- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- 103
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Anlayamadım bende yapısı serttir ama anlatmasıyla herkesi kötülemesiyle aklım karmakarışık olduIstisnasız her Erkeğe asılan kadın olur.
Önemli olan nişanlının nasıl bir duruşa sahip olduğu.
Ve bunları sana neden anlatma Gereği duydu ?
Bence ona sürpriz vs yapar ayağında bi git işyerine bakalım gözlemle ortamı.Anlayamadım bende yapısı serttir ama anlatmasıyla herkesi kötülemesiyle aklım karmakarışık oldu
Kesinlikle yapıcamBence ona sürpriz vs yapar ayağında bi git işyerine bakalım gözlemle ortamı.
Canim yani pavyona dönmesi icin hergün kadinlar afedersin kucağına atliyor sanki .O da işte yüz versem pavyona dönecek diyo e vermiyosan benim niye aklımı bulandırıyosun dediğin gibi o kadar saçma ki..
Benimde aklımı çok karıştırdı ne düşüneceğimi bilemedim :Neden boyle bir sey soylemeye gerek duydu ki?
Bana hic normal bir tavir gibi gelmedi.
Böyle bu durumda zaten ne düşüneceğimi şaşırdım dediğiniz gibi korkum evlilikteGüveniyorum ama diye bi cümleyle evlenemezsiniz. Hayatı kendinizede nişanlınıza da zehir edersiniz. Dünyanın binbir türlü hali varsa binbir çeşit insanı olduğundan. Burada içinizi rahatlatacak bir şey duysanız bile güveniniz tam değil.
Alkol olunca işin içinde herşey olabilir diye düşünüyorum canımCanim yani pavyona dönmesi icin hergün kadinlar afedersin kucağına atliyor sanki .
Belki 1 2 kez tanismak isteyen oldu tamam da yani bu kadr dq abarti birsey olacağını sanmıyorum.
Sonuçta Turkiyede yaşıyoruz kizlar beğendiğine gidip acilamazken gel beni seyyap cesareti bulacaklarini pek sanmıyorum.
Sizi kıskandırmak icin yapti diye düşünüyorum.
Dün çocuklarımızla ilgili şeyler konuşurken konu eşimin eski sevgililerine geldi. Bak bigün şöyle bi olay olmuştu, olay çıkartmıştım. Bundan kaç sene önce böyleydi, bu çocukları nasıl koruyacağım ben diye söylendi. Anlattığı olayda buna benzer bir olay. Şahsen niye anlattın, ne alaka, bilmek zorunda mıyım, nerden bilicem kadınla olmadığını falan demedim. Kendime nasıl güveniyorsam ona da öyle güveniyorum ki evlendim.Böyle bu durumda zaten ne düşüneceğimi şaşırdım dediğiniz gibi korkum evlilikte
O zaman alkolden para kazanan biriyle evlenmeyin. Yuvanızın temelleri de bunun maddi geliri üzerine kurulmasın. Alkolü suçlamak yerine insanları, insanların zihniyetini sorgulayın.Alkol olunca işin içinde herşey olabilir diye düşünüyorum canım
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Bende olay çıkarmadım şok oldum sadece dediğim beni bırakmıyosun dükkana dursam belki olay değişir malesef onada izin vermiyo. Kendimi sorgulayacağım teşekkürlerDün çocuklarımızla ilgili şeyler konuşurken konu eşimin eski sevgililerine geldi. Bak bigün şöyle bi olay olmuştu, olay çıkartmıştım. Bundan kaç sene önce böyleydi, bu çocukları nasıl koruyacağım ben diye söylendi. Anlattığı olayda buna benzer bir olay. Şahsen niye anlattın, ne alaka, bilmek zorunda mıyım, nerden bilicem kadınla olmadığını falan demedim. Kendime nasıl güveniyorsam ona da öyle güveniyorum ki evlendim.
Bazen iç sesi dinlemek lazım. Aldatılabilir misiniz? Evet. Ama karşınızdaki insan asla aldatılmayacağınızı düşündürdüyse evlenebilirsiniz sadece.
Haklısın teşekkür ediyorumO zaman alkolden para kazanan biriyle evlenmeyin. Yuvanızın temelleri de bunun maddi geliri üzerine kurulmasın. Alkolü suçlamak yerine insanları, insanların zihniyetini sorgulayın.
Bu tarz kadınlar şöyle, elemanlarım yavşak, ben olmasam pavyona döner burası tarzıyla konuşan biri net seksisttir ve aklı sürekli orada olduğu için de her kadının onunla yatmak istediğini falan düşünüyordur.
O kadar haklısın ki ne huzur bıraktı ne neşe bi sürü düşünceyle başbaşa kaldım kendimi sorguluycam çok teşekkürlerben nisani atamiyorum buyur sen at demis resmen
ben olsam sirf lakayt vicik vicik konusmasindan dolayi atardim yüzüğü
omur boyu her aklina geldiginde, kiskandirmak istediginde, ariza cikarip evden cikmaya bahane bulmak istediginde kullanir bunlari
huzurlu olmak isteyen adam nisanlisinin aklina zorla suphe sokmaz
Başka söze ne hacet :)Şimdi şöyle düşünün:
1) Bu durumu değiştirebilir miyim? Hayır .
2) Nişanlınız işini değiştirir mi? Hayır.
3) Öyle ya da böyle yapan her koşulda yapar mı? Evet.
4) Eşinizi hayat boyu bir kutuda saklayabilir misiniz? Hayır.
5) Bu olasılık herkes için geçerli mi? Evet.
O yüzden değiştiremeyeciğiniz ve hayatla içiçe olan bir konu için canınızı sıkmayın. Ve düşünmeyin. Öyle bir şey olursa bir gün o zaman düşünürsünüz.
O kadar haklısın ki ne huzur bıraktı ne neşe bi sürü düşünceyle başbaşa kaldım kendimi sorguluycam çok teşekkürler
Konuyu okurken aklıma gelen şeyleri yazayım ben..
1. Nişanlın çok kompleksli biri, herkesin ona baktığını sanan bi kezo ve aklınca kendini ispat etmek için böyle şeyler uydurmuş olabilir.. Daha doğrusu, 1-2 kişi baktıysa abartarak anlatmış olabilir..
2. Milleti genelleyip yok y.vşak, yok pavyon, yok bilmem ne diye genelliyorsa zaten zihniyetinde ve seviyesinde bi problem vardır..
3. Güven veren bi tip gibi gelmedi hiç, aldatma anlamında değil, zihniyet anlamında sıkıntılı.. Takıntılı, paranoyak, kıskanç ve çirkef diye düşündüm..
5 ay az bi zaman değil, iyi düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?