- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yalnız değilmişim demekki :) ama geçiyormuş teşekkür ederim desteğiniz için :)Amaan aman nişanlılık dönemimi hatırladıkça sinirleniyorum hala üstünden 6 yıl geçmiş sen düşün nasıl gergin nasıl sinirliydik anlatamam.. bu günler geçecek canım kırmayın birbirinizi en gergin olunan zaman düğüne 2 ay kalan zamandır.. hele birde yetişmemiş şeyler varsa sizin gibi..
Yok yok fikir alıyorum ama dolduruşa gelmem merak etmeyin :)Bence düğüne 43 gün kala kızı dolduruşa falan getirme mazaallah ayrılırlar sonra al başına belayı :) zaten gerginlik hat safhada.
Bu güzel yorum için teşekkür ederim.. sanırım bizde öyle yapacağız :) haklısınız keşke olmasa ama oluyor işte hiç anlamadanBirbirinizi kirmayin. Ev yetismezse yetismesin,ikinizin canindan kiymetli degil ya. Bizim evimizde bitmemisti dügün oldugunda. Sirf bu yüzden balayina gittik yaniNisanlinizla görüsün ve gerginligini anladiginizi ve o evin ikinizden önemli olmadigini söyleyin.esya her zaman alinir ama kirilan kalbin tamiri zor. Stresli sürec ama bunun acisini sizden cikarmasi yalnis.
Ev arıyoruz bir yandan ama yokBöyleyse sakın tutmayın derim,zaten tandıkla iş yapılmaz 40 kat yabancı olsun daha iyi derler,şantiye elektriği suyu çok yüklü gelir misal millet 70 öderken elektriği siz 300 ödersiniz,apartmanda her ay kavga çıkar o der ben bu kadar kullanmadım,diğeri ben akşama kadar evde yokum bu kadar kullanmam vazgeçin siz bence bu evden giriş katı tavsiye etmem hatta dün bir konunada yazmıştım tavsiye etmiyorum diye ama böyle bir yerde oturmaktansa giriş katta otur en azından ne ödediğini bilirsin.
Apartman kaç kişilik 300 öylesine yazdım daha yüksek faturalarda ödeyebilirsin aldığınız maaş faturaya gider şantiye kullanımında gerekirse zemin katta oturun dediğim gibi tavsiye etmem normal de çünkü çok çektik yıllarca ama bir süre oturulabilir en azından kullandım ödüyorum dersin.Ev arıyoruz bir yandan ama yokgiriş kat olanlar da site içi falan olsa tamam ama yada zemin olsa ona da tamam diyeceğim ama Bodrum kat resmen nişanlımla tekrar konuşacağım bu konuyu, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Apartman 9 daire bir kaç tanesi boş kalacak yer sahipleri öyle durcakmıs ev oğlu kızı vs evlenene kadar. Dedikleriniz cok mantıklıApartman kaç kişilik 300 öylesine yazdım daha yüksek faturalarda ödeyebilirsin aldığınız maaş faturaya gider şantiye kullanımında gerekirse zemin katta oturun dediğim gibi tavsiye etmem normal de çünkü çok çektik yıllarca ama bir süre oturulabilir en azından kullandım ödüyorum dersin.
Yetismedigi icin o zaman bende cok uzulmustum ama evin icine girince tamamlamak daha guzel oluyo bu kesin hem kafan rahat oluyo hemde yavas yavas herseyin daha kalitelisini alabilirsinDemekki hepsi aynı. Bize de yetişecek dediler burdan başka bir yere bel bağlamadık şimdi kaytarıyo. Bizde girince tamamlarız sanırım
Bugun bakmaya diye gittik ama aynı sizin söylediğiniz gibi söylediler bizde almış bulunduk :) zaten aklımda olan modellerdi içime sindi cok şükür.. ayy aman Allah korusun düğünde tartışmayalım :)Sen bide düğün de gör tartısmayı :)
Seytan ayırmaya calısırmıs derler cok dogru
Olmadık sebeplerden kavga cıkıyor
Ancak mobilyayı yatak odası yemek odası vs sipariş verin mutlaka en az bi ay süre istiyorlar
Kendi depolarında siz teslim alana kadar tutuyorlar hem
Evin eksiği kapılar ve elektrik işleri şuan :) bide her şey müteahhit ve ev sahibine ait :) ama dediğiniz gibi eksikler cıka yine ve tamamlamak keyifli olabilir :)Yetismedigi icin o zaman bende cok uzulmustum ama evin icine girince tamamlamak daha guzel oluyo bu kesin hem kafan rahat oluyo hemde yavas yavas herseyin daha kalitelisini alabilirsin
Boş kalacak dairede para öder eğer aidat olacaksa olur asansör var sonuçta apartman elektriği var biz oturmuyoruz para vermeyiz diyebilirler.Apartman 9 daire bir kaç tanesi boş kalacak yer sahipleri öyle durcakmıs ev oğlu kızı vs evlenene kadar. Dedikleriniz cok mantıklı
Bende nişanlıyım dediğin gibi çok stresli geçiyor umarım bir an önce biter şu düğünde kurtuluruz stresten. En güzel dönem nişanlılık der oysaki bende şuan tam tersiiiiDüğünüme 43 gün var. Henüz mobilya vs almadık çünkü ortada ev yok.
Nişanlımın tanıdığının evi varmış. Ev inşaat halindeydi size verelim dediler olur dedik. Evi cok beğendim içime sinmişti.
Bugün ev sahibiyle görüşmüş.” Ev yetişir diye düşünüyorum ama yetişmezse mahcup olurum, kapılar takılacaktı bugun ama firma battığı için başka yerden sipariş verildi, iki üç haftaya tamam olur sizde birkaç haftada yerleşseniz yetişir “ demiş.
Nişanlım aradı durumu bu şekilde anlattı. Bende “ ya korkuyorum yetişmezse “ demeye kalmadı bağırmaya başladı.
-“ 0 ev dedin tutturdun,başka baktığım evlere razı olmadın bekleyelim dedin, durum Bundan ibaret, ben başka ev bakacağım ve sende buna razı olacaksın “ dedi. Bende “ benim razı olmadığım evler giriş kattı. Ben başka yerden seni caydırmadım “ dedim ve telefonu yüzüne kapattım.
Ne yapacağım bilmiyorum ama şu günlerde nişanlım aşırı gergin. Sürekli benden çıkarıyor sinirini. Yoruldum ve böyle olunca ondan ciddi anlamda soğuyorum. Ne yapmalıyım sizce ? Yetişir mi her şey
Bi tarafın sakin olması gerekiyor oda sizsiniz demekki :)Bugun bakmaya diye gittik ama aynı sizin söylediğiniz gibi söylediler bizde almış bulunduk :) zaten aklımda olan modellerdi içime sindi cok şükür.. ayy aman Allah korusun düğünde tartışmayalım :)
Bu güzel yorum için teşekkür ederim.. sanırım bizde öyle yapacağız :) haklısınız keşke olmasa ama oluyor işte hiç anlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?