- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.771
- 158
- Konu Sahibi Mlskurtast
Babanız size karşı hep böyle miydi yoksa evlenince mi böyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında parayı hep severdi ama net olarak diyemiyorum önce veya sonra ama fazlasıyla 2-3 yıldır ben hissediyorumBabanız size karşı hep böyle miydi yoksa evlenince mi böyle oldu
Kime anlatacağım peki ona da anlatamayacaksamSiz yine de nisanliniza anlatmayın durumu. Yarın o da yüzünüze vurabilir
Bir insan o yaşında nasıl böyle yönetilebilir bakın bende evleneceğim ama mesela eşimin bana müdahale etmesine bir yere kadar izin veririm nasıl olur nasıl böyle vicdansız olunur anlamiyorumDüğünden sonra gerekirse kredi çekin o borcu ödeyin babanıza da bunun etik olmadığını ve mümkün mertebe artik görüşmek istemediğinizi belirtin. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi babanızı yöneten başka biri var çünkü
Bir insan o yaşında nasıl böyle yönetilebilir bakın bende evleneceğim ama mesela eşimin bana müdahale etmesine bir yere kadar izin veririm nasıl olur nasıl böyle vicdansız olunur anlamiyorum
Evet zor bir şey hayat arkadaşına anlatamamak ama bence doğru olan bu. Artık bu gibi platformlarda anlatrsiniz derdiniziKime anlatacağım peki ona da anlatamayacaksam
Allah sizden de razı olsun. İnşallah çok mutlu olun. Kesinlikle haklısınız. Ama bazen haklı olmak bu dünya için yetmiyorÇok teşekkür ederim inanın tanımıyorum sizi ama Allah razı olsun söyledikleriniz icin insanın içi soğumuyor her aklıma gelince gözyaşlarım doluyor
Ödenir bir şekilde .Ailesini insan kendi seçmiyor yapacak bir şey yok ,tanımış oldunuz. Yarın öbür gün düşer elinize aynı şekilde muamele edersiniz.Selam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin
En güzel gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Melisa çayı sakin kalmanızda etkili olacaktır. Düğün sonrasına saklayın içinizde kalanları bence.Dugunde nasıl davranacağımı bile bilmiyorum kus mu olmalıyım yoksa karşı tarafa ayıp olmasın diye içime mi atmalıyım bilmiyorum
Öncelikle maddi durum iyiyse arada uvey anne dahi olsa evlattan para istenmez..Selam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin
O günü hasretle bekliyorumÖdenir bir şekilde .Ailesini insan kendi seçmiyor yapacak bir şey yok ,tanımış oldunuz. Yarın öbür gün düşer elinize aynı şekilde muamele edersiniz.
Kimse kimseyi bu denli yönetemez, net.Bir insan o yaşında nasıl böyle yönetilebilir bakın bende evleneceğim ama mesela eşimin bana müdahale etmesine bir yere kadar izin veririm nasıl olur nasıl böyle vicdansız olunur anlamiyorum
Hah iste bunu söylemek istiyorum kişinin kendi istemezse 3.kişinin ne haddine koruduğumdan degil o kadını ama asil sıkıntı belliKimse kimseyi bu denli yönetemez, net.
3. Kisiyi suclamak daha kolay geliyo genelde. Kizima destek olacam karisamaz kimse bana denir, olay biter. Kendi de istiyor cunku. Sakin üzülmeyin. Ama o parayı da asla ödemeyin çünkü o ev baskasina kiraya verilseydi kanuni olarak kiranin bir kısmı sizin hakkinizdi.
Böyle baba olmaz olsun. Sizi anlıyorum düğünde yalnız olmaz zor bırakın gelmesin diyemiyorum o yüzden. He he deyip geçiştirin düğünden sonra da senin gibi baba olmaz olsun vermiyorum para falan kusersen küs deyin. Evlendikten sonra babalar Afra tafra yapamıyorlar. Benim babam da aynı öyle her şeye kuserdi benim de annem yok düğünden önce her şeyi burnumdan getirdi düğüne kadar her şeye he he dedim düğünden sonra tavrımi koydumSelam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin
Ahhhh kaderdasimmm seni öyle iyi anlıyorum ki iyi geldi mi peki sonrası böyle sert yapınca çünkü İnan çok yorucu bu tarz şeylerBöyle baba olmaz olsun. Sizi anlıyorum düğünde yalnız olmaz zor bırakın gelmesin diyemiyorum o yüzden. He he deyip geçiştirin düğünden sonra da senin gibi baba olmaz olsun vermiyorum para falan kusersen küs deyin. Evlendikten sonra babalar Afra tafra yapamıyorlar. Benim babam da aynı öyle her şeye kuserdi benim de annem yok düğünden önce her şeyi burnumdan getirdi düğüne kadar her şeye he he dedim düğünden sonra tavrımi koydum
Geldii tabii ben evlendikten sonra babamın hal ve hareketine şok oldum. Asla benimle kusmeyi göze alamıyor artık. Çünkü biliyor ki küserse çok ta umurumda olmayacak artık kapılarımız farklı. Nisan dönemi eğer annen yoksa çok zor hele bir de doğum annesiz ne kadar zor bı bilsenAhhhh kaderdasimmm seni öyle iyi anlıyorum ki iyi geldi mi peki sonrası böyle sert yapınca çünkü İnan çok yorucu bu tarz şeyler
Ben benimkiyle okurken bir yıl hic konuşmadım bir kez olsun birseyin var mi demedi.. maalesef benimde yok tek çocuğum teyzem felan herkes kendi halinde nisanda inanılmaz sıkıntı cekmistim sırf bu yüzden çocuk olayıni düşünmek istemiyorum umarım esiniz iyi biridir sizin hep yanınızdadırGeldii tabii ben evlendikten sonra babamın hal ve hareketine şok oldum. Asla benimle kusmeyi göze alamıyor artık. Çünkü biliyor ki küserse çok ta umurumda olmayacak artık kapılarımız farklı. Nisan dönemi eğer annen yoksa çok zor hele bir de doğum annesiz ne kadar zor bı bilsenben nisanliyken de doğumda da yapayalnızdim inşallah senin teyze abla kız kardeş falan desteğin vardır benim hiçbiri yok
![]()