Suan bak ya, bu adamin aldigi nefes fuzuli, dunyaya zarar. Nikah yapmadan akli basina gelememis mi. Ben uzulmekten çok kizardim sanırım bu durumda. Koşarak gider kafasina patlatirdim çantayı mesela.
Peşinden koşma bu kadar saçma bir insanın hayatında olmaması daha hayırlı bence. İyi hisset diye söylemiyorum böyle saçmalık olmaz cidden.
3 yıl geçti. ilk 1 senesi hergün içip eve sarhoş geliyordum. Çok gez babamın dizlerinin dibinde sarılıp ağladım. Sabaha kadar uyumayıp ağladığımı. İliklerime kadar acı hissedip nefes alamadığımı öleceğimi düşündüğüm anlar. Çok kötü zamanlardı. Hı unuttum mu hayır sürekli facebooktan mutluluğunu takip ediyorum dayanamıyorum bakmak istemiyorum ama. Kimseye yaşatmasın Allah.off bu da çok kötüymüş ya.
ne kadar zaman oldu bu olayın üzerinden geçeli. atlatabildiniz mi?
çok acımasızca ya 5 yıl birlikte olduğun insanı bırakıp 6 aydır tanıdığın kişiyle evlen.
erkeklerin gerçekten aklı nasıl çalışıyor anlayamıyorum. kadınlardan çok farklı olduğu kesin.
O zaman bu durumu kuruma bildirecek konu sahibi. Geldiği gibi döner o uyanık.tayin için yapılmış ya nikah
acaba o konuda kullanıldı mi
ben onu düşündüm
ben vandayım o da muşta.kullanılacak bir durum yok ortada.tayin için yapılmış ya nikah
acaba o konuda kullanıldı mi
ben onu düşündüm
ben vandayım o da muşta.kullanılacak bir durum yok ortada.
Aynen öyle, kurtulmuşAllah kurtarmış sizi evlenip bir hafta sonra da aynı şeyi yapabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?