Düğüne bir ay kala nişan attık, yapılan haksızlıklara tahammül edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk sayfaları okudum, sonra ben de yorum yazayım dedim son sayfaya tıkladım . Ve yeminle bu yorumun birebir aynısını yazacaktım. Ben olsam öyle yaparım. Kimse kusura bakmasın. Bir tarafımız çatlıyor kredi ödeyeceğiz diye. Kimsenin nazını da çekemem, dış kapının mandallarına malımın muhasebesini de yaptırmam. Helal olsun çocuğa. Anlamış da dönmüş yol yakınken. 5 ayda neyin emeğiymiş onu da anlamadım. Hemen kafalamanın derdine düşmüşler resmen.

Teşekkür ederim. herşeyim olsun ama yorulmayayim kafasındaki gençlikden gına geldi. Biz kimseden birşey istemiyoruz. Verdiklerinde teşekkür ediyoruz.
 
aklima bir kac ay once actigim konu geldi :işsiz: kaynana ev vermis begenmiyor konu sahibi
.benim ev yok olan arsama kendine ev yapmak istemisti kaynana :KK53:

ben senin uerinde olsam biraz oturur sonra da annen bile begenmiyordu burayi deyip evi turlu laflarla sattirir birde esimin ustune yaptirirdim sonra alinan evi :KK53:

gencken bizimde aklimiz calismiyordu ama sukur simdi tikir tikir :KK53:
Konunu hatırladım naptın sen ı işi :KK70:
 
Dağdan gelip bagdakini kovmaya çalışmışsınız resmen.
Kadının hangi evde oturacağına müdehale etmeye çalışmışsınız. Laf söyleyip kavga çıkarmışsınız.
Bu devirde bedavadan ev vermişler oturmaniz icin yok orası öyle yok burası böyle.
Başta araya bu muhabbetler girdi mi ne deseniz rahatsiz edici olur. Eşyaları da uygun almamışsınız zaten. Söylenip, söylenip durmuşsunuz. Evlerden ırak gelin tipi.
 
Ben onlardan değilim ama krediyle ev aldım 2008 de sonra sattım üstüne kredi çekip bir daha aldım hala ödüyorum. Bir ev ne kadar zor alınır biliyorum. Bu yuzsuzlugu bünyem kaldırmıyor.
Valla babadan kocadan yemiş, ömründe geçim yapmamış biri ile kendi çalışıp meydana gelenin arasındaki fark belli oluyor. İki kelimeden gayet anlaşılıyor yani.
 
Şaka bi yana,
Konudaki gelin personasından zaten hiç hazzetmedim, tutacak yerini bulamadım o ayrı, damat adayı şaşkın ötesi bi şey zaten. Ancak kv de sevdiğim tür insanlardan değil, eğer anlatıldığı gibi yaşandıysa olay.

Abicim, sen oğlunla geline bir ev ayırmak istiyorsun, diğer evi de kendine istiyorsun madem, ne bulandırıp sanki fedakarlık yapar gibi gösteriyosun "Benim oturduğum ev büyük, siz büyük evde oturursunuz, oğlum burayı daha çok seviyo " filan ne gerek var bu pozlara?

"Çocuklara oturduğum evi ayırdım, ben diğer eve geçeceğim. Oturmak isterlerse, otursunlar" bitti gitti.
Amaaan.
Ama o da yaptığı işi süslemek istiyor . Anayım ben ana diyip verdiği evi göze sokacak . Ama yani o bunu yapsa bile evi şöyle beğenmedim böyle beğenmedim demek yerine kendileri ev tutup çalışıp odeselerdi . Konu sahibi çok haksız ya 😅
 
Eskiden evlenme programlari vardi. Bi gelin adayi maddi isteklerini sayiyordu. Bende "Acaba sen masaya ne getiriyorsun" dedigimde esim ince bir sesle "Bakireyim" demisti. :KK70: O hesap..Millet baskasinin parasindan malindan ne güzel hak biciyor kendine. Böylelerine sahsen bir kurus vermem. Oglumu da kullandirtmam..

Eşiniz o kadarcık bir yorum yaptıysa iyi. Daha amiyane tabirlerle yorum yapmamış iyi bari. 😂
 
Ayy benımde bı oğlum var inşallah sizin gıbı sankı 20 yıllık gelinmiş gıbı davranan kızlardan uzak tutsun daha sımdıden ne hesaplar ne kıskançlıklarınız varmıs pess dogrusu 3 gun gelip aksama kadar kalmaya mecburlarmı yada sana istedıgın evı vermeye yada pahalı olanları almaya ne gozu doymaz ınsansınız ya
 
Ev konusunda yaptığınız biraz şımarıklık olmuş. Bu devirde kaç aile evlenirken ev veriyor? Tamam siz de eşyalar konusunda abartmayalım, masraf olmasın diye düşünmüşsünüz anlattığınız kadarıyla. Ama karşı tarafa öyle yansımamış işler. Bir de görücü usulü evliliklerde aile etkisi büyük oluyor. Bu adam ailesini bırakmaz size dönmez. Videoyu atsanız bile fikirleri ailesi hakkında değişmez. Söz hakkında hoş olmamış dedikodu çıkarılması. Yapacak bir şey yok önünüze bakın.
 
Ama o da yaptığı işi süslemek istiyor . Anayım ben ana diyip verdiği evi göze sokacak . Ama yani o bunu yapsa bile evi şöyle beğenmedim böyle beğenmedim demek yerine kendileri ev tutup çalışıp odeselerdi . Konu sahibi çok haksız ya 😅

Süslemesin efenim neyini süsleyecek daha, beleş ev veriyor bundan ala kolaylık mı var? Yok, "Analar taş yesin, yarımşardan beş yesin" hesabı, sevmem.

Konudaki gelin karakteri zaten tövbeler olsun bi şey. Diğer evi görünce "Bu ev sıcacık, küçük evimiz, yuvamızz"... Sanki bana küçük Emrah. Nasıl da giriyor damadın aklına nasııl... Sinsiiğğ ahshs
 
Son düzenleme:
Süslemesin efenim neyini süsleyecek daha, beleş ev veriyor bundan ala kolaylık mı var? Yok, "Analar taş yesin, yarımşardan beş yesin" hesabı, sevmem.

Konudaki gelin karakteri zaten tövbeler olsun bi şey. Diğer evi görünce "Bu ev sıcacık, küçük evimiz, yuvamızz" ba ba ba... Sanki bana küçük Emrah. Nasıl da giriyor damadın aklına nasııl... Sinsiiğğ ahshs
Ahahaha bu deyimi çok sevdim . Ya bu ilk başta niyeyse karşılıkli show olayı oluyor . Yalnız burda gelin o kadar ustelemis ki . Ben bu de şu kafayı anlamıyorum adamın hayatında sadece beş ay varsın hangi kafayla her diyeceğinin yapılacağina inandın ? Daha arada sevgi ve güven bağı tam oluşmamış bile her şeye naz niyaz . Yani bizde bir deyim vardır yazamıyorum 😅 bulmuş da bunuyor deyim bari
 
5 aydır tanıdığınız, 5 ayın neredeyse tamamında sorun yaşadığınız adamla birbirinize düşkün olduğunuz sonucuna nasıl vardınız?
Hiç mi düzgün ilişki yaşamadınız da şu kaosu aşk meşk sandınız?

Ev konusunda da onlar haklı. Kadın kendi malında oturabilmek için sizden izin almayacaktı sonuçta.
Evler kiminse ferah evde o oturur. Çok basit bir mantık.
Bunun için trip atmaniz çok komik ve çekilecek dert değil gerçekten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X