Düğünlere gitmezsem cahil kalırmışım?

Aklın sıra bana karşılık vermeye çalışmişsin ama yok olmamış.
Örnek verirken daha dikkatli olursan anlarım o zaman ne kadar kullandığını .
Neden anlaman o kadar zor mu ki? Ya anlamsnda hmn kendini yorma cnm ya çünkü sen anlmsnda olur her beyin bir değil sonuçta sn böyle şeylerle kafanı yorma tatlım

Tabi cahil kalırsın ne oyun havası ne halay ne dee başka oyun öğrenemezsin.Eee zaten gitmezsen evde kalabilirsin çünkü orası bir de kız bulma beğenmeye en uygun yerdir şaka bir yana ne alakası var düğün ve cahillik çok sıkıcı

Sakasina soylemistim onu niye ciddiye aldin ki kapilarina dayanicam evet bizde oyle bisey yok ya gencler gelmez yaslilar gelir gibi. Yemekliyse gencler geliyor zaten

Kocaya kaciyim ben direk daha mantikli geldi

başlığınıza güldüm çok güzel olmuş..
Bende sevmezdim düğünleri ve çok yakın akrabalar hariç gitmedim düğünlere.. annen sana görücü çıksın diye öyle demiştir çünkü birden yanında mantar gibi bitiyolar ve bekar mısınla başlayan abuk sabuk sorular cevap vermesende.. bi de bunu yapan oğlanın anası teyzesi yengesi falan filan.. çocuğun bi şeyden haberi yok.. bu yüzden nefret ediyodum düğünlerden

Milletin kızını görüp imreniyormuş diye iğneleyen bi üslupla bahsettiğin insan annense eğer, en çok onun anneler günü kutlu olsun. Başka bişey yazmıycam.

Dugünlere gitmek zorunda degilsiniz ama insan dostunu,yakınını böyle günlerde yanında gormek istiyor o ne olacak .

Cehalet düğünlerle düzelseydi. Doğudakilerin çoğu cahil kalmazdı üç gün üç gece düğünle.

Sen de çok bilgilisin Maşaallah. Doğu batıya nasıl getirdin konuyu bravo . Cehalet her yerde.

Aklın sıra bana karşılık vermeye çalışmişsin ama yok olmamış.
Örnek verirken daha dikkatli olursan anlarım o zaman ne kadar kullandığını .

Neden anlaman o kadar zor mu ki? Ya anlamsnda hmn kendini yorma cnm ya çünkü sen anlmsnda olur her beyin bir değil sonuçta sn böyle şeylerle kafanı yorma tatlım

galiba kavga var çekirdeğimi alıp gelsem mi yoksa moderatöre bildirsem mi

Dugunlerin insana kattigi katabilecegi tek sey eglence,cosku eksik kalsa nolur? Aman o yonden cahil olunda baska yondennn

en fazla düğüne tahammül edebildiğim süre 2 saat oda kuzenimin düğünüydü sevmiyorum arada hava almaya çıkıyorum daralıyorum napim
yemekli düğün yine neyse yemek yerken zaman geçiyor
ama orkestralı cas cas düğün de zaman hiç geçmiyor

Sonuna kadar durduğum tek düğün kendi düğünüm, zorla gittiğim düğünde de 10 dk dayandım :)

hayır
yine sevmeyeceksin :)

düğünleri sevmedim sevmem. kendiminkinde nişan yapmadım kına yapmadım. düğünü de bitane yaptım ki altın gelsin araba alıyım diye onda da sonuna kadar zor dayandım. işkence gibiydi. özetle sevmem düğünleri hiç

hem yemekli,hem orkestralı düğün de ne yapacağız.

benim de en sevmediğim,uzayıp giden takı kuyruğu.bazı düğünlerde,düğünün sonuna kadar devam ediyor.

benim oğlanın düğünün de bu fasıl kısa sürmüştü.ama buna bağlı olarakta,hasılat düşüktü.demek ki ne kadar uzun takı kuyruğu,o kadar, hasılat.

Hayır canm ondan değil ben sadc yaşayıp gördüğümü söylüyorum. Burda hemn hemn her bir ailede 7 8 çock var ve erken evlilkler vs. Biz en az haftada bir düğüne davet ediliyorz kimi zamn cumadan gidiyorz düğün evinde kalıyorz pazara kadar düğün bitmiyor ve bildiğin bütün şehir adeta gelmş ve genelleme hepsi cehalet içinde kadına saygı yok hiçbir şekilde küçük gelinlerimz çok okul kızları okutmazlar 16 17 de verirler bi adama ondn sonra gelinliğinle girdn ancak kefeninle çıkarsn derler orda o kızcağız dayakda yese açda kalsa hiç birşekilde boşanma durumu olmuyor. Be yemin ederim size çevremde yüzlerce böyle insan var. Bu sonlarda şahit olduğm olaylardn sonra dahada cehaleten doğudn nefret etmeye başladm. Bunun başka bir sebebi yok canm açarmısn dedin diye açtm konuyu. Batıyıda çok iyi biliyorm ordada çevrm geniş ve orda ne kadarda kadın ezilse burdaki kadınlarla uzakdn yakından alakası olmuyor. tabi herkez dahil değil buna sadc genelleme yapıyorm

yemek yenilince saat daha çabuk geçiyor ondan

Milletin kızını görüp imreniyormuş diye iğneleyen bi üslupla bahsettiğin insan annense eğer, en çok onun anneler günü kutlu olsun. Başka bişey yazmıycam.
Igneleyici bir sey söylemedim annemin direk dedigini yazdim. Ne var ki bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…