- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Nişanlınıza göre dükkanına gelen birçok kadın yollu çalısanları ise yavşakmış kendisi ise haza bir istanbul beyefendisi. Adamdaki zihniyete bak. Ben olsam böyle konuşan birinden buzz gibi soğurdumMerhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Bende tekelde çalıştım bir süre ama hiç kimse asılmadı. Nişanlınız ve elemanları kadar dikkat çekici değilim demekki
Demekki onlar biskolata erkeği
Bana da zihniyet anlamında hiç güven vermedi. Umarın konu sahibi dikkate alır.Konuyu okurken aklıma gelen şeyleri yazayım ben..
1. Nişanlın çok kompleksli biri, herkesin ona baktığını sanan bi kezo ve aklınca kendini ispat etmek için böyle şeyler uydurmuş olabilir.. Daha doğrusu, 1-2 kişi baktıysa abartarak anlatmış olabilir..
2. Milleti genelleyip yok y.vşak, yok pavyon, yok bilmem ne diye genelliyorsa zaten zihniyetinde ve seviyesinde bi problem vardır..
3. Güven veren bi tip gibi gelmedi hiç, aldatma anlamında değil, zihniyet anlamında sıkıntılı.. Takıntılı, paranoyak, kıskanç ve çirkef diye düşündüm..
5 ay az bi zaman değil, iyi düşün..
Demek ki alkollü kafayla gideri var nişanlınızınBende onu anlamadım hiç dikkat çeker bi tarafı yok içeri giren asılıyomuş nasıl oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?