Düğüne 6 kala...

KeskinSirkeKupuneZarar

Show must go on!
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
101
64
98
Uzun zamandır girmemiştim. O süre zarfında nişanlandım:nazar:, eve çıktım:KK53:, 7 kilo verdim 3'ünü aldım :110:.
Tam 6 ay sonra düğünüm olacak, ben de her kadın gibi fit olmak istiyoum o gün. Tip 2 Diyabet hastasıyım, öyle ölümcül diyetler, tuhaf kürler benim için sağlıksız. Kilo vereceğim diye asla sağlığımdan olamam. Yıllardır bir sürü diyetisyene gittim hem kilo vermek için hem diyabet olduğum için. Artık benim için yeni diyetler mümkün olmuyor. Malum kendi yuvamızı kendimiz kuruyoruz o yüzden spora gidip masraf da yapamam. Plates bandım topum, 2.5'luk dumble'ım ve atlama ipim var. Bol bol da yürüyeceğim. Yarın sabah diyete girmiş, ama diyetteyim demeyen bir kadın olarak uyanacağım. Öyle söyleyince işler zorlaşıyor. Yazdıklarımın size de yardımı olur ya da kendimi sorumlu hisseder, diyeti bozmam diyerek bu konuyu açmış bulunuyorum. :KK51: Umarım herşey yolunda gider. Şuan 74 kiloyum, 1.68 boyum. Çoğunluğu yağdan kilo kaybını sağlarsam, olmam gereken ortalama kilo 63, o kiloda olduğum günler de kendimi iri hissediyordum. 6 ayda 15 kilo verebilirim sanırım. Biz 60 diyelim o yüzden :KK45:
Diyet listemi paylaşacağım gün gün. Burada da güncel kilolarımı... 1 Mart'ta 70 olmak ümidiyle...

Başlangıç 16.02.2016 73.8
20.02.2016 72.8
HEDEF 57 KALAN 15.8

Son düzenleme:
*Bol hareketli ve bol su tüketilen bir yaşam tarzı benimseyeceğiz.
*Sebze yemekleri ve salataları yağsız hazırlayıp, porsiyonu küçültmeyeceğim. Ne kadar aldıysam tabağa, sonradan yağını ekleyeceğim; 1 tatlı kaşığı gibi.
*Günde 60 gr et tavuk balık(2 porsiyon), 3 çay bardağı süt, 1 peynir(30 gr.) ya da 1 yumurta, 3 porsiyon tarçınlı meyve(yanında süt tüketerek; şeker yükselmesini engelleyebiliriz.). 150 gr tam buğday ekmeği ya da ona denk gelen; bulgur, patates tüketeceğim.
*Bakliyatlar yarı protein, yarı karbonhidrat gibi düşünülmelidir. Yani 50 gr et, 2 dilim ekmek yemek yerine, 5 kaşık nohut 1 dilim ekmek yemeliyiz.
Ortalama şekilde özeti budur arkadaşlar.

Canim hosgeldin oncelikle.
Ne guzel dugunun yakinmis bence 6 aya hem incelir hem de kilo koruma bile yapabilirsin.
Bende 1 subatta basladim diyete ve gunluge
4 kilo civari verdim
Boy ve kilolarimiz yakin
Ben de 170 boy 73 kiloyum
takipteyim

kolay gelsin. inş hedeflerinize ulaşırsınız.

benimde bi 12-13 kg fazlalığım vardı. benide zayıflamaya iten en büyük etken dügünüm oldu :) o gelinlik icinde ince belli durmam gerekiyordu, bir kuğu gibi yani :D

velhasılı kelam, aynı yoldayız benimde kına gecem 4 agustos . o zamana 36 beden bir hatun olmalıyım, olmalıyız :KK19:

başarılar :KK68:

İnşallah vereceğiz :) Ben inanıyorum. Şimdi veremezsem sittin sene veremem heralde.

geç yatmayı bırakabilirsem vereceğim, sabah kahvaltıyı hep kaçırıyorum.. Nasıl bir diyet uyguladınız da 16 günde 4 kilo verdiniz :)

s
Canim hosgeldin oncelikle.
Ne guzel dugunun yakinmis bence 6 aya hem incelir hem de kilo koruma bile yapabilirsin.
Bende 1 subatta basladim diyete ve gunluge
4 kilo civari verdim
Boy ve kilolarimiz yakin
Ben de 170 boy 73 kiloyum
takipteyim
Hoşbulduk tatlıımmm... Ya yakın, bu beni daha çok korkutuyor açıkçası... 16 günde 4 kilo :) tebrikler!

Bugün hipoglisemi yaşadım. Hem evi temizledim, hem çeyizleri açmıştım alınacak ne var diye onları toparladım. Çok iş yaptım. Adet dönemi de olunca zor geçti gün. Bugünün menüsü:

Sabah
1 dilim elmalı tatlandırıcılı tam buğday unu kek.
1 su bardağı yarım yağlı süt
Öğle
1 muz
1 su bardağı süt
Ara
1 kupa yaseminli papatya çayı
Akşam
1 Lahmacun
bol yeşillik
Ara
1 çay bardağı beyaz leblebi
2 kupa çay

Daha gece bitmedi :) bir sürü çay içerim kesin.

Bu arada haftanın iki günü yatmadan 2 3 saat önce, 1 çaty kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal,1 kase yoğurt karıştırıp yiyeceğim. Okuduğuma göre sabaha -500 gören olmuş. Ödem atıcı ve metabolizma çalıştırıc birşey sanırım.. Denemek de fayda var..

O iğrenç yoğurdu yiyemiyorum valla.. :KK43: Ne kötü tadı... Yerken kusabildiğimiz için heralde zayıflatıyor hahaha...
Bugün tartıda 72.8 i gördüm. Bence gayet güzel bir durum bu!
Sabahları tam buğday ekmeği yiyorum. Bir lokması nutellalı bir lokması bal kaymaklı. Geri kalanı da peynir zeytin yumurta gibi normal kahvaltılık işte.. Arada acıkınca meyve, süt, yoğurt falan tüketiyorum. Saat 17.30 gibi de akşam yemeğimi yiyorum.Bugün tost yedim mesela domates peynir biber koyup. Biraz önce de açlıktan değil canım çekti diye 2 tane irmikli köfte yedim. Ev koşuşturmasından zaten pek acıkamıyorum. Acıktığımı hatırlarsam ki bu da vücudumdan gelen ilginç seslerle oluyor, o zaman yiyorum. Acıkınca yemek yiyorum. 4 günde 1 kilo gayet iyi. Tabi diyetin başındayım. Bu gidenin su olduğunu varsayıyorum. Gittikçe sıkılaşcak diyetim. 70'e kadar kendimi aç bırakmaya lüzum yok. Elimde diyetisyenimin verdiği 3 diyet var. 1 tanesini 70 kiloyken yapacağım. 4 gün sürüyor. Daha önce 2 kilo vermiştim onla. Sonra tekrar aynı diyetime döneceğim. 65 ken de 2. diyeti yapacağım. O da 1-2 kilo verdiriyor 3 günde. Hem böylece duraklamaların önüne geçmiş oluyorum. 63 ken de 'gün diyeti' yapacağım. Bu da haftada 1-2 kilo verdiriyor. Sonra da ödem attırıcı bir detoks yapıp normal 1200 kalorilik bir diyete başlayacağım.Hayaller 58 umarım gerçekler de öyle olur :D:KK45:

Bugün de 72.8 çıktım :( tabiki hergün vermeyi beklemiyorum ama insan hevesleniyor, bir an önce olsun bitsin istiyor. Yeni Menümü bildiriyorum:
Sabah 50 gr siyah ekmek, 1 dilim peynir ya da yumurta, 4-5 zeytin, söğüş, çay.
Öğle 3 köfte, 4-5 kaşık bulgur pilavı, bir kase yoğurt
Akşam Bir tabak pırasa, salata
Yersem aralarda meyve yerim ama meyve hakkımı akşam yemek istiyorum. Akşam 2 porsiyon yemek istiyorum.

Back
X