Düğüne çeyrek kala, istenmeyen gelin oldum

yaz dizilerin de,sezonluk diziler de yeni simalar ortaya çıkabiliyor..
hemen yalancı demek hoş değil bence.

sorununuza gelince kayınvalideniz oyunculuk değilde okuduğunuz bölümlerle alakalı bir meslek tercih etmenizi istiyor olabilir.
hayatınız nasıl bilmiyorum ama oyunculuk mesleğinde hayatınız bir anda tepe taklak olabilir..
çekimler,yetişmesi gerekn bölümler vs..
daha az yoğun bir hayat sürmeniz için yapmıştır belki bunları

Yazımı kaile alan birkaç arkadasa teşekkür ederim. Maalesef bazı site sakinleri gayet dalgaciymis. Arada ciddi soru soran arkadaslara cevap yazamadim. Varsayın ki hayal gücümü kullandım başka biriymiş gibi soru sordum. Sizin yapmanız gereken soruya odaklanmak değil mı

Kendimi kpss'de gibi hissettim ne sorusu ne odaklanması? Fıtratımız bu galiba pek inanmadığımız konuları kendimize hedef seçiyoruz.
Söyle işte hangi dizide oynadığını biz buna odaklandık hem soruları ona göre cevaplarız :52:

dizi oyuncusunun yazım hatalarını kabul ederim de üniversite bitirip master yapan birinin hatasını yok sayamayız..:19: konunun sahteliği bağırıyor resmen :52:

Bu konu yüzünden kendisine uyarı giden sevgili üyelerimiz,
hepiniz konu dışı yazmaktan uyarı aldınız, inanmadığınız konulara yazmama insiyatifiniz varken konu dışı yazıp hatta konuyu geyiğe çevirip yorum bombardımanına tutmanın alemi nedir?
Konu sahteyse biz gerekeni yapıyoruz, şimdiye kadar konulara gereken müdahale yapılmışken sizin kuralları bile bile yazışmalarınız niye?

Pardon bisey demedim ben.

Son düzenleme:
Kaynana da kaynanaymış ha...

Gel bakim biraz bizde kal demiş.
Sonra "bundan bana gelin olmaz" diye paketlemiş.

Herhalde ölçüp biçti,oğluna uygun görmedi.
Evlenirsen ben karışmam dedi.

Evi yakın tutmasındaki amaç,oğlu gözünün önünde olsun diyedir.
Gelin oğluma bakmazsa ben bakarım hesabı.

Merhaba. Evlenmeye karar verdim, ailelerin rizasiyla Nisan yaptık. Kayınvalide adayım bana karsı gayet iyiydi, beni defalarca arayıp Nisandan sonra eşya almak bahanesiyle kendilerine çağırdı ben de nişanlım ve kendi samimiyetlerine guvenerek 2 haftalığına ziyaretlerine gittim. Tüm eşyalar ve düğün hazırlandı. Gelinlik provasına giderken düğünü iptal etmemizi , bizim evlenemiycegimizi söyledi. Ertesi Gun ben ailemin yanına dondüm aglayarak çünkü 2 üniversite ve master bitirmiş biri olarak çok adagilammis hissettim.
Benden sonra nisanlimada aynı baskıyı yaptı ve bahaneleri çok komik.
ben dizi bitince kocamın parasını yiyecekmisim( maaşım çok daha fazla nişanlımdan )
kadrolu is olmalıymış
sabah 9 da kalkiyormusum , esimi ise yolcu etmezmisim
gece onlar otururken 23 de yatmisim
evini temizlememizin( eşyalarının yerini bile bilmem , yönlendirmesini bekledim )
vs vs.
Dugun yapmaktan vazgeçti, tüm masrafları bize yükledi
bı de yetmezmiş gibi, kendi mahallesinden ev tuttu. Nişanlım hala annesinin duzelecegibden emin.
Bense bunalimdayim. Düğüne bir ay var ve ne benle ne ailemle muhattap olan yok. Bense evlilikten bir anda, bu kadsin yüzünden korkar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ?

canını sıkmak gibi olmasın canm ama cidden nişanlıyken yanlarına gitmekte çok hata etmişsin. benim k.valide, elti de nişanlıyken yanlarına gitmem için çok ısrar etmişlerdi ama ben gitmedim ısrarla olmaz dedim. çünkü nişanlılık döneminde gidip evlerinde yanında kendi annene baban olmadan kalırsan olmuyor, benim bir yakınım o şekilde deüğünününe 3 hafta kala nişanlısından ayrılmıştı. ben de bu yüzden gitmemiştim. iyiki de gitmemişim derim hep. keşke sen de gitmeseydin ama olan olmuş önümüzdeki maçlara bakalım:)
1-"dizi bitince" derken??
2-madem en 2 üniv. bitimiş master yapmış birisin ve nişanlın da çalışıyor; tüm masraflar size ait olsun o zaman. yaşınız çok da küçük değildir, az biraz birikiminiz de vardır belki.
3-ev meslesine gelince,aynı şehirde yaşanılsa dahi k.valideye kesinlikle en az yarım-bir saat uzaklıkta olunması taraftarıyım. aynı ev,apartman,sokak,mahalle olmamalı. hatta bence aynı şehir bile sakıncalı ama abartmıyım.
allah yardımcınız olsun. çok takma kafana, evlenince de görürsün bu tarz şeyleri. kendini ezdirmeden idare et...

Merhaba. Evlenmeye karar verdim, ailelerin rizasiyla Nisan yaptık. Kayınvalide adayım bana karsı gayet iyiydi, beni defalarca arayıp Nisandan sonra eşya almak bahanesiyle kendilerine çağırdı ben de nişanlım ve kendi samimiyetlerine guvenerek 2 haftalığına ziyaretlerine gittim. Tüm eşyalar ve düğün hazırlandı. Gelinlik provasına giderken düğünü iptal etmemizi , bizim evlenemiycegimizi söyledi. Ertesi Gun ben ailemin yanına dondüm aglayarak çünkü 2 üniversite ve master bitirmiş biri olarak çok adagilammis hissettim.
ben dizi bitince kocamın parasını yiyecekmisim( maaşım çok daha fazla nişanlımdan )
kadrolu is olmalıymış
evini temizlememizin( eşyalarının yerini bile bilmem , yönlendirmesini bekledim )
vs vs.
bı de yetmezmiş gibi, kendi mahallesinden ev tuttu. Nişanlım hala annesinin duzelecegibden emin.
Bense bunalimdayim. Düğüne bir ay var ve ne benle ne ailemle muhattap olan yok. Bense evlilikten bir anda, bu kadsin yüzünden korkar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ?

İyide ne alaka ? Master yapmasaydın üzülmeyecektin yani. Tüh :)

Kendinizi tanıtırken okuduğunuz okul sayısını v.s yazsaydınız kimse tepki göstermezdi, siz bir sıkıntı anlatıyorsunuz ve ''çünkü'' yazıp okulunuzun sayısını yazıyorsunuz.
Dolayısıyla bu çok itici ve alakasız geliyor.
...

Düğüne çeyrek kala ! sizin ne işiniz vardı onların evinde.
Bırakın yatıya gitmeyi insan ziyaret ederken 50 defa düşünürde sonra gider.
Gereksiz bir samimiyet.
...

Son zamanlarda k.validelerin sosyal yaşamlarının ve eşleriyle muhabbetlerinin sıfır olduğunu söylemekte moda oldu.
Sizene yahu kiminle sıfır kimle mısır arası. Yıllarını geçirdiği eşiyle neler yaşamış yalnızca o bilir.

Ayrıca elbetteki oğlundan beklentisi olacak.
Bir anne yıllarını veriyor o insanı büyütene kadar, sosyal yaşam dediğiniz o iki kelimeyi neredeyse yaşayamıyorlar, tabiki beklentisi olacak oğlundan.
Tehlike anında çanları elbetteki çalacak.
....

Nişanı attığınızda annesi yüzünden atmış olmayacaksınız, sizin deyişinizle oğlan ! sizi sorulmadan ev tutulmasına karşı gelmediği için, istenmediğiniz için atacaksınız atacaksanız.

İstenmeyen olmakta, çift olarak karar verememekte yeterli ayrılmak için bence.

nisanlin böyle bir konuda sana arka cikmiyorsa yapilabilicek hic bir sey yok
en büyük rol burda nisanlina düsüyor arayi bulmak zorunda olan o
ya arayi bulucak yada annesinin hosuna giden hem disarda hem evde calisip hemde kendini dünya zevklerinden soyutlamis bi kiz bulucak annesi icin:6:

Ne kadar fena bir kadınmış, resmen test için sizi çağırmış ve kafasına göre değerlendirmiş. Nişanlınızı çok seviyorsunuz belli , yoksa kimse bu saçma bahanelerden düğünü iptal ettiren bir kadına katlanamaz.:50:

kesinlikle düğünü ertelemelisin
ayrıca masraflar bize kaldı derken nişanlın neci orada korkuluk mu eğer hala ailesi olmadan adım atamıyorsa bence kork sen bu adama güvenmekten:19::19::19::19:

ama her ne olursa olsun evliliği erteleyin:34::34::34::34:

kadrolu is olmalıymış
vs vs.
Sizce ne yapmalıyım ?

eğer evliliğinin kısa sürmesini istemiyorsan ayrılmalısın.evlenipte daha sonra anneyi tutan bir sürü erkek var.kendini ezdirme.okumuş eğitimli birisin birde ne diye üzülüp kendini ezdiriyorsun kalkıp hizmetçiliğini mi yapcaksın.arayan soran yoksa sende arama.ileride yuvanı dağıtır bu kadın bu sefer iki gözü iki çeşme koşarsın ailenin yanına.sende anne kuzususun dünyaya bi kere geliyorsun.

Son düzenleme:
Eğer konu fake değilse, İKİ UNİVERSİTE BİTİRMİŞ BİR DE ÜSTÜNE MASTER YAPMIŞ BİR DİZİ OYUNCUSUNUN böyle bir durumda ne yapacağını bilmeyip bize danışmasını görünce, kayınvalidenin seni aşağılamasını haklı buluyorum kusura bakma ama :12:

nekadar saçma bir yorum....sırf saldırmak ve dalga geçmek için yazmışsın..

burda yorum yapanların hepsi tahsilsiz ve cahilmi..? yada şöyle söyliyim sadece ,belli bir birikimi olmayan yeteneksiz insanlarmı burda dertlerini anlatıp yardım istiyorlar ?

üniversiteyi bitirmiş mastır yapmış biri burda insanlardan yardım isteyemezmi fikirlerini soramazmı ? onları ilah filanmı sanıyorsun kimseye ihtiyacı olmaz herşeyi kendileri hallederler filan diyemi düşünüyorsun ?

mantıklı bir şey yaz..bence konu sahibinin yazdıklarını suçlayıp dalga geçeceğine kendi yazdıklarına bak..

herkes konu sahibinin üstüne yüklenmiş..mastır yapmak üniversite okumuş olmak suç gibi ..ayrıca kız bütün bunları yaptıysa ne mutlu ona..tabiyki okudum mastır yaptım diyip kendisiyle övünecek..hakkı değilmi ?

ben okudum kendimi geliştirdim emek verdim bunları haketmiyorum demek istiyor...maruz kaldığım şeye bakın diyor..

resmen saldırışa geçmişsiniz...

helal olsun kıza..üniversiteyide okumuşş..mastırınıda yapmış..ayrıca dizi oyunculuğuda yapıyor iyi kötü parasını kazanıyor..afferimm ona..kendi ayakları üzerinde duruyormu ? duruyor..

iki lafı biraraya getirip doğru düzgün konuşamayanlar, adamakıllı dertlerini anlatamayanlar , kocalarının karşısında sümsük durup kendilerini ezdirenler,kendisini hiçbir konuda geliştirmeyen geliştirenleride çekemeyen zihniyetler çoğunlukta bu ülkede.....

oturun oturduğunuz yerde, başarıyı taktir etmeyi öğrenin.....

Back
X