- Konu Sahibi Esilayagmur
-
O zaman korkak ve omurgasız bu adam.yok o kesin degil. eminim cunku..
Emin olun bu kişiye bu sözü çok kişi yazmıştır. Onu etkilemez. İnsan olanı etkiler. İnsan olan, karekterli olan zaten böyle davranmaz. Ben asla bir şey yazmz engellemez siler numarasını acımı yaşardım.Ben ne yapardım diye düşünüyorum.. içimdekileri yazmak isterdim kesinlikle ama kendimi frenlemeye çalışırdım (muhtemelen başaramazdım). Sanırım sadece " adam değilmişsin" yazar engellerdim. Adam olan bu lafın ne kadar ağır olduğunu anlar ama o kişi adam olmadığı için anlayamayacaktır. Başka hiçbir şeye gerek yok.
Ben olsam asla bir şey yazmaz engellemez sadece numarasını silerdim. Ve acımı yaşar geçerdim. Karekterli biri değilmiş. Sakın ona onu incitecek sözler aramayın. Ona işlemez. Bırakın vicdanı onun en büyük cezayı aklı başına gelince versin. Sizin öfkeniz ona ders vermez.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..
Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?
O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.
Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
Her şey çok hızlı gelişmiş gibi geldi. Tanışır tanışmaz evlenmeye mi karar verdiniz?Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Velhasil, tanistik ve konusmaya basladik. Hersey hizli ve guzel gelismisti. Gunde nerdeyse yuz defa arayip soruyorduk birbirimizi. Surekli beni sevdigini dile getiriyordu. Duygularimiz birbirimize yogundu ve evlenmeye karar verdik. Elbisemi aldi, cicegimi yaptirdim, nikah sekerlerini yaptirdim, fotografciyi ayarlamistim..
Bu bey, is geregi surekli arabada gezen biri. Ve gecen hafta nerdeyse 12 saat boyunca kendisinden haber alamadim. Tek basina yasayan biri, ailesi Turkiyeye temelli donmus. Neyse, aramalarima cevap vermedi, mesajlarima donmedi ve gece yarisi, ailesinden birini aradim, endiselendigim ve korktugum icin. Herkes bunu arayinca sok mu oldu bilmiyorum, birden gece yarisi bana su mesaji atti: Beni bir daha arama. Ben tabiki sok oldum, bu kadar deger verdim, endiselendim, bu mu?
O gunden bugune ne bir aciklama yapti, ne de aradi ne de mesaj yazdi. Hicbirsey. Hic anlam veremedim.
Ya ben mi cok uzerine gittim? Siz olsaydiniz napardiniz? Ben o geceden sonra ona mesaj yazdim, endiselendigimi falan. Okudu ama geri donmedi.
Simdi bugun tam bir hafta oldu. Bizi tanistiran ablalara da demis: olmayacaginin farkina vardim.
ailesi biliyordu. ailesi birsey demediler. kendi kendine vazgecti... tuhaf anlamsizBenim anlamadığım şey evlilik düşünüyorsa ailesi ile tanıştırmadi mi ?ailesinin yeni haberi oldu ki ne dediler vazgecti
Aramanız bahanesi olmuş.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
O bosanms miydi ya da cocugu var mydi? Eger daha once evlnmems ya da cocugu yoksa ailesi karşı ckms olablr. Cunku ogullari bulunmaz hint kumasidir onlara gore.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
Çok üzücü ama nikahtan önce olması iyi olmuş. Allah'tan bulsun. Allah'a havale et.Icimi dokmeye o kadar ihtiyacim var ki. Ben, 6 yaslarinda bir kizi olan bosanmis bir bayanim. Bosanali 4 sene oldu. Meslek sahibiyim. Beni arkadaslarim bir bey ile tanistirdilar, bastan istememistim ama sans vermek istedim ve tanistik. Kendisi yoksul ulkelere hizmet eden biri. Ben de ayni sekilde, gonullu olarak hizmet eden biriyim. Bu bey benim ismimi duymus ve bu ablalara beni defalarca soyleyip tanismak istedigini soylemis. Hatta haftalarca aylarca tanistirin tanistirin diyip durmus.
yuzuk bile almistiIlgi bombardimanina tutan ve seviyorum diye sayiklayan erkekler genelde kadini tavlama deneyi yapiyor.Inanmayin kimsenin günde 100 kere aramasina.Kadinda duygu olusturup kaciyor.Cunkü soylediklerinin yüzde 90 i yalandi.Yalniz kendisini sevdigine eminim.Nasil koruyacagiz kendimizi derseniz ,suphe ederek ,hep bi acik kapi birakarak.Evlenme ayarlamasi yapmasi ne kadar futursuz oldugunu gosteriyor.Ayari yok.Neyi yapar,yapamaz hesap bile etmiyor duzgün.Sonra kacis.Yerinizde olsam endiselendim degil Adi serefsiz,dönek yazar engellerdim.
bosanmis, iki kere. cocuk yok.O bosanms miydi ya da cocugu var mydi? Eger daha once evlnmems ya da cocugu yoksa ailesi karşı ckms olablr. Cunku ogullari bulunmaz hint kumasidir onlara gore.O da bn karakterszm,ailemn lafndan cikamiyorum diyemedgi icin bu sekilde bi ayrlma yolu secmstr. Hakknzda hayrlisinin bu oldgnu cok kisa surede anlarsnz ve karsnza gonlunuze gore bi çivi cikar inşallah en kisa zamnda..
baskasi yok, zannetmem... yuzukleri almisti, icini yazdirmisti cunku.Sakın yazma. Başka biriyle de flört ediyordu muhtemelen ilişki aşamasına geldiler ve seni ekarte etti. Yazarsan kendini çok çok kötü duruma düşürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?