• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugune bir hafta kala babam kustu

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Selam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin

Selam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin
Neden aranız açık?

Oturmayın evinde. Evlendikten sonra mı bu evde oturacaksınız yoksa evden çıkarken geçmiş kiraları mı istiyor??
bu evde oturmayacağız ben sadece bir yıldır burada oturuyorum ve malum evlenme süreci maddi kısımda zorlanıyorum üzüldüğüm nokta da o ya eve taşınırken kira isteyeceği aklıma gelmezdi

Önce bı gözyaşlarını sil kendine gel kardeşim. Belliki babanı şu an yöneten başka biri var yoksa böyle vicdansizlik yapmazdı. Ne kadar borcun var bilmiyorum ama bu durumu nisanlina açıkla düğünde iyi kötü takilanlardan hemen borcunu öde ve mesafeni koy baban da olsa kimsenin seni ezmesine izin verme. annene Rabbim rahmet eylesin.

Babamın küsme neden dugune bu kadar az bir süre kala benden para mi istiyorsun demem ağlama nedenim dugune yabancı gibi bir gün önce gelmesi nişanlımın bunu bana sormasıyla birsey diyemem ..
Babanızın yaptığı doğru diyemem
Ama sizden kira beklentisi olan biri zaten öyle çok da klasik baba kalıplarına uymuyordur
Bunu siz de biliyorsunuzdur
Sanırım düğünden gelen parayla ödersiniz mantığıyla istedi düğünden sonra diye

Yerinizde olsam nişanlınıza da bu konuya müdahil olacak yüzü vermezdim
Ve babamın evinde kalmazdım
Sonuçta kira vereceksem daha konforlu evlerde de kalabilirim

Düğünden sonra parasını öde , mesafeni koy , paranın acelesi mi var ...

Önce bı gözyaşlarını sil kendine gel kardeşim. Belliki babanı şu an yöneten başka biri var yoksa böyle vicdansizlik yapmazdı. Ne kadar borcun var bilmiyorum ama bu durumu nisanlina açıkla düğünde iyi kötü takilanlardan hemen borcunu öde ve mesafeni koy baban da olsa kimsenin seni ezmesine izin verme. annene Rabbim rahmet eylesin.
Allah razı olsun evlendiği kişi çok genç babama göre bana hiç kötü yüzünü göstermedi tabi zaten samimi de değiliz ama babam hep severdi parayı şimdi böyle olunca..

bu evde oturmayacağız ben sadece bir yıldır burada oturuyorum ve malum evlenme süreci maddi kısımda zorlanıyorum üzüldüğüm nokta da o ya eve taşınırken kira isteyeceği aklıma gelmezdi
Düğün öncesi kafaya takmayın bence. Zaten adam anneniz vefat eder etmez evlendiği için onu gözardı etmeyi öğrenmişsinizdir birazcık da olsa. He he deyip geçin icra gönderecek hali yok. Ağlayıp bu güzel günleri zehir edeceğinize azıcık gamsız olun en azından birkaç ay sallayın. İnsanlar tonla borçlarını ödemiyorlar sallıyorlar. Tamam ya ödicez deyip geçin 3 kere ararsa bir kere açın.

Babanızın yaptığı doğru diyemem
Ama sizden kira beklentisi olan biri zaten öyle çok da klasik baba kalıplarına uymuyordur
Bunu siz de biliyorsunuzdur
Sanırım düğünden gelen parayla ödersiniz mantığıyla istedi düğünden sonra diye

Yerinizde olsam nişanlınıza da bu konuya müdahil olacak yüzü vermezdim
Ve babamın evinde kalmazdım
Sonuçta kira vereceksem daha konforlu evlerde de kalabilirim
Haklısınız ama başta kira ödeyeceğimi bilmediğim için geldim yerleştim covid girince de araya paşa paşa ödedim çıkamadım

Babamın küsme neden dugune bu kadar az bir süre kala benden para mi istiyorsun demem ağlama nedenim dugune yabancı gibi bir gün önce gelmesi nişanlımın bunu bana sormasıyla birsey diyemem ..
Nişanlına açıklama yapma gelmesin gelip napacak de sanki gelmesini sen istemedin zannetsin çünkü ilerde neyle karşılaşacağını bilemeyiz sen düğününe odaklan biliyorum zor ama böyle olması inan en hayırlısı gelip canını sıksa daha mı iyi Allah büyük mutlaka bi talebi olacaktır aynı yaşta kalmayacak babanız ozaman da sen el gibi davranırsın olur biter hiç canını sıkma sen evinde yuvanda mutlu ol kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyo

Cidden soylemem boyle seyler. Bakin tum yorumlarima. Ilk Esi vefat etmis bir insanin 2. Esiyim. Fakat bir insan nasil çocuğuna boyle davranir anlamis değilim. Size tavsiyem..moralinizi bozmayın. Dugun isi bitince de parayi isteyince senin degil annemin hakkinda oturdum deyin. Telefonu bir sure acmayin. Varligi ve yoklugu bir gibi.
Hayirli olsun yeni hayatınız. Mutluluk getirsin size. Odağiniza mutlu olmayi koyun. Ve bunun için birseyler yapin.

Babanızın karakteri belli olmuş. Evi size hediye blederdi başkasi olsa o kira mı istiyor. Evlenince görüşmeyi minimuma indirin babanız ile

Cidden soylemem boyle seyler. Bakin tum yorumlarima. Ilk Esi vefat etmis bir insanin 2. Esiyim. Fakat bir insan nasil çocuğuna boyle davranir anlamis değilim. Size tavsiyem..moralinizi bozmayın. Dugun isi bitince de parayi isteyince senin degil annemin hakkinda oturdum deyin. Telefonu bir sure acmayin. Varligi ve yoklugu bir gibi.
Hayirli olsun yeni hayatınız. Mutluluk getirsin size. Odağiniza mutlu olmayi koyun. Ve bunun için birseyler yapin.
Çok teşekkür ederim inanın tanımıyorum sizi ama Allah razı olsun söyledikleriniz icin insanın içi soğumuyor her aklıma gelince gözyaşlarım doluyor

Dugunde nasıl davranacağımı bile bilmiyorum kus mu olmalıyım yoksa karşı tarafa ayıp olmasın diye içime mi atmalıyım bilmiyorum

Haklısınız ama başta kira ödeyeceğimi bilmediğim için geldim yerleştim covid girince de araya paşa paşa ödedim çıkamadım
Ben yanlış anlamışım o zaman
Nen uzun süredir kira vereceğinizi bilmeden kalıyordunuz isteyince şaşırdınız sanmıştım

O zaman zTen çok da toplu bi ödeme yapmanız gerekmiyordur
Eğer ödemezseniz sizi daha çok bunaltacağını biliyorsanız bence ödeyin ve sonrasında iletişimi minimuma indirin

Belli ki ikinci kadın yeni bir kaynak arayışında. Zaten yeni evleneceksin, bir sürü masrafın olmuş. Şimdi “tamam” de. Sonra taşın ve o borcu unut. Borç morç yok çünkü. Hani “ babanın malı mı?” derler ya, evet babanın malı. Tepe tepe, üstünde tepine tepine, yırta parçalaya kullanırsın geri kalanına da .ok yemek düşer.
Sakın para mara ayarlama, borç ödeyeceğim diye kendini üzüp yıpratma bizi de üzme burada. O parayla eşini de al tatile gidin, muhabbetiniz artsın.
Düğüne bir hafta kala bu kadar ağlarsan yüzün şişer , makyaj kötü durur fotoğraflarda kötü çıkarsın. Hadi kendine gel. Çok mutlu olursun inşallah.

Back
X