- 17 Ağustos 2016
- 3.744
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Yok satiyor. Ne derlerse yapiyor.Ah ah...sattirmayin arabanizi.
Kardeşin madem kendine güveniyor ceksin kredi öyle evlensin.gelin ile birlikte odesinler bakalim.
Iyide daha evlenmeden nisanliya sununu satarsin bununu satarsin demek normal mi?Yani tabi ki kardeşiniz arabayı satacak kendi payına düşen miktarı alacak ve evliliği için yapacağı harcamaları da kardeşiniz belirler.
Aklı başında insan ne yapması ya da yapmaması gereken kararları kendi verir.
Hiç müdahale etmeyin yorum yapmayın.
İyi olur Allah'tan kötü olur kuldan.
Parmağında oynatacak bı durum yok ki kardeşiniz yaparım demiş.
Kızın kardeşinize ait olmayan bir taşınır yada taşınmaza müdahalesi olur anlarım da, arabanın yarısı kardeşinizin ki. Kız bı şeye göz dikmiyor.
Bugün konustuk nasil olsa satcam o arabayi diyor.Bir tarafa yüklenilen evliliklerde çok hak oluyor, yazık günah.
İzin vermesinler satmasına, diyecek sözüm yok.
Kız dememiştir , kardeşinizin fikridir o.
Peki kardesimi maddi olarak bu kadar sıkıstiran bir insana biz nasil sicak davrancaz? Sicak davranmazsak belki hic göndermicek artik kardesimi ilerde.Araba ortaksa sattirmayin. Ama sadece kardesinize aitse bişey demeyin. Bırakın kendi nasıl istiyorsa öyle harcasin . Bir şey dediğiniz anda olayın sıcaklığıyla işler karışabilir en bastan gelinle araniz bozulabilir. Sözü veren kardeşinizse ödeyecek olan da o bırakın ödesin.
Normal çünkü alınacak herşeye para lazım.Iyide daha evlenmeden nisanliya sununu satarsin bununu satarsin demek normal mi?
Bir sey yapmiyor durumlari iyi degilmisNormal çünkü alınacak herşeye para lazım.
Nakte çevrilecek bir arabası var kardeşiniz.
Peki kız neler yapacakmış ?
Durumlari iyi degilmis güya bir sey yapmak istemiyorlar. Ananem evine davet etti onlari arabanin benzini cok yakar oraya kadar diye güya espri yapti babasi.O araba alınırken kardeşiniz para verdiyse satabilir. Yok babanızın ise araba satmasın tabi ne alaka.
Bir de bilemiyorum tek saf benmisim sanırm hic nişanlıyken bu tarz konulara girmedim. Birlikte ödedik borcu. Kızın ailesi madem gekenekelre bağlı kız tarafın a düşen şeyleri de yaosinalr bi zahmet. Yatak odası mutfak eşyaları hali perde kız tarafına ait denir ya onlar da onu alsın
Ben de bir sey istemedim dogru düzgün. Yatak odasi mutfak onlari yapcaklarida belli degil. Belki kardesim onlari da kendi ödedi ama bize onlar aldi diyor.O araba alınırken kardeşiniz para verdiyse satabilir. Yok babanızın ise araba satmasın tabi ne alaka.
Bir de bilemiyorum tek saf benmisim sanırm hic nişanlıyken bu tarz konulara girmedim. Birlikte ödedik borcu. Kızın ailesi madem gekenekelre bağlı kız tarafın a düşen şeyleri de yaosinalr bi zahmet. Yatak odası mutfak eşyaları hali perde kız tarafına ait denir ya onlar da onu alsın
Zaten gelin ve ailesinin yaptığı doğru değil bütün masrafları kardeşinizin üstüne yıkılmasına tabi ki üzülürsünüz. Ama kardeşiniz belli ki kendini baya kaptırmış elinizden ne gelir ki o yüzden bırakın ödesin dedim.Peki kardesimi maddi olarak bu kadar sıkıstiran bir insana biz nasil sicak davrancaz? Sicak davranmazsak belki hic göndermicek artik kardesimi ilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?