- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Ya da bi haltlar yedi nisanlisinin kulagina gelmeden yerini yapio.bak ben sana demistim demek icin..Bence ilerde yapabilecekleri için şimdiden yer yapıyor !
ezik erkek modeli. herseyi penise cinsellige indirgeyen. cinsellikten baska hicbirsey dusunmedigi halde dusunuyormus gibi yapan ama hayatindaki tek cinselligi muhtemelen ya hic yasamamis ya da parayla yasayan tipler. bir arkadasimi hatirlatti. bu barin yarisiyla yattim derdi. yaninda 1 tane bile kiz gormedim. internet uzerinden tanisirdi hep ozguvensiz erkekligi hothotluk sayan tipler iste.Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Konuyu okurken aklıma gelen şeyleri yazayım ben..
1. Nişanlın çok kompleksli biri, herkesin ona baktığını sanan bi kezo ve aklınca kendini ispat etmek için böyle şeyler uydurmuş olabilir.. Daha doğrusu, 1-2 kişi baktıysa abartarak anlatmış olabilir..
2. Milleti genelleyip yok y.vşak, yok pavyon, yok bilmem ne diye genelliyorsa zaten zihniyetinde ve seviyesinde bi problem vardır..
3. Güven veren bi tip gibi gelmedi hiç, aldatma anlamında değil, zihniyet anlamında sıkıntılı.. Takıntılı, paranoyak, kıskanç ve çirkef diye düşündüm..
5 ay az bi zaman değil, iyi düşün..
Şey gibi geldi bana, 'aa bana baktı, merhaba dedi, kesin otele gitmek istiyor'Demek ki alkollü kafayla gideri var nişanlınızın
Ben olsam o dukkana giderdim sık sıkMerhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Kusura bakmayın ama kendimi gülmekten alamadım bir an. Kafamda tam da bahsettiğiniz gibi bir sahne belirdi içeri giren kadın nişanlınıza saldırıyor asılıyor yavşıyor:))) Sizi kıskandırmak için nasıl da çabalamış ve başarmış. Düşünmeyin hiç asılan asılsın gerçekse bile iş nişanlınızda biter. Bu da öyle kavun karpuz değil herkeste böyle bir ihtimal olduğuna göre kafanızda kurup durmayın. Mutluluklar dilerim...Bende onu anlamadım hiç dikkat çeker bi tarafı yok içeri giren asılıyomuş nasıl oluyosa
Öyledir bunlar. Dürüst oldum sen beni suçluyorsun diye üste çıkarlar :))Kızlar hepinizin yazdığını okudum çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Şuan bişi oldu ona rahatsız olduğumu söyledim tavrı şu napim sana bişede anlatmıyım artık oldu. Cevabını verip hemen dönüyorum...
Şuan aynen oldu bişe paylaşılmıyomuş benle ya allah aşkına benle karı kız mı paylaşacaksın yazarken bile utanıyorum kendimden . Suçlu benim şimdide sinirden gülüyorum:)Öyledir bunlar. Dürüst oldum sen beni suçluyorsun diye üste çıkarlar :))
Teşekkür ediyorum . Aynen öyle oldu sanki güzel bişey anlatıyomuş etkileniyomuş gibi çözemedim gittiBu mevzu yüzünden ileride başka şeyler çıkmaz umarım. Sanki kendisi de bu durumdan ve oraya gelenlerden etkileniyor gibi bir havayla anlatmış size. Bir de evlenince işi sizin için problem olmayacak mı. Belki dükkan değil ama size anlattığı bu şeylerin 'ihtimali' sizi paranoyak yapabilir. Devamlı bunları düşünmek insanı yıpratır. Sabır diliyorum tatsız bir durum.
Üzerinde bile durmayın. He yaw he deyip geçin valla :)Şuan aynen oldu bişe paylaşılmıyomuş benle ya allah aşkına benle karı kız mı paylaşacaksın yazarken bile utanıyorum kendimden . Suçlu benim şimdide sinirden gülüyorum:)
Kendimi övmeyeyim ama evet ondan uzun boyluyum o kilolu ben zayıfım sarışınım vs. Öyle mi dersiniz bilmiyorum ki hiç kafam allak bullakBir de merak ettim, nişanlına göre fazla güzel ve dikkat çeken biri misin? Nişanlının kendiye ilgili içsel eziklikleri olabilir mi; yakışıklılığını ispat etme, beğenildiğini kabullendirme gibi amaçları olabilir mi?
Tahmin etmiştim.. Kompleksli birine benziyor zaten..Kendimi övmeyeyim ama evet ondan uzun boyluyum o kilolu ben zayıfım sarışınım vs. Öyle mi dersiniz bilmiyorum ki hiç kafam allak bullak
Ayrılmalı barışmalı 2 yıl. 4 aydırda nişanlıyımTahmin etmiştim.. Kompleksli birine benziyor zaten..
Kaç yıllık ilişki? Ne zamandır tanıyorsun?
Tekel bayiiKendini bilen insana hicbirsey olmaz
Nisanlin biraz abartmis
Ne o oyle?
Gelen gecen kadin gel benle ol.der mi hic?
Ne demek izin versek ortalik pavyona doner?
Niye boyle muhabbetler yapiyor sana?
Ne dukkani orasi?
Merak ettim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?