- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Boncukkk000
-
Kızlar hepinizin yazdığını okudum çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Şuan bişi oldu ona rahatsız olduğumu söyledim tavrı şu napim sana bişede anlatmıyım artık oldu. Cevabını verip hemen dönüyorum...
O kadar çok kızıyorum ki kendime yapmak istediklerimi yapamama vazgeçememe kızıcaklar bana biliyorum ama bu konu çok çok aklımı karıştırdıO zaman madem bu kadar açik sözlüyüz, benim iş yerimdede böyle tipler var. Hatta banada ayni şeyleri teklif etmişlerdi, tabiki ben red ettim, ama diğer iş arkadaşlarim red etmedi. Iyi kötü ben varim o iş yerin namusunu ayakta tutacak
Diye konuş bakalim ne oluyor. Bu adamdan ayrilcağini sanmiyorum. Konu o kadar cahil ve terbiyesiz ki, eminim bu cehaletini daha öncede sergilemiştir. Ve sen yinede aşik olmuşsun. Üzüldüm aslinda, çok mutsuz bir evlilik seni bekliyor
O kadar çok kızıyorum ki kendime yapmak istediklerimi yapamama vazgeçememe kızıcaklar bana biliyorum ama bu konu çok çok aklımı karıştırdı
Bence su begenilere ifade konulsaŞey gibi geldi bana, 'aa bana baktı, merhaba dedi, kesin otele gitmek istiyor'
Ayrılmalar nicin oluyordu?Ayrılmalı barışmalı 2 yıl. 4 aydırda nişanlıyım
Anlamadım :))Bence su begenilere ifade konulsa
Onun dengesizlikleri yüzünden geneldeAyrılmalar nicin oluyordu?
Çok teşekkür ediyorum umarım herşey çok güzel olur hepimiz içinZaten 2 yildir inişli çikişli bir ilişkiymiş. Ve bu vesile ile inceldiği yerden kopsun bence. Yani konuya nerden baksan elinde kaliyor. Cok iğrenç bir olay. Hani seni kiskandirmak için yalan söylese dahi halen iğrenç.
Umarim mutlu olursun ve istediklerini yapmak için kendinde gücü bulabilirsin. Kendini o kadar düzgün ifade ediyorsun ki, şu bir kaç yorumda bile aslinda sen ona bir iki beden fazla geldiğin belli.
Yorumuna guluck yani komik buldum emojoso kouayim dedim burda yok.. face xe var ya begeni butonuna basili tutunca emojoler cikiyo kalp sinirli yuz gulucuk filan gibi emojiler.. keske burda da olsa diyordumAnlamadım :))
Issisizim ben ☺Anlamadım :))
Neden devam ediyorsun ki? Cahil ve sığ biri değilsin bence, naif ve düzgün de biri oldugun izlenimi aldım burdan.. Değer mi böyle birine hayatini adamaya? Bu mu hayalin cidden?Onun dengesizlikleri yüzünden genelde
Başta anlayamadim diye düşündüm de meğerse anlamışımYorumuna guluck yani komik buldum emojoso kouayim dedim burda yok.. face xe var ya begeni butonuna basili tutunca emojoler cikiyo kalp sinirli yuz gulucuk filan gibi emojiler.. keske burda da olsa diyordum
No no noIssisizim ben ☺
Bence de olsun yazmak ugrastiriyo bazen ifadeyle anlat derdini.. ☺Başta anlayamadim diye düşündüm de meğerse anlamışımKatılıyorum, fena olmaz :)
Bence bu ne ilk nede son olur bide alkol satılan yerse hiç kacinilmazMerhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Teşekkür ediyorum. Hayalim bu değil tabi ki ve kesinlikle değmezNeden devam ediyorsun ki? Cahil ve sığ biri değilsin bence, naif ve düzgün de biri oldugun izlenimi aldım burdan.. Değer mi böyle birine hayatini adamaya? Bu mu hayalin cidden?
O yüzden aklım çok karıştı sürekli biri mi geldi bişe mi olduBence bu ne ilk nede son olur bide alkol satılan yerse hiç kacinilmaz
erkekler istediklerini elde edene kadar biraz daha temkinli davranır
yanlış yapmamaya yani seninle evlenince seni garantiye alacagini sanacak artık bu sefer diğer kadınlar cazip gelecek ona bilemedim surekli böyle kadınlarin gelmesiyle onlara karşılık vermek kacinilmaz olacak çünkü bi kısım erkek böyle durumları fırsat olarak algılar bence evliliginiz de bu büyük bir sorun olusturur yinede sen bilirsin
Bunlar ne biçim muhabbetler ya sanki adam sen arkana bakmadan kaç git diye bunları söylemiş...Merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Başlığımda da yazdığım gibi nişanlıyım şuan düğüne 5 ay kaldı ama ben dün itibari ile aşırı bi kararsızlığa düştüm. Nişanlım esnaf dükkanı var dün ordan burdan konuşurken işte dükkana gelip ona elemanlara kadınları asıldıklarını çok afedersin nerdeyse gelin şey yapın para vermeden çıkmanın derdinde bi çok kadın olduğunu söyledi neymiş bu sert duruyomuş yoksa dükkan pavyona dönermiş bilmem ne. Canım o kadar sıkıldı ki geceden beri bunu düşünüyorum yakında evlenicez ben sürekli onu mu düşünücem yok asıldılar mı bişi mi oldu çokta takıntılıyımdır bu konuda diyceksiniz ki güvenmiyomusun ne kadar güvensemde hayatta neler oluyo o kadar korkuyorum şuan evlilikten. Bu arada benide dükkana sokmak istemiyo erkekleride çok yavşakmış ( çok afedersiniz) bana bakarlarsa olay çıkarmış bunların üzerine bende düşünmeye başladım tabi acaba bana asılmalarından değilde karı kızı görmim diyemi beni sokmuyo dükkana of aklımda bin bir türlü düşünce napıcam bilmiyorum kızlar varmı öneriniz şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz için...
Yok acele etmiycem hele böyle bi durumda hiç acelem yokPiyasasını arttırmaya çalışırken iyice b.k eden erkek modeli .
Bunlar o yav.. dediği elemanları gibi olurlar , bahsettiği karı kıza kendileri bakar.
Ay esnaf abey bedava mal ver bende sana v... diye anlattığı kızlar varya , heh onlar verse dükkanı üstüne yapar. Kendisini tarif etmiş başkasına çamur atarak . Düşünmekle kalmayın düğün tarihini erteleyin acele etmeyin . Kışı kendinden bilir işi demişler nede güzel demişler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?