- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
yok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..Medeni bir şekilde ayrılmayı bile beceremeyen bir adam görgüsüz yardım kuruluşlarında çalışan bir adamın daha görgülü insancıl olmasını bekleriz oysa ki
Artık birilerinden birşey mi duydu ne olduysa fevri bir adammış. Belki geri gelip özür dileyecek sakın kabul etme özrünü
Olmayacağının farkına vardıysa insan gibi olmayacak desin. Bu ne ergen gibi görüp cevap vermemek.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..
Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?
O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.
Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
ama icim icimi yiyor.Bu hayatın bana öğrettiği tek şey oldu : sitem nefret dolu mesajlar atmamak. Karşı tarafın egosunu daha da şişiriyor. Umursamazları oyna ve tek bir mesaj dahi atma. Atarsan kaybedersin
Kendi yaptığına kılıf uydurmaya çalışıp sizi suçlu gösteriyor aklıncayok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..
yaz tabi ki yazmasan ayıp olur ergen gibi davranana öyle davranacaksın ki alsın ağzının payınıona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
istedigi ne olabilir ki? yani yazayim mi ona?İstedigini almis ve gitmis gibi algiladim ben..Hos bir tabir degil pek tabi ama bu sekilde oldugu izlenimi uyandi bende..Senin uzerine gitmen ile alakali degil,bende olsam arardim illaki.Yani senin tepkin normal.Oldu mu kaldi mi bir problem mi var merak etmissin dogal olarak verdigin deger dogrultusunda.
Biraz durust olsaydi keske,gercek nedeni soyleseydi.Boyle korkak adamlari hayatimiza sokmamiz gerektigini bir kez daha ogrenmis olduk.Simdi ailem de,su tavrindan dolayi fikirlerim degisti de ama de yani.
Ucunu acik birakip karsindaki insani töhmet altinda birakma.Buda psikolojik siddet net olarak.Sessiz kalarak seni hatali oldugunu dusunmeye itiyor,sende hata yok sakin kendini uzme..
Boyle insanlar icin kullandigin harfe yazik derim ben..Bak cumle bile demiyorum,kelime dahi demiyorum harf diyorum..istedigi ne olabilir ki? yani yazayim mi ona?
Yesin . Atarsan asla pişman olmaz ve o pişman olmadıkça ömür boyu içinden derdi gitmez. Atmayacaksın susacaksın ki o felsin sen def et başka türlü dinmez bu acı bu öfkeama icim icimi yiyor.
Anlamadım eski eşi ne yapmışyok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..
inan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.Anlamadım eski eşi ne yapmış
Sen o aracılara da seni rastgele bir insanla tanıştırdıkları için kız benceinan bilmiyorum. baskalarina demis. ayni seyler olacak hissine kapildim gibi cumleler demis araci olan kisilere.
sakın tek kelime yazma.. o kendini belli etmiş. sen önüne bak çocuğuna sarıl ne güzel mesleğinde varmışona bir mesaj yazsam mi okkalica? benim numarami silmemiste engellememis.
yok o kesin degil. eminim cunku..Konuyu okuyunca nedense bu adamın 'zaten evli 'olabileceğini düşündüm.
cok cok uzgunum, bunu haketmedim inankisakın tek kelime yazma.. o kendini belli etmiş. sen önüne bak çocuğuna sarıl ne güzel mesleğinde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?