• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugune bir hafta kala babam kustu

Ben benimkiyle okurken bir yıl hic konuşmadım bir kez olsun birseyin var mi demedi.. maalesef benimde yok tek çocuğum teyzem felan herkes kendi halinde nisanda inanılmaz sıkıntı cekmistim sırf bu yüzden çocuk olayıni düşünmek istemiyorum umarım esiniz iyi biridir sizin hep yanınızdadır
Aynı şeyleri ben de yaşadım. Üniversitede o kadar ağlardım ki herkes koridorda saatlerce ailesiyle konuşurdu beni arayan soran olmazdı annen yoksa kimsen yok😢.
Eşim dünyanın en iyi eşi mükemmel bir eş çok yardımcı bana anne baba aile her şey oldu. Ama sonuçta ise gidiyor. En kötüsü lohusa depresyonu. Benim yanımda doğumda hiç kimse kalmadı eşim vardı sadece kayinvalidem başka evde kalamiyorum ben hem eşin de babalık izninde halledersiniz dedi. İki gün geldi sadece ona da ben yemek hazırladım. Şu an konuşmuyorum. Her gün ağlardım niye kimsem yok sezeryan oldum niye yardım edenim yok. Eşim yardım ediyor ama adam yemek mi yapsın evi mi temizlesin çocuğa mi yardım etsin ikimiz de uykusuzuz bebek hiç uyumuyor. Coronadan korktuğumuz için dışardan yemek te söyleyemiyoruz eee ameliyat olmuşum emziriyorim iyi beslenmem lazım 😢😢😢 ağlamaktan mahvolurdum. Çocuk dusunmemezlik yapma belki kızın olur sana yoldaş olur ilerde oğlun olursa inşallah yetişme şekline göre kız kadar olmasa da o da yanında olur😍 sadece doğumda yanında kalacak kimse olmayacaksa önceden yardımcı için para biriktir. Bizim coronaya denk geldi ve kayinvalidem önceden gelmeyecem demedigi için çok hazırlıksız oldu bı anda kimseyi bulamazdik

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Üniversitede o kadar ağlardım ki herkes koridorda saatlerce ailesiyle konuşurdu beni arayan soran olmazdı annen yoksa kimsen yok😢.
Eşim dünyanın en iyi eşi mükemmel bir eş çok yardımcı bana anne baba aile her şey oldu. Ama sonuçta ise gidiyor. En kötüsü lohusa depresyonu. Benim yanımda doğumda hiç kimse kalmadı eşim vardı sadece kayinvalidem başka evde kalamiyorum ben hem eşin de babalık izninde halledersiniz dedi. İki gün geldi sadece ona da ben yemek hazırladım. Şu an konuşmuyorum. Her gün ağlardım niye kimsem yok sezeryan oldum niye yardım edenim yok. Eşim yardım ediyor ama adam yemek mi yapsın evi mi temizlesin çocuğa mi yardım etsin ikimiz de uykusuzuz bebek hiç uyumuyor. Coronadan korktuğumuz için dışardan yemek te söyleyemiyoruz eee ameliyat olmuşum emziriyorim iyi beslenmem lazım 😢😢😢 ağlamaktan mahvolurdum. Çocuk dusunmemezlik yapma belki kızın olur sana yoldaş olur ilerde oğlun olursa inşallah yetişme şekline göre kız kadar olmasa da o da yanında olur😍 sadece doğumda yanında kalacak kimse olmayacaksa önceden yardımcı için para biriktir. Bizim coronaya denk geldi ve kayinvalidem önceden gelmeyecem demedigi için çok hazırlıksız oldu bı anda kimseyi bulamazdik
Allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın iyileri çıkartsın hep karşınıza sizi öyle iyi anlıyorum ki bizimde sınavımız buymuş tavsiyesileriniz icin çok teşekkür ederim sizi dinleyeceğim

Selam kızlar inanılmaz moralimin bozuk olduğu bir dönemdeyim ne yapacağımı bilmiyorum size ailemden bahsedeyim annemi yaklaşık 3 yıl önce kaybettim babam annemden bir yıl sonra hemen başkasıyla evlendi zaten araları pek iyi değildi ama yinede bir yıl çok kısa bir süre haftaya dugunum var ve babama ufak bir para borcum var bunu benden dugunden tam bir hafta sonra evlenince ödersin bi zahmet dedi (aile gelir durumumuz yüksek) ödemem gereken şeyde babamın il dışında evi var Orada oturuyorum ve benden kira istiyor dugun sürecinde herseyi kendim hallettim herseyi şimdi dugunden bir gün önce geliyor her gün ağlamaktan yüzüm gözüm sis nişanlıma da anlatamıyorum lütfen yardım edin
ben de babamla küsüm ama başka nedeniyle

Back
X