düğüne ramak kala

Güzelim kaynana seni baştan istememiş en ufak. Konudada
İpleri koparmış nişanlında anasına uymuş böyle ailede ne işin var
Sevılmeyeceksin kabul görmeyeceksin ,bız kızlarımızın bu tür ev
Evlilıklerin yapmasına razı değiliz ömür boyuda ikinizin aranıza
Gırerdı aklında sevseydin kalbinle seveceğine !para ,fakirlik,a
Şılır ama kötü niyetli kaynana
Er geç yuva yıkar!

bence de Allah'ın sevgili kuluymuşsun.

evlenmeden bu olayı yaşadığına göre vardır bir hikmeti!

nişanlını bin bir kez elekten geçir sanırım sen ikna olmuş gibisin ama... kv adayının seni ortada bırakırım!!! deyip nişanlının sessizce gitmesi tuhaf benim için orta biterdi..

sevgi de bir yere kadar değil mi ?

ailenin de sessiz kalmasına şaşırdım. belli ki iş sarpa sarmasın dediler ama orda senin gururun vardı. senin arkadanda olduğunu hissettirmelilerdi ki karşı taraf yüz bulup seni un ufak etmesin /etmeye çalışmasın.

Canım durumuna çok üzüldüm.. Şuan kendini ne kadar boşlukta hissediyorsundur. Onca emeklerin çeyizlerin eviniz gelinliğin ya da kurduğun hayaller. Çok acıtıyordur canını eminim. Ama sen ne kadar temiz kalpliymişsin ki bu kadar seviyesiz insanların gerçek yüzünü şimdiden görmüşsün.

Hadi onlar seviyesiz cahil, nişanlına ne demeli? Bir insan karısını korumaktan acizse neden evlenir ? Biz kadınlar herşeyimizle gitmiyor muyuz kocalarımıza? Onlar bizi koruyup kollamayacaklarsa anamızı babamızı bırakmamızın ne anlamı var ?

Lütfen lütfen.. Emeklerim boşa gitmesin, kime ne der , herşeyim hazırdı şöyleydi böyleydi diye düşünüp yanlış kararlar alma. Bırak herşeyi yak at gitsin. İlerde pişman olma yeter ki.

Evet, ama insan seviyor ya konduramıyor işte. Ne zaman evleniyor işte o zaman gözler böyle açılıyor

tabiki hepsi beni yaralıyo şuan.. ellerimizle yaptıgımız kurdugumuz bir yuva bizi bekliyodu.Allah yardımcım olsun. sevgimle gururum arasına sıkışıp kaldım.

Kültürle alakası yok, insanlıkla var. Veren insan daha fazla vermekten mutlu olmalıdır, karşılığını beklememelidir. Yoksa egeli olsa ben daha fazla zeytinyağı vs. gönderdim diyecek. Bu işler böyle maalesef. Annem gelin alırken, karşı taraf dedi ki, bizde bohça falan yok biz anlamayız öyle şeylerden. Annem de tamam dedi. Ama bohça olarak değil de hediye gibi bohçalar hazırladı ki birini iki kişi zor taşıyor. Bohça saymayın hediye olarak dedi, hem annem hevesini aldı, hem de karşı taraf uğraşmamış oldu. Bir kere de çeyiz yapmadılar vs. demedi.

Karısını annesine, annesini karısına ezdiren erkekten ne adam olur ne koca olur ne baba olur.. Seni şimdiden ezdiriyor evlendikten sonra kv seni parça pinçik edecek evinin huzurunu bozacak oğluna gazı verip üstüne salacak dobermann misali.

Biz sana bırak diyoruz da bırakmayacaksın bence. evlenince açarsın konuyu buraya herşey sevgi değilmiş, kaynanam yüzünden boşanıyorum diye. Biz de sana biz demiştik deriz.

kayınvalidem birşey almış yapmış değil bize. kim oluyorki beni ortada bırakabiliyor.. o kendi egosunu tatmin etti o gün.

Benimki de almadı, aynı senin gibi eşimle yaptık herşeyi. Bütün alışverişi, davetiyeleri, altınları, ıvır zıvır ne varsa hep ikimiz yaptık annesi gelmedi işlerim var dedi hep. Evlendik noldu? Biz annesinden habersiz yapmış olduk herşeyi Öyle dedi eşime, sen beni alışverişlere çağırmadın beni yanına yakıştırmadın falan diye ağladı

Evet, ama insan seviyor ya konduramıyor işte. Ne zaman evleniyor işte o zaman gözler böyle açılıyor

Çünkü bir yerden sonra sevgi de kalmıyor. O zaman tutunacak ne kaldı? Gerisi pişmanlık...

tabiki hepsi beni yaralıyo şuan.. ellerimizle yaptıgımız kurdugumuz bir yuva bizi bekliyodu.Allah yardımcım olsun. sevgimle gururum arasına sıkışıp kaldım.

O gurur aynı zamanda mutluluğun. Gururu bazen kurtarıcısı olabiliyor insanın.

insan isterki hiç yaşanmasaydı. ama bugüne kadar beni hiç üzmemiş bir adam var karsımda. onuda dinleyip anlamaya çalışıyorum. yanlışmı yapıyorum

Bu kayınvalide çok uğraştırır sizi.
Çok ama çok ayıp edilmiş..
Özür dilenmeli..
Madem ezdirilmeyeceksiniz, bu konuda karşı tarafa baskı yapılıp özür dilettirilmeli nişanlınız tarafından diye düşünüyorum...
Sizin aile evinizde yaşanan bu tatsızlıktan dolayı,ailenizin de gönlü alınmalı.

Aynısı bizde de oldu. Ne yaptıysak ikimiz yaptık. Herşey olup bitince de hımm alınmış ama haberim yoktu dendi. Herşeyi kendimiz yapmamız laf yememize engel değil maalesef.

İstihare namazı kıl bence, Yaradan'dan iyi kim bilebilir hayır mı şer mi? Allah'a sığın ve ona havale et, hayır mı şer mi anlamış olursun hem.

nişanlımla bugün olaydan sonra ilk kez konuştuk.. oda bu şekilde düşünüyor. seninle girdiğim bu yolu tamamlıcam Allahın izniyle diyor.olumsuz bir tavrı yok.ama tabi ne ne kadar düzelir bilemem.insanın içinden çıkmaz sanıyorum olanlar

Aynısı bizde de oldu. Ne yaptıysak ikimiz yaptık. Herşey olup bitince de hımm alınmış ama haberim yoktu dendi. Herşeyi kendimiz yapmamız laf yememize engel değil maalesef.

Sinirlerim depreşti

Başta nasılsa evlenince de herşey öyle gidiyor. Hatta daha da beter gidiyor... Hey gidi günler hey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…