Dügüne ramak kala, terk edildim...

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.

Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..

Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?

O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.

Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.

Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.

Karaktersiz bir insanmış. Ahlakı düzgün birisi bu şekilde ilişki bitirmez. Alır karşısına anlatır neden bitmesi gerektiğini, yaşadığınız üzüntüyü çok iyi anlıyorum ama kurtulmuşsunuz. Allah onu da layıkıyla cezalandıracaktır.

Canim benim olmayacaginin farkina vardim demesi cok ilginç. Bur gecedemi fark etmis bunu. Insanlik olsa size bi açıklama yapar. Cok geçmiş olsun

İş ciddiye binince cesaret edememiş. Sizde bir sorun yok karışındaki adam değilmiş. Olmayanda hayır vardır

buna benzer şeyler yasayan biri olarak gercekten çok üzüldüm bir an empati yaptım .ama inanın hersey de hayır var ilerde dönüp baktıgınızda iyi ki de olmamış bu adam mı bana koca olacaktı diyeceksiniz ...lütfen üzülmeyin ama şunu yapın içinide ne varsa dökün küfümü etmek istiyorsunuz edin,bagırmakmı istiyorsunuz bagırın inannın içinizde kalırsa daha kötü olur.ezik durmayın karşısında en can alıcı yerlerinden vurun onu.aa ben kaliteli biriyim oyle küfür edemem ,bağıramam demeyin kalp acısı bu bunun gururu olmaz ,hadi bi kalkın ayağa yazın bir güzell içinizdeki leri ...

ona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.

bence hiç umursama hem saatlerce haber verme madem olgun insansın adam gibi açıklama yap git yani

Medeni bir şekilde ayrılmayı bile beceremeyen bir adam görgüsüz yardım kuruluşlarında çalışan bir adamın daha görgülü insancıl olmasını bekleriz oysa ki
Artık birilerinden birşey mi duydu ne olduysa fevri bir adammış. Belki geri gelip özür dileyecek sakın kabul etme özrünü

Problem sizde değil, haber alamayınca aramanız çok normal.

Tahmin ediyorum bir evliliğin sorumluluğunu almaya hazır değildi, bir bahaneyle zaten terkedecekti. Evli iken ben telefonlara çıkmayayım ortadan kaybolayım diyemezsiniz.

Siz yakın arkadaşlarınıza ve akrabalarına bir sorın, sizi farkedemediğiniz pek çok problemi farketmişlerdir, sizi üzmemek için söyleyememişlerdir.

Bu hayatın bana öğrettiği tek şey oldu : sitem nefret dolu mesajlar atmamak. Karşı tarafın egosunu daha da şişiriyor. Umursamazları oyna ve tek bir mesaj dahi atma. Atarsan kaybedersin

İstedigini almis ve gitmis gibi algiladim ben..Hos bir tabir degil pek tabi ama bu sekilde oldugu izlenimi uyandi bende..Senin uzerine gitmen ile alakali degil,bende olsam arardim illaki.Yani senin tepkin normal.Oldu mu kaldi mi bir problem mi var merak etmissin dogal olarak verdigin deger dogrultusunda.
Biraz durust olsaydi keske,gercek nedeni soyleseydi.Boyle korkak adamlari hayatimiza sokmamiz gerektigini bir kez daha ogrenmis olduk.Simdi ailem de,su tavrindan dolayi fikirlerim degisti de ama de yani.
Ucunu acik birakip karsindaki insani töhmet altinda birakma.Buda psikolojik siddet net olarak.Sessiz kalarak seni hatali oldugunu dusunmeye itiyor,sende hata yok sakin kendini uzme..

Ben senin yerinde olsam ne yazarım ne ararım hiç olmamış gibi davranmaya calısırım. Adamın derdi evlenmek değil flört etmekmiş İş ciddiyete varınca kaçmış gitmiş.. Böyle adamlara prim vermemek lazım...

Ilgi bombardimanina tutan ve seviyorum diye sayiklayan erkekler genelde kadini tavlama deneyi yapiyor.Inanmayin kimsenin günde 100 kere aramasina.Kadinda duygu olusturup kaciyor.Cunkü soylediklerinin yüzde 90 i yalandi.Yalniz kendisini sevdigine eminim.Nasil koruyacagiz kendimizi derseniz ,suphe ederek ,hep bi acik kapi birakarak.Evlenme ayarlamasi yapmasi ne kadar futursuz oldugunu gosteriyor.Ayari yok.Neyi yapar,yapamaz hesap bile etmiyor duzgün.Sonra kacis.Yerinizde olsam endiselendim degil Adi serefsiz,dönek yazar engellerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…