Ama eş adayın nasıl biri ?
Her denileni yapar mı, yoksa kendi çizgileri var mıdır
Sana mı sorar ortak bi karar verilecekse, yoksa babam böyle mi istiyo der
O'na güveniyosan dert etme
Evlenince senle olacağından emin ol şu durumdan daha iyi olursunuz 3.kişilerin fikri kapı dışında kalır
Canım zaten beni durduran tek şey bu. bana cok saygı duyar ne alınacaksa sorar kendi çorabını bile bana sorup fikrimi almadan seçmez. o böyle olmasaydı devam edemezdim diye düşünüyorum. evlenince benimde düşüncem dediğin gibi kapı dışında kalacak umudu...
O zaman dert etme
En güzel günlerini tatlı telaşlarla geçir
Bizde de her kafadan bi ses çıkardı
Babası değil ama bi anneannesi var evlerden ırak
Bildiğin sürahi nine , gören de benzetiyo zaten
O süreçte çok kafama takıyodum da söylenenleri
Sonuçta bizim istediğimiz oldu
Maddi manevi sadece eşinden destek alırsan, kimseye söz hakkı düşmüyo zaten
sürahi nine demek
güldürdün beni tşk ederim. konuyu açmıyım dedim ama böyle olumlu yorumlar içini rahatlatıyo insanın çok saol.
güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. ben mantığı ağır basan bi insanım hep aşık olmak çok uzaktı ama birden oluverdi bende anlamadım. şimdi sanki bi rüyadan uyanır gibiyim. yinede sürdürücem dediğiniz gibi evlilik stresi olabilir, evlendikten sonra herşey dahada güzelleşebilir, alnımıza ne yazıldıysa yaşıyoruz sonuçta. sevdiğim biriyle evleniyorum kimse dört dörtlük değil onun bana uymayan yönleri olduğu kadar benimde ona uymayan vardır belki dile getirmese de. nasip kısmet bu işler sonuçta yapacak pek bişey yok.
o saolsun önem veriyo ondan yana hiç şüphem yok. eğer bizi başbaşa birbirimize bırakırsalar biz çok mutlu oluruz Allahın izniyle. ama gel gör ki o maddi olarak biraz babaya bağlı... ben değilim kendi mesleğim kendi maaşım var. belkide kendim kadar özgür biriyle olamadığım için zorlanıyorum.
Mantıgı agır basan biriyim demişsiniz burda takıldım ben biraz.
Acaba düğün yaklaştıkca beyniniz blinç altınız olumsuz şeyleri düşünmeye başladıda son vakit mi böyle bir karar verdiniz.
Mantıgınız agır basar bunu siz bilemessiniz sonra böyle bir duygu gel git durumu oluşur peki tam su an sadece su an ona karşı ne hissetiğinizi söyleyebilirmsiniz:26:
Keseler bir mi? Ortak iş mi yapıyorlar babasıyla? Yoksa düğünü derneği babaya bağımlı olarak mı yapıyor?
seviyorum ama istediğim tür bi evlilik mi ondan emin değilim işte.evlenecğiniz kişiyi seviyormusunuz istediğiniz bir evlilikmi.
yok canım babası bi kurum da amir kendisininde bi işyeri var ama şimdiye kadar keseler birmiş tabiki sonuçta aynı evde yaşıyolardı. düğünüde babası yapıyo yani benim babam zaten çağdaş düşünür herşeyi erkek tarafına yüklemedi alışverişler cok güzel ilerledi ama erkek tarafının yapacağı şeyleri tabi babası yapıyor.
2 hafta sonra düğünüm var ve 2 gündür acaip bi soğukluk yaşıyorum. seviyorum ama söyleyesim bile gelmiyo. keşke biraz aramasa gelmese görmesem diyorum. cok çaresizim ne kadar zormuş karşındakinde bi hata olsa da yapsan neyse ama böyle hiç sebepsiz soğumak belli edememek zorla yürütmek çok tuhaf...
Böyle en mutlu zamanların geldiği günlerde soğuyanları anlamıyorum sizi de anlayamıyorum .. Hayır illa ayrı kalmanız mı gerekiyo birbirinize bağlanmanız istemeniz için anlamıyorum . Kusura bakmayın cidden sinirlendim şimdi . Beni yanlş anlamayın ben böyle bikaç konuya daha rastlamıştım o yüzden genel konuşuyorum . Nebiliym benim sevgilim cezaevinde çok özlüyorum onu biran önce gelmesini istiyorum o kadar zaman bekledik ve evlenmek istiyoruz artık ama engeller bitmiyo ki sürekli bi engel çıkıyo önümüze ve evlenemiyoruz .Böyle hiç bir sorunu yokken araya soğukluk girenleri anlamıyorum ben . Yapacak birşey yok yani madem böyle düşünüyorsunuz o zaman aramayın sormayın biraz kafanızı dinleyin bu bir hafta içinde belki düzelir o zaman .
canım sen evli olmadığın için ve evlilik hazırlığı gibi bir süreçte olmadığın için konu sahibinin düşüncelerini duygularını anlayamazsın ne yazıkki.. düğüne bukadar az zaman kala çoğu genç kızda olur bu tür düşünceler şahsen bendede olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?