Düğüne beş gün kala ayrılık

adilikten baska bisey degil yaptıgı sen suan üzüntüden bunu düsünemezsin ama senin göz yasının 1 damlasına degmez nikahlıymıssın madem sana yapılan ne varsa al vermez hatta benim onurumu gururumu hice saydı diye dava et ben olsam acardım sana milyon dolor verse üzüntün gitmez ama onuda üz biraz ugrastır davalarla

Ne desem bilemedim.
Resmi olarak eşinmiş sanırım.
Keşke daha önce farketseydi seni bu kadar kötü duruma sokmasaydı,duygusal olarak yıpranacağın bir döneme girdin hiç ummadan.

Umarım çabuk atlatırsın.
Demekki o sevmemiş aşk yokmuş..

Ne kadar üzüldüm anlatamam . Hani birinin cidden hayallerini yıkarsn ahını alırsın ya bu durum resmen buna örnek. Ben bu olydan sonra birdaha güvenemedim erkeklere sanırım. Allah sabır versin sana

Başka biri vardir.ona aşık olmuştur sizi sevmediğini anlamıştır.Gerizekalidan kurtuldugunuza ilerde sevineceksiniz.üzülmeyin diyemem gerçekten üzücu bir durum gecmis olsun.

bu is cocuk oyuncagimi ay ben onun adanligina ne diyeyim yeni gelmis aklina seni sevmedigi

Eskiden cok sevdiqi biri falan olmusmu hani duyduqunuz boyle bi gecmisi warmiydi muhtemelen eski sevgilisiyle baristi yeni kiyilmis nikahiniz hemen bulduqu birine asik olup nikahli karisina degisip duqun iptal etmez sanirim edede bilir gerci bunlar nasil bi vicdan war ne istedin de evlendin kizla be nasil insan bunlar yaaa walla insan soka giriyo ya boswer kardesim ya Allah yardimcin olsun kimsenin ahi kimsede kalmaz bence sakin bi adim atma barismak adina daha yolun basinda seni yari yolda birakanla yolun sonunu zaten getiremezsin mantikli bi aciklama duyana kadar asla muattab olma

E siz nikah da kıymışsınız. Şuan resmi olarak evlisiniz.yani boşanmada 1 seneden önce olmaz. Aynı eve girmeden dul mu sayılacaksınız. Bunu karşı insan görünümlü hayvanın yanına bırakmayın. Sen de ailende hesabını sorun bu olanların. Yazıktır ya günahtır.. .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Canının ne kadar acıdığını nasıl bi boşlukta karanlıkta yükle kaldığını o kadar iyi anlıyorum ki... Geçen yıl Düğüne 5 gün kala ben de bozdum nişanı ama nikah yapılmamıştı. Siz barışırsınız nikahınız var araya girer birileri... Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Yorumları okudum da şuan aslında duymaman daha cok kafanı karıştırmaman gerekn cok şey var yazılarda. Bu süreç stresli eğer sevgisinden eminsen sevginden eminsen sakın çizgini bozma düzelir her şey. Ama eğer düzelmezse kesinlikle tazminat davası aç. Şuan sana mehir bile vermek zorunda. Allah yardımcın olsun, gerçekten çok üzüldüm şuan.

Tum yorumlar neredeyse baska biri vardir diyor ,bu yortuma cok takilmayin ,
Aynisini kuzenim yapti nisanlisina hepimiz sok olduk ,ustelik kina gecesinin bitiminde atti nisani ,ertesi gun dugun var ,
Su olacak bu olacak ,naz ,toz ,dughun oncesi kaprisler ,onu bunaltmis ,bu kadin beni sevse istese burnumdan getirmezdi herseyi dedi,
En son kina gecesi calan muzik yuzunden kaspris yapinca ,yuzugu cikardi ,
5 sene oldu ,ikiside baskalariyla evli ,
Ne olursa olsun bunu yapmamalilar ,oraya gelene kadar akillari neredeymis

Bizim orada böyle nikahı yapıp 5 gün sonra mutlu değilim ya deyip ayrılan adamı naparlar biliyor musunuz?? Kan alırlar bi tarafından!

Oyuncakmı karşındaki evlenip sonra ben mutlu değilim diyip ayrılmak. Boşanmış bir kadın olucak, Ama kimseye diyemicek aslında hiç evli olmadığını karşısına yeni biri çıksa evlendim boşandım ama aslında hiç evli olmadığını açıklıcak vs vs nasıl bir cendereye sokmuş seni.
Kolay mı böyle ayrılmak?
Başka birşey var bu işte seni aldattı başka biri varsa bul onu , mahkemede de donuna kadar al. Cibiliyetsiz adam

Boşanma değilde nikah iptal ediliyor diye biliyorum keşke bazı insanlarda bu kadar şanslı olsa düğünden sonra daha zor beterinden korumuş
Allah yardımcın olsun

Boşanma değilde nikah iptal ediliyor diye biliyorum keşke bazı insanlarda bu kadar şanslı olsa düğünden sonra daha zor beterinden korumuş
Allah yardımcın olsun
O iptal hemen sonra oluyo diye biliyorum bunlarda zaman geçmiş biraz

Belkide büyü yapılmıştır? Yani eğer gerçekten seviyodu ise bir gün sabah uyandığında sevmiyorum dediyse gerçekten, benim aklıma büyü geliyor...

Yok artık böyle mantıksız ayrılık mi olur?
Valla bir gün şu kk da bir şey okuyup düşüp bayilacagim..

Bende bundan 6 yıl önce düğüne 10 gün kala ayrıldım , o kadar canım yandı ki , geleceğimin daha kötü olacağını biliyordum , evlensem herşey daha kötü olacaktı belki bi kaç yıl sonra boşanacaktık ama yinede zorlayıp evlenmek istedim vazgeçmek zor geliyor ama kısmet olmadı iyi ki ve evlenmedik . Çok kötü günler geçirdim , nefes alamıyordum resmen .iyi ki evlenmemişim Allahıma şükürler olsun . Sonrasında eşimle tanıştık ve evlendik . Çoooook mutluyuz maşallah . O günler aklıma geldikçe kendime kızıyorum çekip giden bir adama yalvardım gitme diye .Ne kadar aptalmışım kendimi nasıl yıpratmışım değmeyecek birine . Allahın sevgili kuluymuşum ki olmamış . Eşimi çok seviyorum . Sende bu kötü günleri atlatıp sevgisinden emin , kendinden emin , ayaklarını yerden kesecek biri ile tanışıp evleneceksin inşallah .

Kıyamam, Nasıl hissediyorsunuz nasıl kötüsünüzdür şimdi. İnanın o kadar üzüldüm ki yaşadığınız hayal kırıklığı tarif edilemez.
Keşke yakın olsaydık dertleşmek konuşmak çok isterdim.
Zor ama lütfen düşünmemeye çalışın.
Neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz. Hakkı'nızda hayırlısı budur belki.
Bol bol dua edin Allah içinize ferahlık versin inşallah..
O karaktersize bi şey diyemiyorum. Yaşattığını yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…