Düğüne beş gün kala ayrılık

Canim benim ya co uzuldum ya boyle bisey nasil olabilir ya kim bilir ne kadar aco cekiyosundur ofRabbim sabir versiin dicek bisey bulamdim

Çok zor ve sancılı bir süreç sizi bekliyor. Ben gerçekten de ettiğini çekeceğine inanıyorum. Ayakta durmaya çalışın, yıkılmayın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Ağladıktan sonra o gelen rahatlama hissini başka hiçbir şeyde bulamazsınız. Ama at gibi giden it gibi geri döner bunu da unutmayın.

Hiç beklemeden anlaşmalı boşanın uzamasın bence..Gururunu ancak bu şekilde kurtarırsın.
Çok anlamsız bir davranış var mı böyle birşey; kırgınlıklarım ağır basıyor..Sokakta misket mi oynuyorsun, düğüne var 5 gün şımarıklığa bak..

Bence sen bu adamdan yol yakınken kurtulduğun için git bir hayır yap,bi de şükür namazı kıl..

yarın pişmanım dese affedecek gbisin. arama sorma şmdi nedensiz giden yarında nedensiz gider. hayrlısı olmş senin içn..

Çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun.
Ben başka kadın düşünmedim.Sanırım nişanlın biraz zayıf karakterli ve düğünde söylenenlerden etkilenmiş.
Düğünlerde dalga geçerler,senin de başın bağlandı,onu da kaybettik,artık sultanlık bitti vs...
Bana onlardan etkilenmiş ve evlilikten korkmuş gibi geldi.

Rabbim yardimcin olsun canim...
Pislik insan müsvettesi çok sinirlendim...
Süründür bence

Demekki çok büyük bir aşk değilmiş.... Kocaman bir yalanın içinde boğulmuşsunuz ikinizde...
Aklında başka seyler var onun, 1 hafta önce sonsuza kadar evet diye haykıran adamın aklını bir şeyler fena halde karıştırmış...
Bunu çözmeden bırakmasaydın peşini, sonuçta 1 haftalık evlisiniz ve ayrılmanız çok ta normal gelmedi bana..

Ne oluş olursa olsun hala onu güzel hatırlıyorum.Canım çok yanıyor bazen nefes almak bile zor geliyor. Günlerdir yemek yiyemiyorum.Ailem benimle ağlıyor beni bir saniye olsun yalnız bırakamıyorlar.Kendime bir şey yaparım sanıyorlar herhalde.Onlar da çok şaşkın çok sevmişlerdi onu.Kimse inanamıyor.Daha bir hafta önce birbirinize aşkla bakıyordunuz nasıl bitti birden deyip duruyor herkes.Ben de bunları her duyduğumda biraz daha kahroluyorum.tüm arkadaşlarım tüm akrabalarım tek tek geldi bana sarıldı geçecek dediler.Geçer mi bilmiyorum ama şu an çok zor görünüyor.Onsuz bir hayat düşünmeye daha başlamadım bile.Narkoz etkisi altındayım.O da şaşkınlıktan olsa gerek.Ama yorumları okuyorum bir parça olsun rahatlamaya çalışıyorum.Kiminiz başka bir kız demiş.Hiç sanmıyorum.Geçmişte biri vardır demişsiniz en son lisede olmuş biri onun için ama çok kısa sürmüş.O şu an 32 yaşında ve ilk uzun ilişkisi benimle.benim de onunla.Çoğu şeyi biz birbirimizden öğrendik.yani ben öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum.Aklında başka biri olsaydı bunu hissederdim.Bence hala seviyor o da beni.Ondaki yorulmuşluk bitmişlik tükenmişlik sadece.Ben nikah gününe kadar her düşünelim dediğimde elleriyle ağzımı kapatırdı sus derdi bir daha sakın alma bunu ağzına düşüncesi bile çok ağır derdi gözleri dolardı ve sarılırdı bana.Bunlar iki hafta öncesi sadece.Geçen hafta evi eşyalarımız her tamamlandığında gözlerinin içi gülüyordu.Ama her tartışma biraz daha yoruyordu bizi.Tahammülsüzlük artmıştı artık ikimizde de.normalde hiç tartışmayan biz artık her sorunda kızıyorduk birbirimize.Ama sonra gülüşüp yeniden barışıyorduk.Her şey bu bir ayda oldu.Kocaman bir ay.Her şeyi ama her şeyi sadece ikimiz yaptık.Çok zordu.Sürekli koşuşturma.Şunu bitirdik derken başka sorunlar çıkıyordu.O ailesinden de hiç destek görmedi.Sanırım bu yüzden de çok bunalmıştı.son zamanlarda hiç bir şey ona tat vermiyordu.Sanırım ben de.Hala inanamıyorum ve sanırım uzun bir süre de inanamayacağım.Onu tanısanız nasıl bir insan olduğunu bilseniz beni daha iyi anlardınız.Ve eminim şimdi en az benim kadar üzülüyordur o da.Ama benim için oluru kalmadı artık.Benim hayatımda unutamayacağım bir yara bıraktı bana.Ona bir daha güvenemem.Her ilgisizliğinde acaba mı derim.Böyle yaşanmaz.Bu korku ikimizi de mahveder....................

Allah yardım etsin çok ağır bir davranış...
Ama şer gibi görünenin ardında hayır vardır
Bunu yapan biri düğün salonunda da bırakıp gidebilirdi yada ilk gece de farklı bir tutum sergileyebilirdi
Verilmiş sadakanız varmış

Üzülme hayırlısı boyleymiş keşke benim eşimde zamanında gtmş olsaydı hayatımdan ben bu sekilde acılar cekmezdim evlensen daha kötü olurdu belkide bu yonden bak hayat devam edyo sonucta bi yerden tutun takıntı yapma numranı değiştir onun cevresnden kmseyle gorusme dugun gunu o salonu ble terketmeyi o kadar cok isterdm ki!! Emin ol senin için ii olanı buymuş

Allah yardımcınız olsun. Güzel, huzurlu günlere eriştirsin çabucak.

Maalesef rahat batmış gibi görünüyor damat beye. Çok büyük haksızlık yapmış size. Lütfen kendinizi kandırarak bu süreci uzatmayın. Adam size çok büyük kötülük etmiş. Tamam herkes ayrılabilir. Sevgi bitebilir. Ama iyi insan olsa sizi önemser, çok daha tatmin edici şekilde son verirdi. Maalesef ben de başkası olduğunu düşündüm davranışlarına bakınca.

Bir an önce toparlanmaya çalışın. Kimse için değmez.

Ne sanıyosun peki? Niye yapmış olablir? Ah ah biz kadınları neden bu kadar duygusal oluyoruz? Hayatımızın içine eden adamlara bile laf soyletmiyoruz gizli pskoptlık var bzde
haklısın galiba ama bilmiyorum bir süre de düşünmek istemiyorum yoksa kafayı yemekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…