herkes konu sahibinin üstüne yüklenmiş..mastır yapmak üniversite okumuş olmak suç gibi ..ayrıca kız bütün bunları yaptıysa ne mutlu ona..tabiyki okudum mastır yaptım diyip kendisiyle övünecek..hakkı değilmi ?
ben okudum kendimi geliştirdim emek verdim bunları haketmiyorum demek istiyor...maruz kaldığım şeye bakın diyor..
resmen saldırışa geçmişsiniz...
helal olsun kıza..üniversiteyide okumuşş..mastırınıda yapmış..ayrıca dizi oyunculuğuda yapıyor iyi kötü parasını kazanıyor..afferimm ona..kendi ayakları üzerinde duruyormu ? duruyor..
iki lafı biraraya getirip doğru düzgün konuşamayanlar, adamakıllı dertlerini anlatamayanlar , kocalarının karşısında sümsük durup kendilerini ezdirenler,kendisini hiçbir konuda geliştirmeyen geliştirenleride çekemeyen zihniyetler çoğunlukta bu ülkede.....
oturun oturduğunuz yerde, başarıyı taktir etmeyi öğrenin.....
saldırırlar canım nıye kızıyorsunuz kı..onların ıslerı yarsımcı olmak degıl kelımelerın arasından hatalı bır cumle bulup konu sahıplerının gozune sokmak..bende cok yasadım ve bır daha konu acarsam eger kı bır elestırmen tuttarak acacayım kı saldırıya ugramayım..
gelelım konumuza eve gıtıp kalmanızı hem dogru hem dogru bulmuyorum.etık olarak ters hem kayınvalıdenız ılerde bunu bıle sıze kullanabılır.daha evlenmeden kaldın ettın gıbısınden..ama ıyı olmusta gıtmıssın en azından bu bayanı tanımıs cozmus oldunuz..evlendıgınızde yasayabılcegınız seylerı gorebıldınız az bucuk.
2 okul bıtırmıs mastır yapmıs bırı olarak asalama kelımesınde bır hava bır art nıyet gormedım..BEN BU HALLERE DUSECEK KIZMIYIM KENDIMI BU DURMA KOYMAMALIYIDM dusuncesınden yola cıkarak soylenmıs bır soz olarak dusundum..ama suda var okumamıs ınsanlarda bırer yurek tasımaktadır.ONUR VE GURUR..
Bencede bazı arkadaslarının dedıgı gıbı evlılıgı erteleyın kendınızı soyle bır gerı cekın ve nısanlınızı ve aılesını ızleyın.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....
Son düzenleme: