Dügüne ramak kala, terk edildim...

yok zannetmem birsey duydugunu. guya eski eside boyle yapmis ve benim bu hareketim onu korkulastirmis..

Üzülmene çok üzüldüm inan
Sen aracı olanlara hesap sormadın mı bence onlara da hesap sorman gerekiyor . böyle çocuk gibi açıklama yapmadan çekip gidecek biri için neden aracı oldunuz beni rastgele bir dengesizle nasıl tanıştırdınız diye
Gidip adama hesap sorsalar ya sen nasıl arkadaşımızın duygularıyla oynarsın çocuk işi mi bu diye
Valla sinirlendim benim arkadaşıma böyle yapacak adamın ağzına tükürürüm

Olmayacağının farkına vardıysa insan gibi olmayacak desin. Bu ne ergen gibi görüp cevap vermemek.

Ben ne yapardım diye düşünüyorum.. içimdekileri yazmak isterdim kesinlikle ama kendimi frenlemeye çalışırdım (muhtemelen başaramazdım). Sanırım sadece " adam değilmişsin" yazar engellerdim. Adam olan bu lafın ne kadar ağır olduğunu anlar ama o kişi adam olmadığı için anlayamayacaktır. Başka hiçbir şeye gerek yok.

Düğünden sonra anlamamış iyi ki. siz de onu silin

istedigi ne olabilir ki? yani yazayim mi ona?

Omurgasız adam. Çıkıp söylemek zor mu gelmiş. Bu tip erkekler zaten mutsuz eder. Önce dengesiz ve hızlı biçimde göklere çıkarıp orda bırakırlar sizi. Sonuç tepe taklak insan ruhu.
Üzül, kırıl, ofkelen ama dönüp o adama yazma. Ve o adamın tavrı yüzünden özgüveni öz saygını yitirme. Terapi al. Önüne bak. Sadece önüne.
Ama arkadaşlarına da durumu ifade et. Bence bilsinler dengesizliğini de kimseye sebep olmasınlar bir daha.
Rabbim gönlüne ferahlık versin.

herseyi dokmek yazmak istiyorum ona. ama bir yandan bazilariniz yazma sakin ona, diyorsunuz. napayim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…