Dügüne ramak kala, terk edildim...

Emin olun bu kişiye bu sözü çok kişi yazmıştır. Onu etkilemez. İnsan olanı etkiler. İnsan olan, karekterli olan zaten böyle davranmaz. Ben asla bir şey yazmz engellemez siler numarasını acımı yaşardım.

Benim anlamadığım şey evlilik düşünüyorsa ailesi ile tanıştırmadi mi ?ailesinin yeni haberi oldu ki ne dediler vazgecti

Ben olsam asla bir şey yazmaz engellemez sadece numarasını silerdim. Ve acımı yaşar geçerdim. Karekterli biri değilmiş. Sakın ona onu incitecek sözler aramayın. Ona işlemez. Bırakın vicdanı onun en büyük cezayı aklı başına gelince versin. Sizin öfkeniz ona ders vermez.

Her şey çok hızlı gelişmiş gibi geldi. Tanışır tanışmaz evlenmeye mi karar verdiniz?

nikah işlemlerini yaptınız mı

ikiniz de Türkiye dışında mı yaşıyorsunuz

ne zaman nasıl nikah olacak, nerede yaşayacaktınız

ben o nikahın gerçek bir nikah olacağını düşünmüyorum

yani evliyiz olacaktı adı sadece

kurtulmuşsunuz

bir de bu ablalar vurgusu da bana bir şeyler çağrıştırdı, neyse özetle kurtulmuşsunuz

Aramanız bahanesi olmuş.
Üzmeyin kendinizi.
Belli ki karaktersiz biriymiş.
Ayrılmak istiyorsa bile her şeyin bir adabı var.

numarasini sildim. yuzlerce mesajlasmamizi sildim.. hayallarimi sildim.. engellemedim... gerek yok engellemeye... kendi kaybetti gercekten... kendimi ovmuyorum ama benden ona cok cok iyi bir es olurdu.. neyse... bir ruya geldi gecti diye dusunuyorum.. ama gercekten bir hafta bana bir yil gibi geldi gunler gecmek bilmedi..

Olay örüntüsü bana çok tutarsız geldi. Evlenmek için aileler tanıştı mi ? Böyle bir insan hayatınıza birden girip birden nasıl çıkabiliyor? Gün de 100 defa biri beni arasa ruh hastası der engellerim. Baştan belliymiş aslında her şey. Bu kadar hızlı ilerleyen ilişkiler bu kadar hızlı da bitiyor maalesef.

O bosanms miydi ya da cocugu var mydi? Eger daha once evlnmems ya da cocugu yoksa ailesi karşı ckms olablr. Cunku ogullari bulunmaz hint kumasidir onlara gore. O da bn karakterszm,ailemn lafndan cikamiyorum diyemedgi icin bu sekilde bi ayrlma yolu secmstr. Hakknzda hayrlisinin bu oldgnu cok kisa surede anlarsnz ve karsnza gonlunuze gore bi çivi cikar inşallah en kisa zamnda..

Çok üzücü ama nikahtan önce olması iyi olmuş. Allah'tan bulsun. Allah'a havale et.

yuzuk bile almisti

bosanmis, iki kere. cocuk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…