- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
düğünleri zorlaştıran sadece insanlar, erkeklerden fazla fazla koparmaya çalışanlar...maksat yuva kuralım değilki, illa herşeyin en güzeli, en pahalısı olsun, hiçbirşey eksik olmasın... evlenirken kızlara ve ailesine bir haller oluyor...illa şartmi yeni ev olması, eski bina tutulsa ne olur...evlenirken herşey eksiksiz ve dört dörtlük oluyor, sonrada evlilikte bol bol kavga ediliyor...Düğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.
Nişanlımın tanıdığının evi varmış. Ev inşaat halindeydi size verelim dediler olur dedik. Evi cok beğendim içime sinmişti.
Bugün ev sahibiyle görüşmüş.” Ev yetişir diye düşünüyorum ama yetişmezse mahcup olurum, kapılar takılacaktı bugun ama firma battığı için başka yerden sipariş verildi, iki üç haftaya tamam olur sizde birkaç haftada yerleşseniz yetişir “ demiş.
Nişanlım aradı durumu bu şekilde anlattı. Bende “ ya korkuyorum yetişmezse “ demeye kalmadı bağırmaya başladı.
-“ 0 ev dedin tutturdun,başka baktığım evlere razı olmadın bekleyelim dedin, durum Bundan ibaret, ben başka ev bakacağım ve sende buna razı olacaksın “ dedi. Bende “ benim razı olmadığım evler giriş kattı. Ben başka yerden seni caydırmadım “ dedim ve telefonu yüzüne kapattım.
Ne yapacağım bilmiyorum ama şu günlerde nişanlım aşırı gergin. Sürekli benden çıkarıyor sinirini. Yoruldum ve böyle olunca ondan ciddi anlamda soğuyorum. Ne yapmalıyım sizce ? Yetişir mi her şey
Bugun tartışmasaydık mobilya bakmaya gidecektikbirkaç haftaya ev biterse yerleşmesi uzun sürmez o halde
Tatlı heyecan bunlar stresi de gelip geçiyor üzmeyin birbirinizi mobilya işini de aksatmayın derim zira ev tamamlanır ama içinde oturacak eşyanız olmaz :))BEnde aşırı zayıfladım. Gören Herkes eriyip bitmişsin diyor. Ama nişanlım hiçte öyle değil gaayet rahat. Zaten onun rahatlığı da beni çileden çıkarıyor bazen. Bugun sözde mobilya almaya çıkacaktık. Ama sanırım küseriz artık
Gerginlik normal de telefonu öyle kapamak olmamışDüğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.
Nişanlımın tanıdığının evi varmış. Ev inşaat halindeydi size verelim dediler olur dedik. Evi cok beğendim içime sinmişti.
Bugün ev sahibiyle görüşmüş.” Ev yetişir diye düşünüyorum ama yetişmezse mahcup olurum, kapılar takılacaktı bugun ama firma battığı için başka yerden sipariş verildi, iki üç haftaya tamam olur sizde birkaç haftada yerleşseniz yetişir “ demiş.
Nişanlım aradı durumu bu şekilde anlattı. Bende “ ya korkuyorum yetişmezse “ demeye kalmadı bağırmaya başladı.
-“ 0 ev dedin tutturdun,başka baktığım evlere razı olmadın bekleyelim dedin, durum Bundan ibaret, ben başka ev bakacağım ve sende buna razı olacaksın “ dedi. Bende “ benim razı olmadığım evler giriş kattı. Ben başka yerden seni caydırmadım “ dedim ve telefonu yüzüne kapattım.
Ne yapacağım bilmiyorum ama şu günlerde nişanlım aşırı gergin. Sürekli benden çıkarıyor sinirini. Yoruldum ve böyle olunca ondan ciddi anlamda soğuyorum. Ne yapmalıyım sizce ? Yetişir mi her şey
Canım bunlar tatlı telaşlar. İlerde gülerek hatırlarsınız. Varsın bitmesin sağlık olsun. Sizden kıymetli mi. Birbirinize destek olun.Düğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.
Ah ah tamamen aynı sorunları yaşadım. Yetişiyor ama düğünden sonra birkaç ay o gerginliği atamıyorsunuz. Biz düğüne 20 gün kala evi halletmiştik düşün halimizi.Düğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.
Evlendik hâla halledemedik düşünün:)Ah ah tamamen aynı sorunları yaşadım. Yetişiyor ama düğünden sonra birkaç ay o gerginliği atamıyorsunuz. Biz düğüne 20 gün kala evi halletmiştik düşün halimizi.
Bence düğüne 43 gün kala kızı dolduruşa falan getirme mazaallah ayrılırlar sonra al başına belayı :) zaten gerginlik hat safhada.Evden de senden de vazgectim diye msj at .Acma teli...Biraz sürünsun .
Kavgada ilk tokadi atan kazanir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?