- 2 Ağustos 2013
- 37.365
- 121.474
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Nasıl o sekılde dugun yaparlar yaa sıkayet fılan eder ınsallah bırı yazık kac ınsana bulasır. Ölseler ölürken bıle dugunn dıye bagıracak ınsanlar var demekkı yuhhhh yanııı candan bıle ote gecmıs dugun derdıAy sonu kuzenimin düğünü var, ailecek korona oldular damat tarafına da bulaştırdılar ama gel gör ki düğünü iptal etmiyorlar
Geçen hafta arayıp gelmeyeceğimizi bildirdik, sağlık olsun diyip anlayış gösterdiler.
Yapacak bişey yok düğün sahipleri bile virüslüyken o düğüne gidilir mi? (Aksi dahi olsa gitmeyecektik)
Doğruyu diyen ve dokuz köy olayı kuzumistediğim yorumu yazarım site kuralları için de.kıskançlık iyi bir huy değildir bu arada.ironi yaparak komiklik yaparak site de gayet faydalı bilgiler veriyorum anlayana .illa acılı şeyler mi yazmam lazım pesss
Bu ortamda düğün yapanın, hatta düğününe getirtmek için bu kadar ısrarcı olanın takı derdine düştüğünü düşünüyorumHaftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
Ama bi yandan yakın arkadaşım yanında da olmak istiyorum ama gitmesem eminim bir daha konuşmaz. Çünkü ortak arkadaşlarımız şehir dışından bile geldi sen gelmedin muhabbetleri döner biliyorum. Çok kararsızım Siz olsanız n'apardiniz?
Git ama kimseyle bir araya gelme 2 MT den fazla yaklaşma arkadaşın da anlar belkiHaftaya çok yakın arkadaşımin düğünü var. Asla gitmek istemiyorum. Bu koronada bir de 2 şehirde ayri ayrı düğün yapıyorlar. Düğün açık havada olacak ama çok yakınım olduğu için çok bozulacak çünkü başka arkadaşlarımiz düğün için şehir dışından gelecek. Bulundugumuz yerde çok vaka yok ama bu insanlar büyük şehirler den gelecek hep. Biz evet normallesttik ama eve misafir kabul etmiyoruz, kapalı alana girmiyoruz, biryere oturacaksak biraz oturup kalkıyoruz. Eve girdiğimiz gibi hemen kıyafetler balkona konuluyor ve yıkanıyor. Market alışverişi zaten yıkanıyor. Dikkat ettikten sonra olacak olan oluyorsa bi lafım yok ama düğün için de bu riske girilir mi? Çok sinirleniyorum bazen. Bu koronada düğün yapsam bile davetiyesini verir gelmeyene de alinmam. Sen düğün yapacan diye biz niye korona oluyoruz.
oyle konusanlara sen ölmeyı bayılmak sanıyorsunBen de deli oluyorum arkadaş larim kimse önemsemiyor ben gitmesem mı diyorum herkes çok uzulur gelmen gerek dikkat ederiz diyorlar. Abartıo gözüyle bakıyorlar insana ben de buna sınir oluyorum. Ben şunu yapıyorum bişey olmuyor bunu yapıyorum bişey olmuyor dikkat ederiz diyorlar. Bana da pimpirikli gözüyle bakıyorlar.