorum Rabbim görüp biliyor herseyi ona havale ettim O neylerse guzel eyler