düğüne iki hafta kala olacak işmi?

elkelle

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
610
109
18
35
Amasya
2 hafta sonra düğünüm var ve 2 gündür acaip bi soğukluk yaşıyorum. seviyorum ama söyleyesim bile gelmiyo. keşke biraz aramasa gelmese görmesem diyorum. cok çaresizim ne kadar zormuş karşındakinde bi hata olsa da yapsan neyse ama böyle hiç sebepsiz soğumak belli edememek zorla yürütmek çok tuhaf ...

tuhaf..
acaba evleneceksin,ailenden ayrılacaksın diye üzülüyor ve bu duygu yoğumluğunda nişanlına yer bulamıyor musun acaba?

Neden açık olmuyorsun? Al karşına konuş bu koşturmadan, engameden dolayı çok yoruldum bir iki gün nefes almam lazım, arkadaşlarımla görüşmek istiyorum, sen de biraz nefes al, iki günlük mola verelim diye nasıl olsa iki hafta sonra ömrümüzü beraber geçireceğiz de geç...

diyorum bırakmıyo kırmakta istemiyorum. aslında içimde ki sorunların bi yansıması bu duygu değişimi belki de acaba yanlış evlilik mi yapıyorum düşüncesi bırakmıyo yakamı...hem görüşmemekte mümkün değilki. bi türlü bitmiyo işler haftasonu nefes alırım diyorum haftasonu da beraber alınacak yapılacak bişeyler çıkıyo

Son düzenleme:
İki hafta öncesine kadar nasıl hissediyordunuz??

mutluydum...bu kadar düşünmüyordum ne olacak mutlu olacakmıyım? ben hafta sonu tatil yapıyorum o çalışıyo. onun babasından çekindiği korktuğu kadar ben babamdan çekinmiyorum bu durum ne olacak ? bunları hiç düşünmeden anı yaşayabiliyodum...

belki evlilik stresindendir. yada önceden gözünün önündeki aşk perdesi iş ciddileşmeye başlayınca kalktı. kendini iyi ölç tart. inş. sonuç güzel olur.

Evlilik stresi, duygu yoğunluğundan kaynaklanıyor bence, günler yaklaştıkça bu yaşına kadar beraber yaşamış olduğun aile' nin evinden taşınacaksın şahsen ben şimdiden evliliği düşününce sadece buna odaklanıyorum. Evlilikle ilgili korkuları şimdiden taşıyorum mesela, mutlu olacak mıyız? Ya olamazsak falan, babamı, kardeşlerimi düşünüyorum.

Annem öldükten sonra 4 kişilik bir aile olduk, bu acıyı aynı evde 4 kişi yaşıyoruz. Ben gidersem aklım onlarda kalacak, mutlu olamayacağım sanki diye düşünüyorum..

Biraz kafanı toplamak için yalnız kalsan iyi gelecek belki de, aynı şeyi kardeşimin iş arkadaşı yaşıyormuş. Haziran' da olacak düğünü, ertelemek istiyormuş hiç heyecanlanmıyorum falan diyormuş.

İnşallah olursunuz.
Babasından çekinmesinin ne zarar olabilir size.
Bu düşüncelerinizin altında başka bir neden olabilir mi?
Bu adam birden değişmedi ya.

cok teşekkür ederim cevabın için. bende ona bağlıyorum. çünkü hep aglamak geliyo içimden hep gözlerim doluyo evimden ailemden odamdan ayrılacak olmak zoruma gidiyo evlenmesem kalsam hep onlarla diyorum bazen.

İnşallah olursunuz.
Babasından çekinmesinin ne zarar olabilir size.
Bu düşüncelerinizin altında başka bir neden olabilir mi?
Bu adam birden değişmedi ya.

normal çekinmek herkeste olabilir. ben kendi karar vermemiz gereken bişey için babası karar verince vede o hiçbişey diyemeyince geriliyorum. başta takmazdım ama sona yaklaştıkça kafama takılıyo...

cok teşekkür ederim cevabın için. bende ona bağlıyorum. çünkü hep aglamak geliyo içimden hep gözlerim doluyo evimden ailemden odamdan ayrılacak olmak zoruma gidiyo evlenmesem kalsam hep onlarla diyorum bazen.

O zaman korkma, çünkü emin ol hemen hemen gelin olacak her bayan yaşamıştır aynı üzüntüleri, endişeleri..
Hatta düğün bitiminde ailesi' nin bırak gel kızım demesini bekleyenleri kendi ağızlarından dinledim.

Çok fazla düşünerek, en mutlu anını bile cehenneme çevirebilirsin.

diye bir söz vardı...

bir gün sonrasını düşünme sadece o günü yaşa.. mutlu olur muyum dogru mu yanlıs mı deme artık...

2 hafta önce mutlu oldugun adamla sımdıde mutlu oalbılırsın kendıne de ona da haksızlık etme...

inşallah cok güzel bir evliliğin olur...

iyi dileklerin için teşekkür ederim. zaten beni en çok üzen şey ona haksızlık etmek. çünkü çok seviyorum onun için her fedakarlığı yapabilirmişim gibi geliyo. yinede bikaç gündür bu düşüncelerden kurtulamıyorum daralıyorum hep bi depresif haller. sabahları uyandığımda hayattan bezmiş gibi oluyorum. düğün stresi dedikleri bumu acaba ?

Evlilik stresi bu her insanda olur sende bu daha farklı nüksetmiş o kadar atlatırsın merak etme

valla açıkcası bazen babam beni bırakıp gidecek diyo bende gönderme diyorum vermiyorum dese keşke diyorum içimden :) yeni bi aile yeni insanlar, sustuğun şeyler kimse kırılmasın diye içine attıkların...sana sorulmadan yapılanlara kayıtsız kalışın...velhasıl zor smuwiLa'cım...

Seni böyle düşünmeye, hissetmeye sevk eden şeyler acaba o sustuğun, kimse kırılmasın diye içine attığın, kayıtsız kalışların mı? Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama hemen hemen herkes bunlar gibi sorunlar yaşıyor içlerine karışacağı aileyle, önemli olan eşin olacak insanın sana olan tutumu, bu olaylar karşısındaki tavrı? :26:

Son düzenleme:

o saolsun önem veriyo ondan yana hiç şüphem yok. eğer bizi başbaşa birbirimize bırakırsalar biz çok mutlu oluruz Allahın izniyle. ama gel gör ki o maddi olarak biraz babaya bağlı... ben değilim kendi mesleğim kendi maaşım var. belkide kendim kadar özgür biriyle olamadığım için zorlanıyorum.

Konu sahibi arkadaşım seni en iyi anlayan benimdir sanırım. Benim evleneli 2 yıl oldu da bitti bile. Benim de kafamda milyonlarca soru işareti vardı. Hatta ilk başlarda eşim bana tuhaf geliyordu sanki ailemden ayıran bi düşman gibi. Ama sonra sonra evliliğe de karı kocalığa da alışştım. üstelik ikimiz de istanbulda olmamıza rağmen ailem istanbulun bi ucunda ben bi ucundayız. Ayda bir kere görsem öpüp başıma koyuyorum çalışıyorum çünkü. Diyeceğim o ki çok seviyorsan bi şekilde herşeye alışıyorsun ve şimdi inan bana belki iki ay bile göremediğim oluyor. Ama bi süre sonra yaşadığın ev kendi evin sığınağın oluyor. Ailene gittiğinde kendini misafir hissediyorsun 3-4 gün sonra kendi eviini bile özlüyorsun.ben öyle oldum. şu anda illa ki kendi evim diyorum şahsen. Demem o ki elbet herşeye alışılıyor. şu anda en büyük keyfim kocamla birlikte zaman geçirmek tv seyredip tv seyretmek. Stresi de boşver. Düğün zamanı insan ayrılma noktasına bile geliyor. Aileler karışıyor bilmem ne. Ama evlenip de kapını kapattıktan sonra tamamen senin herşey. O zaman işin eğlenceli tarafı başlıyor bana göre

Rabbim mutluluğunu daim etsin insallah canım. umarım dediğin gibi olur benimde. artık zaten akışına bırakıp yaşayıp görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…