Düğüne giderken takıp takıştırıyormusunuz?

Takasiniz var ama destek bekliyorsunuz itelesin birileri istiyorsunuz sanırım. Ben takmiyorum, oldum olasi sevmedim kuyumcu vitrini gibi dolasanlari. Bazi kadinlar oyle takip takistiriyor ki gozlerim aciyor, epilespi krizi gecirecek gibi hissediyorum. Migrenim tutuyor. Hirsiza yol gostermek bence. Hem olan var olmayan var insanlari rencide etmeye gerek yok. Illa takacaksan kupe ve yüzük tak. Ya da yüzuk ve kolye. Sadelik asalettir, o yuzden gelinlikler beyazdir.

Ne saçma soru yahu beyeniyorsan tak beyenmiyorsan takma. Millete göre hareket edecek olsak oohooo.

Amaaaan banae elalemden derım hıc taakmam sevmym ben sangır sungur altını ınce ve zarıf takılardan hslanrm bynumda mıtlaka ınce bı kolyem zarıf bırde bıleklıgım olr o ka

Setin varsa komple setini tak diğer bilekliğinede ince modern tarzda kelepçeli taşlı tuşlu altın bilekliğiniz varsa zarif duranlardan onu takın yada altın saatiniz varsa onu takın taze gelin için abartı durmaz. Ben ne kollar gördüm düğünde gelinle yarışan tipler dirseklerine kadar takanlar falan hayır ne yani sen çok mu kıymetli oldun şimdi çok altın takılarak

Hepsini derken yani trabzon set veya 14 ayar bi set bi kelepçe çokmu olur esasen set takılrmı merak ettiğim o?

Ben takmam. Hiç beğenmiyorum sarı sarı altın takanları. Burma bilezikler falan da çok banal duruyor. Onlar yatırım için zaten takmalık değil kimin ne dediği beni bağlamaz.
Ben kıyafetime uyan ince zarif bileklik, kolye ve yüzüğümü takar çıkarım.

Uf valla ben takmiyorum yuzugum ve kolyem var onlari takiyorum. Ama oyle bilezikler, bileklikler, yüzükler falan takmiyorum. Hic sevmiyorum, kaynanam "neden takmadin, neden :skandal:" diyip basimi sisiriyor cunku kendisi masallah kuyumcu gibi gezer :KK70::KK70: ama sevmiyorum oyle her tarafim altin utanıyorum acikcasi..

Akrabaların dedikodusuna göre hareket et eğer laf söz olacaksa tak yoksa keyfin bilir sonuçta dost başa düşman ayağa bakar diye bir atasözü var...

Evlendikten sonra el öpmeye gittiğimizde taktırmışlardı hepsini ay ne çok utanmıştım :KK22:

Bir kolyem bir küpem var altın takarsam takarım bir düğünde, çok olsaydı da takmazdım utanırdım sanırım.

Hahahahah super konu :D benim bi tanidigim duugune giderken iki kolunada birer saat takmisti :D yeni evli ya hani aaaay ne gorgusuzluk yaa

ne güzel sorup soruşturuyorsun ya, yan komşumun oğlu evlendi , kız örtü sirkeliyo şakır şakır kolundan ses çıkıyo ben odamdan duyuyorum , hırsız olsam direk dalardım evine , hayır ne anlıyo acep o kadar agırlıgı kolunda temizlik yaparken bile takmaya, evlenınce bir bakıcam altınlarım olursa, o nasıl bir psikoloji acaba.

bekar olduğum için setim ve bilekliğim yok:süslü: ama evli olsam sanırım set falan da aldırmazdım, çünkü sevmiyorum o tarz takıları. hoşunuza gidiyorsanız takın, ama sırf millet görsün laf etmesin diye de takmak çok saçma. kimseyi ilgilendirmez. ben bazen düğünlerde görüyorum, boynuna kulağına bileğine kuyumcu dükkanı gibi takmış takıştırmış, hiç ama hiç tarzım değil. ve bence güzel de gözükmüyor.bir kadın bazen sadece bir çift inci küpeyle bile inanılmaz zarif olabiliyor..

tum bileziklerini takanlari gorgusuz olarak goruyorum

aaa bakın biz ne kaddan zenginiz gibi . :D :D

derse desinler bakmayin millete millet hep der.

evlendikten sonra annannemlere gittigimiz de anannem kizim neden spor ayakkabi ile geldin almiyor mu ayakkabi yavrum dedi :D ihi ihi ihi :D

Mrb herkese yaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor merak ettiğim bişey var akrabalarınızın arkadaşlarınızın düğünlerine giderken(1. Dereceden akrabaların değil)setinizi bileziğinizi takıyormusunuz?Takarsam görsüz gibi olucam,takmazsam da tanıdıklar tarafından aa altınlarını takmamış niye alındı onlar falan diye gereksiz konuşmalara maruz kalıcam diye arada kaldım.Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
ben hiç takmadım hala da takmam. kuyumcu dükkanı gibi olmayı sevmem. ben cok takanı görürsem yeni gelin altınlarını gösteriyor derim.

Takmadım, takmıyorum. Sarı sarı kollarımda boynumda kuyumcu takıları, hiç sevmem.

Ben kiyafetime uygun takilar takiyorum. Herseyin ustune de altin olmaz ki. Acikcasi altinin kendisi cok itici...

Alyans, saat, kunye, kupe filan olabilir.. Ben set ve bilezik olayını sevmiyorum..

Bilezikleri takmayı hiç sevmiyorum. Gösteriş amaçlı tamamen. Setler daha bi takılabilir. Zarif duruyor çok abartı olmayanlar

Çoğunu takıyorum fazla belli oluyorum kuyumcu gibi rahat da edemiyorum ama takmayınca da satmışlar durumları sıkışıkmış batmışlar bile diyebilcek insanlar olduğunu bildiğim için takıyorum.batmışlar gibi bi dedikodu olursa işlerimiz bile etkilenebilir.yeni evli olduğumdan birazda bikaç sene sonra takıcağımı düşünmüyorum

Son düzenleme:
5 seneden fazla oldu evleneli daha setimi bir kez takmadım. Arada su yolu bileklik,inci taktım ,eşimin dogumumda aldığı tektaş kolyeyi taktım ama setimi çok yakınimin düğününde dahi takmadım. Sevmiyorum agır taki,daha minimal sade parçaları tercih ediyorum genelde. Kimin ne diyeceği hic aklıma gelmedi,umurumdada olmazdı zaten.

Back
X