- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
bu kıyafetin+kolyenin üzerine incisini de takarsa ne dersin?
gördüm oradan biliyorum.
Deme be o kadari da mı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kıyafetin+kolyenin üzerine incisini de takarsa ne dersin?
gördüm oradan biliyorum.
ben tatilde plajda gördüm kolun yarısı bilezikti şok oldum..
Deme be o kadari da mı var
Teşekkürler hepinize bileziğim hiç yok zaten setim ve kelepçemi takmamda abes olmazmış anladığım kadarıyla![]()
Takmıyorum ben. Mal varlığımk sergilemeye gerek görmüyorum bilen biliyor bilmeyen bilmese de olur :) 4 yıldır hiç bir düğüne bilezik takıp gitmem sadece kıyafetime uygun bilekliklerden takarımMrb herkese yaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor merak ettiğim bişey var akrabalarınızın arkadaşlarınızın düğünlerine giderken(1. Dereceden akrabaların değil)setinizi bileziğinizi takıyormusunuz?Takarsam görsüz gibi olucam,takmazsam da tanıdıklar tarafından aa altınlarını takmamış niye alındı onlar falan diye gereksiz konuşmalara maruz kalıcam diye arada kaldım.Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
canım çok üzüldüm ben o kıza ama, muhtemelen ailesi her şeyini tak diye zorladı, kız yeni nişanlıydı, o kadar çok dalga geçildi ki kızla, ben de ilk güldüm müldüm, sonra üzüldüm yahu
trabzon set biraz ağır kaçmaz mı yahu
hahha kv min yorumu aa oyuncak bilezikmiş onlar![]()
Ayyy buldum benden bir tane daha!senin zevkine kalmış altınlarını yatırım amaçlı aldıysan takmayı sevmiyosan takma ben altın takmayı seviyorum diye görgüsüz olmuyorum yastık altında dursun diye almadım hepsini beğenerek aldım neden takmıyayım ki millet görgüsüz dicek diye