Düğüne beş gün kala ayrılık

Seneler once bir erkek arkadasim vardi (sevgili degil normal arkadas). Bir gun nisanlandi bu, nisanlisi da guzel bir kiz tas bebek gibi. Birbirlerine de asik oldular falan. Dugune 1 hafta kala teeeee lise zamanlarinda ciktigi kizla karsilasmis ve o genclik zamanindaki heyecana yine kapilmislar. Bana bu konuyu actigi zaman sen manyak misinlar gerizekali misinlar havada ucustu. Kiza kacalim falan demis kiz he dese kacacaklar. Sonra sordum sen bu kizla neden ayrilmistin? Anlasamadik ayrica yetisme tarzi bana cok ters. Dedim simdi niye boyle? Ne biliyim hala asikmisim iste. Bana nisanlimdan ayrilsam mi diye falan sordu. Ne yalan soyliyim ayril dedim. Cunku akli fikri o kizda. Konusurken gizlice videosunu cekmis bakip bakip agliyor. Sonra ailesi farketmis durumu hemen buna bir ayar vermisler. Nitekim ayrilmadi ve dugun oldu. Ama kafasinda hep bir keske var. Eminim bunu esine de sonuna kadar yansitiyor anliyorum cunku. Keske o an ayrilsaydi diyorum hala.

Bunu niye anlattim, nisanlinizin yaptigi buyuk bir adilik o konuda hemfikiriz. Sonucta hep seviyor rolu yapmis. Ama en azindan son dakikada da olsa durust davranmis. Zamanla unutursunuz bile. Ama nisanliniz kendini zorlayip devam etseydi mutsuz evliliklere bir yenisi daha eklenecekti.

Gecmis olsun.

nikahlısın şimdi boşanmak için dava açıcaksın? yoksa onun tarafından mahkeme celbi gelmesini mi bekleyeceksin, geçmiş olsun çok kötü bir durum yaşamışsın.

haklısın galiba ama bilmiyorum bir süre de düşünmek istemiyorum yoksa kafayı yemekten korkuyorum
Yemezsin canım benim insanları neleri atlatıyor da saglam basıyor yere bu da senin imtihanın dedm ya keske eşimde beni bıraksaydı ben bu kadar acı cekmezdim vardır bi hayır kendne mesgale bul hersey unutulur yadın kaç blmiyorum ama ben 25yasıma gelene kadar nelerle mucadele ettim bi saatten sonra insan en kotusu bu olsun be diyo

akşama gittiği düğünden bana beni sevdiğini söylediği mesajlar attı çok mutluydu.Taki o günün sabahına kadar.

bu kurmuş oldugun cümlede gizli bence butun ayrıntı o gece ne oldu
bence orada biriyle tanıştı ve gereksiz bir şekilde birlikte oldu bu işin sonunda fazla sürmez o kızla evlendiğini duyarsın muhtemelen o kız bakireydi ve evlenmek zorunda kaldı
evet filim gibi anlattım ama bekle gör

hergun haline sükret ve ettiğini ellet ceker

sanmıyorum düğüne ailesiyle gitti.Ayrıca düğünde sonra da konuştuk baya hatta biraz gerginlik yaşadık.Sonraki gün yine düğün vardı gelmemi istedi ben de olur dedim ama altın takmam dedim o da biraz bozuldu takman lazım diye.Sanırım ailesi biraz üstüne geliyordu bu konuda.yani bilmiyorum başka bişey de olmadı sonra uyuduk zaten ikimizde

hiç normal gelmedi bana tavırları elle tutulur bir sebep gösteremiyor da uzun sürmez çıkar kokusu duyarsın yakın zamanda bence her işte hayır var nasip de şükret

ya şu erkekler...yok efendim daha çok üzülecektin yok efendim kavgalar bu hale getirdi.Yok ayrılırken ağlamalar,ben de üzgünüm numaraları.Seven insan bırakır mı belli ki sizi sevmiyo ve belli ki aklında başkası var.Pislik

Aşk evliliklerine artık şüpheyle bakıyorum eninde sonunda tükeniyor ortak başka bir şey yoksa ,balon çabuk patlıyor

aşkın yalanı çok , saklayıpta sevmeyenide .

Aşk evliliklerine artık şüpheyle bakıyorum eninde sonunda tükeniyor ortak başka bir şey yoksa ,balon çabuk patlıyor

aşkın yalanı çok , saklayıpta sevmeyenide .

Ay ne adi insanlar var.
Demek ki bazı kızlar erkeğin ilk sevgilisi olmak istemekte haklılar

Ya bizde de nişanlımın ailesinden yana sıkıntı var hiç bir şekilde ne maddi ne manevi destek yok... Sıfır...
Bir tek benim ailem arkamızda o da nereye kadar??

Biz 3 yıldır her sene oturup elimizde kağıt kalem düğün yapsak nasıl olurun hesabını kitabını çıkarıyorduk... Bu süre zarfında rabbime şükürler olsun hem evimizi aldık hem çeyizimi istediğim gibi yaptım hem de düğün hazırlıklarımızı yaptık 1,5 ay sonra da düğümüz var...

Bizde yıprandık çok tartıştık hemde ottan b.ktan sebeplerle büyüdü de büyüdü tartışmalarımız...

Ama ikimizde oturup konuştuğumuzda bu saatten sonra ne ben onsuz başka biriyle nede o bensiz başka biriyle olamayız mümkün değil bu sonuca vardık...
Çünkü biliyoruz ki biz çok yıpranıyoruz bütün yük bizde sadece ikimiz çabalıyoruz ama bunun sonunda bu çabanın sonunda mutluluk da var... Neden sabretmeyelim o halde???

Neden sana bunu anlattım şimdi???
Bazı seyleri daha net gör diye, hala o beni çok seviyor deme diye, eğer sevseydi sırtını dönmezdi sana bir kez daha sarılırdı ve yoluna devam ederdi... Ben bu ayrılık sebebinin altında başka şeyler olduğuna inanıyorum...

Tabii sen her ne kadar kabullenmesende...

çok net söylüyorum aklı gitmiş karışma falan değil bak araştır yada bekle bir bit yeniği çıkacaktır.başka kadın var burayada yazıyorum işte.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzücü.. Telafisi olmaz böyle şeylerin.. Canın çok yanıyordur En azından böyle bir adamla ömür geçirmeyeceksin buna sevin. Allah daha iyilerini karşına çıkaracak belki ve o pisliğin gittiğine bir gün dua edeceksin Rabbe.. Sevgiyle kal..

Allah sabır versin. Siz onu aklamaya çalışıyorsunuz ama Ada'mın yaptığı insanlık değil bunu kabullenin önce. Ortada ciddi bir sebep yokken ufak tefek konulardan çıkan tartışmalar yüzünden nikah kıydığı kadını bırakıyorsa onca sarılmasına ağlamasına rağmen yaptığı insanlık değil vicdansızlıktır. Bu Ada'mın içinde sevgi merhamet kalmamış. Hiç sizi düşündüğü falan da yok kendinizi kandırmayın. Öncelikle bir avukata danışın nikah iptali olabiliyor mu diye tazminat açabiliyorsanız açın. Sizi üzmek istemem ama telafisi zor bir yara açmış bedelini ödetmeniz lazım. Bu saatten sonra yoldan dönen Ada'ma karşı her türlü Hakkınızı savunun. Siz saf, iyi niyetli olabilirsiniz ama karşınızdaki öyle değil bunu bir idrak edin önce. Nikah kıyana kadar aklı nerdeymiş böyle sizi millete dert anlatmak zorunda bırakıyor. Sizin ona sarıldığınız sahnede içinde biraz sevgi merhamet olan Ada'm yalnız bırakamazdı çok net. Ada'mı zihninizde aklamayın yaptığı çok büyük haksızlık. sakın bu işten rahatça sıyrılmasına izin vermeyin. Altından başka bir kadın mı çıkar Ada'mın kendi dengesizliği insafsızlığı mı bilemem ama lütfen kendinizi bir an önce toparlayıp hakkınızı aramaya bakın.

Ya ınanmıyorum bu erkeklerın kafası nasıl işliyor. Yazık gunah degılmı bu kadar hayale, bu kadar emeğe. Allah hakkında hayırlısını versın inşallah. Uzulme desem de uzuleceksın daha cok cok yenı. Atlatması zor ama ılerde olsaydı daha cok uzulecektın. "Hersey alt ust oldu dıe uzulme, ne biliyorsun altının ustunden daha hayırlı olmadıgını" Uzuntunu hıssedebılıyorum emın ol ama hayırlısı buymuş demekki.

madem sevmiyordu sonsuza kadar evet niye demiş yeni mi aklı başına gelmiş çok üzücü gerçekten.ama zararın neresinden dönsen kardır buda bir gerçek.zamana bırak unutucaksın elbette.ama o bir ömür pişman olucak.

Vicdan var ya vicdan. Herkeste yok işte. Kafanı yastıgına koydugunda vicdanın rahat olacak. Ama bunlar kendılerıne bıle itiraf edemeseler bile sızım sızlatacak Rabbım onların o vicdanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…