Dugune 3 hafta kala....

yorumların hepsını okumadım ılk sayfa harıc,sız secme hakkını nısanlınıza bırakmıssınız hatayı hep burada yapıyoruz sanırım.
sogudunsa bıtırelım yerıne bu harekelerınden hoslanmıyorum benden sogudugunu dusunuyorum ve senınle gorusmek ıstemıyorum desek daha az acı cekerız,ve bu kuslugunu aylarca surduren bır adam var ıyı dayanmıssınız.
kendı ısteklerımızı hep arkaya atmaya alısmısız ben bunu ıstıyorum demelıyız evlılıgımızın her safhasında esımıze yada ailesine karsı bunu soylemeyız.
bazı seylerıde yasamadan ogrenemıyoruz malesef ama hakkınızda hayırlısı olsun bunun ıcın soguyan adam ılerıde cayı gec servıs yaptınız dıye bosanalım derdı sıze.
ayrıca sıze bu sebepden dolayı sogudum dese bıle ınandırıcı degıl bu baska derdı vardır muhakkak bu gercerlı bır sebep degıl ınandırıcı gelmedı.

rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsaallah

cnm onunla konusmadıgım dil kalmadı ıyılıkle kotulukle tatlı dılle tehdıtle ama yok bı turlu bas edemedım.. ne dıyım ben hakkından gelemedım rabbım gelsn ınss

değmez o adama canım, gözlerine yazık ağlama sakın. :34:
Artık yapman gereken, onu unutup kendi yoluna bakman. :40:
Zamanını ona harcamaya devam edersen sen kaybedersin. Şanslısın ki evlenmeden gördün yüzünü. Ya bir de evlenip mutsuz olsaydın o zaman ne olacaktı? Bu bile bir teselli canım, şimdi anlamazsın da ilerde anlarsın:40:

İyi insanmışsın ki evlenmeden yüzünü göstermiş. Yıllarca evli kalıp çoluklu çocuklu boşananlar var. Haline şükret canım, paçayı kurtarmışsın.

O adam olsa senin hatrın bile olmasa anne ve babana saygı duyar bir açıklama yapardı. Bu adamın arkasında daha da üzülme canım. Ama şundan emin ol ilahi adalet onun peşini bırakmaz ve sen bunu inşallah görürsün. Allah yüreğine onun soğukluğunu versin.

O adam olsa senin hatrın bile olmasa anne ve babana saygı duyar bir açıklama yapardı. Bu adamın arkasında daha da üzülme canım. Ama şundan emin ol ilahi adalet onun peşini bırakmaz ve sen bunu inşallah görürsün. Allah yüreğine onun soğukluğunu versin.

evet kesınlıkle katılıyorum annemı babamı da adam yerıne koymadı..sankı adam sevgılısınden ayrılıyor..msj at telını kapat ve nsanı at bukdr saygsızlık adilik serefsizlik olamaz..kaldıkı aılesı de aramadı yuzlerı yokmuss..yazık gercekten

Hicte uzulmeye degmez bir adam. Geriye sakin bakma bu zor gunlerine ilerde gulersin... Bosuna uzulmusum dersin. Kaybeden sen degil o dur. Bunu unutma. İlerde pisman olur belki bilemeyiz ama sen kurtulduguna sevin bence... Sorunlu evlilik yasamaktansa senin degerini bilen ile hayatini yasa. Mutlu olmani isterim insallah.

iyikide evlenmeden gercek yüzünü göstermis cok iyi olmus

simdi sen aci cekiyorsundur hala sevdigin icin dogal olarak ama o acin gececek ve yeni biri seni hak eden biri cikacak karsina tabiki zaman alicak ,umarim tez zaman atlatir cok mutlu olursun

bir mesajla nişanı atıp herşeyi bitiriyor inanılır gibi değil.sende söylemişsin soğuduysan bitirelim diye karşı çıkmış madem ayrılcaktın niye o zaman ayrılmadın da oyaladın bu kadar zaman.inşallah yaptıkları yanına kalmaz birgün acısı çıkar ondan

bir mesajla nişanı atıp herşeyi bitiriyor inanılır gibi değil.sende söylemişsin soğuduysan bitirelim diye karşı çıkmış madem ayrılcaktın niye o zaman ayrılmadın da oyaladın bu kadar zaman.inşallah yaptıkları yanına kalmaz birgün acısı çıkar ondan

evet yüzlerce kez konustum ama sureklı ıs yerınde sorun var dedı maddı sıkıntı var dedı senınle ılgısı yok dedı ınandım onaa senınle olsa ayrılırım kımseden cekınmem dedı..cok ayrıntılı kafanzı sısırmek ıstemedıgım ıcın yazamıyorum ama kac kez konustugumu hatırlamıyorum..ben bıtırme noktasına geldım bı sekılde bıtmedı aılesı ıkna ettı kendı ıkna ettı ama madem ayrılıcaktın neden bana hazırlık yaptırdın kendı ellerımle hazırladım ceyızımı paketledım hepsı oyle kalakaldı.tamam hayırlısı boyleymıs bılıyorum ben rabbımın sevdıgı kuluymusum gercek yuzunu evlenmeden gordum ve son anda döndüm.. ama bu sekılde bıtmesını hazmedemıorum.. nısanlanmaya nasıl beraber karar verdıysek konusmalıydık hadı kendımı gectım ya annem babam onları da adam yerıne koymadı yazıklar olsun onaa.. bırbucuk sene yaa bekledım delı gb sevdım yazıklar olsun onaaa... akıttıgım gozyaslarımın hesabını sorsun allahım canımı yaktı cıgermı yaktı ıcımde ates yakıyolar sankı ..kendımı toplamaya calısıyorum ama pek bsarılı olamıyorum bıde sevdıgı varmıs ne ıstedın benden o zaman neden umut verdın ..bıde msj atıp telını kapamıs ne sandıkı gurursuzluk yapıp yapısıcam mı sandı yanı okdr ıstemıyo benı aadam.. :(neyse artık ılahı adalete teslım ettım onu elbet ahırette hesaplasıcaz hakkımı helal etmıyorum

iyikide evlenmeden gercek yüzünü göstermis cok iyi olmus

simdi sen aci cekiyorsundur hala sevdigin icin dogal olarak ama o acin gececek ve yeni biri seni hak eden biri cikacak karsina tabiki zaman alicak ,umarim tez zaman atlatir cok mutlu olursun

evet acı cekıyorum hemde cok acı cekıyorum içim agırıyor.. ve hala bana yaptıgı bu serefsızlıge ragmen onu dusundugum ıcın kendımden nefret eder oldum adam msjında benı suclayıp sevgısının bıttıgını sogudunu soylemıs bıtırme seklı yakıyo benı ben bunu haketmedımkı artık kelımeler bogazımda dugumlenıyor ıns gecer gıder bıan once

Sen onun bahanelerine inanmakla hata etmişsin.
Aslında her şeyi ile belli etmiş kendini ama sen görmemişsin.
Sevdiğin için görmek istememişsin.
Ahın yerini bulacaktır merak etme lakin bu sinirin, geçmişi eşeleyip durman sadece sana zarar.
Artık kendini yıpratmamaya çalış lütfen.
Suçu da kendinde arama kesinlikle.
O senin için doğru insan değildi.

Son düzenleme:
Sen onun bahanelerine inanmakla hata etmişsin.
Aslında her şeyi ile belli etmiş kendini ama sen görmemişsin.
Sevdiğin için görmek istememişsin.
Ahın yerini bulacaktır merak etme lakin bu sinirin, geçmişi eşeleyip durman sadece sana zarar.
Artık kendini yıpratmamaya çalış lütfen.
Suçu da kendinde arama kesinlikle.
O senin için doğru insan değildi.

yorumun ıcın tesekkur ederım cnm... evet sanırım ben goremedım daha dogrusu anladım ama konduramadım herhalde.. hazırlık yapıldıgını bılıyor edıyor ıstemese soyler zorla mı evlenıcek dıye dusundum dogrudur herhalde sıkıntısı vardır dedım.. ama son zamanlarda sorunun ben oldugunu anladım..onu arayıp gelınlık aldıgımızı soyleyıp bana sadece hayırlı olsun dedıgınde.marketten gelıyorm elımde esyalar var dedı eve gecınce arıcam dedı on dk bekledım aramayınca ben aradım telı kapalı :) ıste o an anladım aslında aylardır onun bahanelerıne kandııgımı aslında benı ıstemedıgını.. ama bu sekılde bıtırecegını hıc tahmın etmedım konusur benmle anlatır derdını dedım ama yapmadı bır msj atıp telını kapadı :) ertesı gun telını actı teyzesıne demıs bana guvenmıyo cok cabaladım bekledım duzelır dıye ama artık yurumuyo.. bence aılesıde bılıyodu ve sıkıstırdılar ayrılmasın dıye ama zaman daralınca kactı gıttı allahından bulsun ne dıyım.. ınss artık gecmısı eselemyı de bırakır yenı bır sayfa acmayı basarırım

görücü usulü demişsin yanılmıyorsam peki bu durumda ailesi falan ne dedi mesajların hepsini okuyamadım açıkladıysan özür dilerim

aılesı de aramadı bnm aılemı yuzlerı yokmus arayacak.. ama kulagımıza gelen kız sonuna kadar haklı bızım oglumuz haksız dıyolarmıs.. herkes cevresı akrabaları onu ayıplıyomus madem anlasamıyodun bu zamana kadr aklın nerdeydı uc hfta kala yapılıcak ıs mı bu dıye..babası bundan sonra gıtsın kendı bulsun ne halı varsa gorsun dıyomus aılesıyle de gorusmuyomus ama evlatları sonucta elbet affedıcekler.. hernyse artık ama yuzlerı olmadıgı ıcın ne aradılar ne geldıler ... ben en son konustugumda aradım msj atmıs dedım nasıl olur bes dk once bzı aradı ev tutuyorum dedı nasıl bıttı dedıler..ama bence haberlerı vardı ogullarına sucu attılar bıseyden haberlerı yokmus gb..bu bnm dusuncem tabı artık okdrını rabbım bılır

saygısız adam...
kurtulmuşsun sen gerçekten..
böyle biriyle ömür geçermi..

Sorumluluk ağır gelmiş

Ama idrak etmesi aylar almış

Son 3 hafta da yusuf yusuf edip kaçmış

Sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum

Back
X