Düğüne 5 ay kala...

bence aklınızın böyle bi sebepten gereksiz yere karıştığını onada söyleyin, o bu duruma sert tepki gösterir ise sakın geri vites yapmayın.
Çünkü bunu size anlatmasının hiçbir ama hiçbir alemi yoktu.
Yani bu böyle değilde çok farklı şekilde söylenebilirdi. O zaman zihniyetinde bişey olduğunu düşünmezdim.

Nişanlınıza göre dükkanına gelen birçok kadın yollu çalısanları ise yavşakmış kendisi ise haza bir istanbul beyefendisi. Adamdaki zihniyete bak. Ben olsam böyle konuşan birinden buzz gibi soğurdum

Ne mağazası işletiyor senin nişanlın SEX SHOP dükkanı falan mi? Hos orda çalışanlarda en azından arlarıyla namuslarıyla çalışıyorlardır. Etiketleme yapmis olmiyim. Tamamen nişanlının sapık zihniyeti. Bu pis düşünceleri yüzünden herkesi kendi gibi sanıp yarın öbur gün evde camdan burnunu cikarttirmaz sana soylıyım.

Kendini bilen insana hicbirsey olmaz

Nisanlin biraz abartmis
Ne o oyle?
Gelen gecen kadin gel benle ol.der mi hic?

Ne demek izin versek ortalik pavyona doner?

Niye boyle muhabbetler yapiyor sana?

Ne dukkani orasi?
Merak ettim acikcasi.

Muhabbet, yakıştırmalar, ithamlar, ifadeler... hepsi iğrenç. Seviyesizlik diz boyu.

Ben böyle konuşan bir adamla evlenmezdim... ifadeleri, cümleleri,yakıştırmaları çok avam... cehalet akıyor.

Benden sana tavsiye bir daha düşün. Tekrar düşün. Hiç güven vermedi nişanlın bana.

boyle seyler konusulur aslinda, ama nisanlilikta degil, nisanliniz akilli biri olsa bunlari anlatip sizi kendinden sogutacagini dusunurdu, korkardi.
boyle sacma sapan konustuguna gore soyledikleri dogru olsa bile yordamsiz patavatsiz ve nerede nasil davranacagini bilmeten biri, baska konularda da uzebilir bu yuzden, iyi dusunun.

Ben nişanlınızın olayını anladım. Sizin bu konudaki zaafını bulduysa oradan gelip sizi kıskandırmaya çalısıyor. Hani pek yakışıklı değilim ama benimde bir giderim var gibisinden. İşte böyle çocuk gibi saçma sapan yerlerden bizimle ugrasıyorlar. Aklı başında bir adam olsa bu gibi şeyleri anlatarak nişanlısını huzursuz etmek istemez. Varsa da söylemez. Çünkü değeri yok bu muhabbetin. Ne katacak size bundan bahsetmek.. Alkol olan yerde sarhoş insanlar olur çok dogal manyak hareketlerde bulunulması.

Başka bir iş yapma şansı yoksa siz hiç umrunuzda değilmiş gibi davranın. Ayrıca oraya da gidin. Bir 10 dk ugradım dersiniz.

Bana da zihniyet anlamında hiç güven vermedi. Umarın konu sahibi dikkate alır.

Bir de merak ettim, nişanlına göre fazla güzel ve dikkat çeken biri misin? Nişanlının kendiye ilgili içsel eziklikleri olabilir mi; yakışıklılığını ispat etme, beğenildiğini kabullendirme gibi amaçları olabilir mi?

5 ay evlilik düsünürken direkten dönmek icin cok iyi bir süre..
Seviye yerlerde.Kendisi fesat,ici pis bir insan portresi cizdi kafamda kusura bakmayin..
Kisi kendinden bilirmis isi.Tabi herkes ona bakiyor herkes size bakar,asilir falan..
Ilerde evden cikma,bir sey eksikse ben alirim vs. çamasir asmaya dahi cikarken kendisinden izin alinmasini bekleyecek bir bas belasina dönüsecege benziyor..
Cok daha iyi gözlemleyin.Hatta inadina isyerine girmeye ve tepkilerini kacirmadan takip etmeye calisin bakalim olaylar hangi boyutlara geliyor..
Siddete de meyillidir diye tahmin ediyorum cünkü herkes namussuz kendi namuslu oluyor bu zihniyetlerde ekseri..
Uçurumdan önceki son çikistasiniz.Umarim dogru kararlar almayi basarabilirsiniz..

Yani sey diyesim geldi ..ranemiymis orasi. Kadinlar para teklif ediyor yok dunden razi yok efendim sen gelme sana goz koyarlar erkekler seymis. Tovbe tovbe estafurullah yahu.
Bence siz gorucu usulu ise iyice bi dusunun yok uzun sure konustugunuz biri ise yeniden dusunun . Yani bi dusunun siz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…