Düğüne 5 ay kala...

Ne kadar yersiz konuşmalar bunlar.ben eşimin ciddi düşündüğü kız arkadaşlarını bile bilmem.benden öncesini.ki bana böyle bir şey anlatacak varya.herkese bakan asılan olmuştur.bana da çok olmuştu üniversitede şimdi ben de bunu mu söyleseydim nişanlıyım.ego mu yapmaya çalışıyor anlamadmki

Nişanlıni al karşına konuş.Bu söylediklerin beni çok rahatsız etti de.Ne hissettiysen anlat.Sonra izle bakalım ne yapacak.Ona göre sende ne yapacagina karar verirsin

Herkes kendi vicdanından namusundan sorumlu. Benim de işyerimde yüz versem sırnaşacak erkekler vardır eminim, evli olmama rağmen. Tutup bunları dile bile getirmiyorum. Çünjü hamdolsun me olduğumu kim olduğumu biliyorum, boşuna kocamın canını sıkmıyorum.
Nişanlınızın esas amacını çözemedim.

Bu mevzu yüzünden ileride başka şeyler çıkmaz umarım. Sanki kendisi de bu durumdan ve oraya gelenlerden etkileniyor gibi bir havayla anlatmış size. Bir de evlenince işi sizin için problem olmayacak mı. Belki dükkan değil ama size anlattığı bu şeylerin 'ihtimali' sizi paranoyak yapabilir. Devamlı bunları düşünmek insanı yıpratır. Sabır diliyorum tatsız bir durum.

Bu olay Türkiyede oluyor öyle mi? Bir tekel bayisinde para karşiliğinda seks istiyorlar. Kadinlar?

Hayir yani bu oluyorsa zaten pavyondan daha beter. Red light district tarzi birşey olmuş oluyor orasi.

Ve madem elemanlat yavşak, niye onlari işe almiş? Ben olsam ayrilirdim. Bu ne ya ergen muhabeti.

Sende aynisini söyle "bizim işte erkekler hep bize bakiyor. Hatta çoğu benim ile cinsel ilişki istedi ben red ettim. Bensiz orasi adeta pavyon olurdu" diye konuş.

Nişanlin sana her tür hakareti edip ayrilirdi senden. Tüm olay miğde bulandirici gerçekten.

ezik erkek modeli. herseyi penise cinsellige indirgeyen. cinsellikten baska hicbirsey dusunmedigi halde dusunuyormus gibi yapan ama hayatindaki tek cinselligi muhtemelen ya hic yasamamis ya da parayla yasayan tipler. bir arkadasimi hatirlatti. bu barin yarisiyla yattim derdi. yaninda 1 tane bile kiz gormedim. internet uzerinden tanisirdi hep ozguvensiz erkekligi hothotluk sayan tipler iste.

Kesinlikle aynı fikirdeyim..

Ben olsam o dukkana giderdim sık sık

Kızlar hepinizin yazdığını okudum çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Şuan bişi oldu ona rahatsız olduğumu söyledim tavrı şu napim sana bişede anlatmıyım artık oldu. Cevabını verip hemen dönüyorum...

Bende onu anlamadım hiç dikkat çeker bi tarafı yok içeri giren asılıyomuş nasıl oluyosa
Kusura bakmayın ama kendimi gülmekten alamadım bir an. Kafamda tam da bahsettiğiniz gibi bir sahne belirdi içeri giren kadın nişanlınıza saldırıyor asılıyor yavşıyor:))) Sizi kıskandırmak için nasıl da çabalamış ve başarmış. Düşünmeyin hiç asılan asılsın gerçekse bile iş nişanlınızda biter. Bu da öyle kavun karpuz değil herkeste böyle bir ihtimal olduğuna göre kafanızda kurup durmayın. Mutluluklar dilerim...

Öyledir bunlar. Dürüst oldum sen beni suçluyorsun diye üste çıkarlar :))

Teşekkür ediyorum . Aynen öyle oldu sanki güzel bişey anlatıyomuş etkileniyomuş gibi çözemedim gitti

Kendimi övmeyeyim ama evet ondan uzun boyluyum o kilolu ben zayıfım sarışınım vs. Öyle mi dersiniz bilmiyorum ki hiç kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…