• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugune bir hafta kala babam kustu

Belli ki ikinci kadın yeni bir kaynak arayışında. Zaten yeni evleneceksin, bir sürü masrafın olmuş. Şimdi “tamam” de. Sonra taşın ve o borcu unut. Borç morç yok çünkü. Hani “ babanın malı mı?” derler ya, evet babanın malı. Tepe tepe, üstünde tepine tepine, yırta parçalaya kullanırsın geri kalanına da .ok yemek düşer.
Sakın para mara ayarlama, borç ödeyeceğim diye kendini üzüp yıpratma bizi de üzme burada. O parayla eşini de al tatile gidin, muhabbetiniz artsın.
Düğüne bir hafta kala bu kadar ağlarsan yüzün şişer , makyaj kötü durur fotoğraflarda kötü çıkarsın. Hadi kendine gel. Çok mutlu olursun inşallah.
Yaaaaaaaaa harikasınız inanın çok tatlısınız nasıl teşekkür etsem bilmiyorum öyle birsey yapmayı bende düşünüyorum bana çektirdiklerine saysın baba degil dusman ya sanki

Herkes öde demiş ama ben olsam ödemem zaten küsmüş ödedikten sonra mesafe koyacaksanız ödemeyin kendi küsmüş hem anneniz sağ iken o ev vardır diye düşünüyorum yani annenizin hakkı olan şeyde sizinde hakkınız var küsüp otursun isterse patlasın. Kaç sene kahrını çeken kadının kızını kendi kızını oturduğu evden kira istemeye utanmayan babaya para vermeme konusunda bende utanmam.

Belli ki ikinci kadın yeni bir kaynak arayışında. Zaten yeni evleneceksin, bir sürü masrafın olmuş. Şimdi “tamam” de. Sonra taşın ve o borcu unut. Borç morç yok çünkü. Hani “ babanın malı mı?” derler ya, evet babanın malı. Tepe tepe, üstünde tepine tepine, yırta parçalaya kullanırsın geri kalanına da .ok yemek düşer.
Sakın para mara ayarlama, borç ödeyeceğim diye kendini üzüp yıpratma bizi de üzme burada. O parayla eşini de al tatile gidin, muhabbetiniz artsın.
Düğüne bir hafta kala bu kadar ağlarsan yüzün şişer , makyaj kötü durur fotoğraflarda kötü çıkarsın. Hadi kendine gel. Çok mutlu olursun inşallah.
Vallahi aynısını düşündüm. Harikasınız

Herkes öde demiş ama ben olsam ödemem zaten küsmüş ödedikten sonra mesafe koyacaksanız ödemeyin kendi küsmüş hem anneniz sağ iken o ev vardır diye düşünüyorum yani annenizin hakkı olan şeyde sizinde hakkınız var küsüp otursun isterse patlasın. Kaç sene kahrını çeken kadının kızını kendi kızını oturduğu evden kira istemeye utanmayan babaya para vermeme konusunda bende utanmam.
Yanı dugunden önce he he deyip dugunden sonra yoluna mi bak diyorsunuz

Yaaaaaaaaa harikasınız inanın çok tatlısınız nasıl teşekkür etsem bilmiyorum öyle birsey yapmayı bende düşünüyorum bana çektirdiklerine saysın baba degil dusman ya sanki
Ya tabi ki ödemeyeceksin canım ya. Düğün zamanı zaten bir sürü borcunuz ödemeniz olmuştur. Stresi de cabası. Anneciğin olsa destek olurdu o da melek olmuş zaten. İnsan alacağı varsa bile erteler veya hemen istemez. Babanın evinde oturuyorsun 40 kat elin değil. Bu sıkışıklıkta bir de kira ödemesi kısmadı. Sakın ödeme, bunu da dert etme. Baban sorarsa kira borcu ne oldu diye, eşinin ailesinin yaptığı masrafları ikiye böl, babanı üstüne borçlu çıkar🤓 hadi canım göreyim seni sakın ağlama.

Dugunde nasıl davranacağımı bile bilmiyorum kus mu olmalıyım yoksa karşı tarafa ayıp olmasın diye içime mi atmalıyım bilmiyorum
Kusme biraz duygusallasmissiniz anne yoklugu babanın para istemesi vs .. unutulur bunlar .. mutlu olmaya bak kardeşim baba babadır sonucta hic sarılmadığın kadar saril sıkı sıkı dugun salonunda vicdan yapsin o üzülür hatasını görür.. ne borcu bilmiyorum ama ode adamın borcunu dugun onu istediyse zor bi durum demekki . Erkelerin beyni farklı çalışıyor.

bu evde oturmayacağız ben sadece bir yıldır burada oturuyorum ve malum evlenme süreci maddi kısımda zorlanıyorum üzüldüğüm nokta da o ya eve taşınırken kira isteyeceği aklıma gelmezdi
Vermeyin, madem evde oturmayacaksınız bir an önce tasının kira vs de vermeyin. Kira sözleşmeniz yoksa babanızla hiç bi şey yapamaz. Siz evlat olarak elinizden geleni yapmışsınız. Bu kadarına da pes. Sallamayın ağlamayın da yeni eşiyle bir sıkıntı yaşayıp kıymetinizi anlayınca gelir zaten size. Normalde ana baba bakmak zorunda değil derim ama kalkıp kendi evinde bekarken oturan çocuğundan da para istemezsin Yani!

Bu ev ne zaman alındı?
Annenin vefatında önceyse senin de hakkın var . İsterse de yüzüne vurun.
İnsan düğün döneminde evladından kira alır mı yahu ? Daha neler duyacağız :KK57:

Bence de odemeyin , ya zaten babalık gibi. İ durumu yok gelmesin istemiyorsa düğününuze de . Bir tane spermden dolayı sizi uzemez

O zaman annenizin payından size de miras kaldı yani ev…
Yerinizde olsam bir avukata danışıp annenizin payını isterdim.
Aslında bunu söylediğimde ben olmeden mirasımı mi paylaşacaksın dedi bende tekrar soramadım zaten bunu da yine bir kavga sonucu söylemiştim

Back
X