- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bu arada şu konunda ( http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/597907-kizlar-bi-akil-verin-cikamiyorum-isin-icinden.html ) evli olduğunu söylemişsin?... Ne ayak?..
şimdi bu konu mu sahte?
yoksa linkteki mi?
hey allahım yaaaa...
Arkadaşlar konuyu geyiğe çevirmeyin.
Nikah yakın olduğu için eşim demek istemiştir, öyle değilse de mantıklı bir açıklama yapar.
Hiçbir izahı yoksa da yöneticiler gereğini yapar.
Nikah yakın olduğu için eşim demek istemiştir, öyle değilse de mantıklı bir açıklama yapar.
Konuyu geyiğe çeviren yok Elmayra.
aynen canım kaynanam nerde nasıl hareket edılecegını hıc bılmıyo nısanlım bıle der annem cahıl kadın dıye... ama benım annem babam tam tersı kulturlu ınsanlar olunca (yanlıs anlasılmasın kesınlıkle kucun gormuyorum) sadece kultur catısması ve kafa denklıgı olmuyo.. kaynanam dıyor kı erkek dedıınmı akan sular duırur dıyor ama babam annnem asla boyle bakmazlar yanı nası desem bızım ıcın ınsan ınsandır kız erkek ne farkeder ama onlar dogulu ve bızden bıraz farklılar ben burda nısanlıma cok kızıyorum agzını anasına kardesıne hıc acmıyor bana gelınce emırler yagdırıyo..
linkteki açtığı konusunda şöyle bi açıklama yapmış...
herneyse, bu cocukla bız bır yıl kadar gorusemedık ve ben bu sure ıcınde eşimle tanıştım. cok sevdım cok asık oldum ve onunla evlendım.. eşimde kıskanc bır adam...
neyse.. gereği yapılır elbet
Konuyu geyiğe çeviren yok Elmayra.
şimdi bu konu mu sahte?
yoksa linkteki mi?
hey allahım yaaaa...
acaba arkadaşı adına mı açtı ikisinden birinide belirtmeyimi unuttu ne anlıyorlar sahte konu açmaktan anlamıyorum üşenmeyip yorum okuyorlar birde
bende şunu hiç anlamıyorum. 'ben kaynanayım kaynanalık yapıcam,o görünce görümcelik yapıcak'.bu nasıl bir cümle,nasıl bir düşünce tarzıdır.
kayınvalidelik yada görümcelik yapmak geline saygısızlık yapmak mı?insanlıktan çıkmak mı?size beğendikleri lafı söyleme hakkını bulmak mı?
bu ne terbiyesizlik böyle.
nişanlınız da yaptığı masrafı size ve ailenize terbiyesizlik yaparken düşünseymiş bir zahmet.
Bilemiyorum kişimdi bu konu mu sahte?
yoksa linkteki mi?
hey allahım yaaaa...
Öff........ Valla öffff artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?