Düğüne 5 ay kala...

Güveniyorum ama diye bi cümleyle evlenemezsiniz. Hayatı kendinizede nişanlınıza da zehir edersiniz. Dünyanın binbir türlü hali varsa binbir çeşit insanı olduğundan. Burada içinizi rahatlatacak bir şey duysanız bile güveniniz tam değil.

O da işte yüz versem pavyona dönecek diyo e vermiyosan benim niye aklımı bulandırıyosun dediğin gibi o kadar saçma ki..
Canim yani pavyona dönmesi icin hergün kadinlar afedersin kucağına atliyor sanki .
Belki 1 2 kez tanismak isteyen oldu tamam da yani bu kadr dq abarti birsey olacağını sanmıyorum.

Sonuçta Turkiyede yaşıyoruz kizlar beğendiğine gidip acilamazken gel beni seyyap cesareti bulacaklarini pek sanmıyorum.
Sizi kıskandırmak icin yapti diye düşünüyorum.

Böyle bu durumda zaten ne düşüneceğimi şaşırdım dediğiniz gibi korkum evlilikte

Alkol olunca işin içinde herşey olabilir diye düşünüyorum canım

Böyle bu durumda zaten ne düşüneceğimi şaşırdım dediğiniz gibi korkum evlilikte
Dün çocuklarımızla ilgili şeyler konuşurken konu eşimin eski sevgililerine geldi. Bak bigün şöyle bi olay olmuştu, olay çıkartmıştım. Bundan kaç sene önce böyleydi, bu çocukları nasıl koruyacağım ben diye söylendi. Anlattığı olayda buna benzer bir olay. Şahsen niye anlattın, ne alaka, bilmek zorunda mıyım, nerden bilicem kadınla olmadığını falan demedim. Kendime nasıl güveniyorsam ona da öyle güveniyorum ki evlendim.

Bazen iç sesi dinlemek lazım. Aldatılabilir misiniz? Evet. Ama karşınızdaki insan asla aldatılmayacağınızı düşündürdüyse evlenebilirsiniz sadece.

Alkol olunca işin içinde herşey olabilir diye düşünüyorum canım
O zaman alkolden para kazanan biriyle evlenmeyin. Yuvanızın temelleri de bunun maddi geliri üzerine kurulmasın. Alkolü suçlamak yerine insanları, insanların zihniyetini sorgulayın.
Bu tarz kadınlar şöyle, elemanlarım yavşak, ben olmasam pavyona döner burası tarzıyla konuşan biri net seksisttir ve aklı sürekli orada olduğu için de her kadının onunla yatmak istediğini falan düşünüyordur.

ben nisani atamiyorum buyur sen at demis resmen

ben olsam sirf lakayt vicik vicik konusmasindan dolayi atardim yüzüğü

omur boyu her aklina geldiginde, kiskandirmak istediginde, ariza cikarip evden cikmaya bahane bulmak istediginde kullanir bunlari

huzurlu olmak isteyen adam nisanlisinin aklina zorla suphe sokmaz

Bende olay çıkarmadım şok oldum sadece dediğim beni bırakmıyosun dükkana dursam belki olay değişir malesef onada izin vermiyo. Kendimi sorgulayacağım teşekkürler

Haklısın teşekkür ediyorum

O kadar haklısın ki ne huzur bıraktı ne neşe bi sürü düşünceyle başbaşa kaldım kendimi sorguluycam çok teşekkürler

Başka söze ne hacet :)

O kadar haklısın ki ne huzur bıraktı ne neşe bi sürü düşünceyle başbaşa kaldım kendimi sorguluycam çok teşekkürler

burda okumustum eskiden, lohusa bebegi hic durmayan bi kadini kocasi sudan sebeple kavga ederek uzup gecenin bi yarisi gidiyodu. cani isteyince donuyodu eve.

yarin evlendiniz, bebek oldu....
bu adam "isim var" dediginde siz sana ihtiyacım var cok yoruluyorum biraz yardimci ol deseniz, kari kiz eleman muhabbeti yapip sizi sinirlendirip tartisinca, "ben en bastan beri boyleydim paranoyaksin sen" deyip birakip giderse katlanabilir misiniz

evlenince dönüşü daha zor bazi seylerin

lütfen önce kendinizi düşünün, kendinize istediginiz hayatla bu bey birebir ortusmuyosa, su konusmalarindan sonra yol vermeniz hayriniza olur

Konuyu okurken aklıma gelen şeyleri yazayım ben..
1. Nişanlın çok kompleksli biri, herkesin ona baktığını sanan bi kezo ve aklınca kendini ispat etmek için böyle şeyler uydurmuş olabilir.. Daha doğrusu, 1-2 kişi baktıysa abartarak anlatmış olabilir..
2. Milleti genelleyip yok y.vşak, yok pavyon, yok bilmem ne diye genelliyorsa zaten zihniyetinde ve seviyesinde bi problem vardır..
3. Güven veren bi tip gibi gelmedi hiç, aldatma anlamında değil, zihniyet anlamında sıkıntılı.. Takıntılı, paranoyak, kıskanç ve çirkef diye düşündüm..
5 ay az bi zaman değil, iyi düşün..

Duzgun bir kadin zaten agirdir o topa girmez. Diger turlu kadonlarda asiliyorsa asilsin birak kafana bile takma. Eger nisanlon onlara yuz verecek kadar dustuyse ışınlan derim

Boncukkk000 bu yorumu dikkate alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…