Düğünü bugünmüş:(((önce aldatilma sonra bu:(((

28 ikimizinde yaşla pek ilgisi oldugunu dusunmuyorum :26:

hımm.. haklısın. ben özellikle onun yaşını küçük sanmıştım bu tavırlarına istinaden. bildiğin yetişkin insanmış ama olgunluk sıfır demek ki:63: şöyle düşünüyorum ki biri olsun olmasın, seni bu kadar oyalayan, sana ne gelen ne de senden tümüyle giden bu insandan zaten hayır gelmez. sadece vaktini çalıyor. ayrıldığım insana çok benzettim. o da böyle iki senemi çaldı allah büyüktür. yoluna bak önüne bak. bırak ordan burdan ona imalı şeyler de yollama.

hımm.. haklısın. ben özellikle onun yaşını küçük sanmıştım bu tavırlarına istinaden. bildiğin yetişkin insanmış ama olgunluk sıfır demek ki:63: şöyle düşünüyorum ki biri olsun olmasın, seni bu kadar oyalayan, sana ne gelen ne de senden tümüyle giden bu insandan zaten hayır gelmez. sadece vaktini çalıyor. ayrıldığım insana çok benzettim. o da böyle iki senemi çaldı allah büyüktür. yoluna bak önüne bak. bırak ordan burdan ona imalı şeyler de yollama.

Haklısın yani kız olayi dogru degilse bu tepki cok fazla geliyor bana adam gibi ben sana bu yuzden kizdim demsei lazim ben soyluyordum ben sana bu sebepten dolayi kizdim diye o da soylemeliydi, yada kiz olayi dogruysa basindan soyleyip beni uzmemeliydi yaa zaten kalbime söz geçiremiyorum yoksa kendine ben çok yalan söylerim kurnazım diyen face.de sürekli küfürlü terbiyesiz sözler yazan bi insanı hemen cıkartırdım hayatımdan
Bu gün baktım bi arkadaşının el hareketini çekip koymuş terbiyesiz bi hareket anlamişsındır yni nebiliyim bana böyle şeyler hoş gelmiyor aile kuracak erkek böyle olmamali diye dusunuyorum bence
Bide kendi de dahil herkes deli diyor buna bi ara psikolojik tedavide gormus içimde bi yan güvenmiyordu ama kalbim söz dinlemiyordu işte
Twitterımı açmıştım biraz once kapatayım bencede gurursuzluğun anlamı yok :20::26::26:
Adam bide bana asosyalsin dedi kendileri eve gece 1,2,3 yani artik kacta gelirse istedigi gibi takiliyor ben nette cok takiliyormusum asosyal oluyormus nette takilanlar

Son düzenleme:
Sana bunu yapan yarın bir gün karısını da aldatır emin ol. Sadık olmak adamın mayasında yokmuş belli ki. İnşallah mutlu olursun, şimdi boşver demek çok anlamsız.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz emin ol canımm :19:

Biliyorum o yüzden susuyorum ben işimi Allahin takdirine biraktim muhlet verir ama ihmal etmez...buarada benimle ayni durymda olanlar heba etmeyin kendinizI kitap diyor ki EGER ALLAH KALBINIZDE HAYRI GORURSE SİZE ALDIGINDAN DAHA HAYIRLISINI VERIR....Böyle bi sure vardi insallah kalplerimizi temiz tutalim beddua etmeden Rabbimizin adaletine birakalim.

Canim sadece bu sozu oku ve gerisini rabbime birak.

'İstediğin kadar inançlıyım de, namaz kıl, sadaka ver ; Umut verip, güven aşılayıp, yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin....'

Mevlana

Benimde eski sevgilim beni aldattı ve her açıdan benden basit bir kızla evlendi hiç beddua etmedim allah bildiği gibi yapsın dedim bir sene sonra boşanmış hemde baya kötü bir şekilde allah ahirete bırakmıyor bu dunyadada veriyor dersini anlayana tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde eski sevgilim beni aldattı ve her açıdan benden basit bir kızla evlendi hiç beddua etmedim allah bildiği gibi yapsın dedim bir sene sonra boşanmış hemde baya kötü bir şekilde allah ahirete bırakmıyor bu dunyadada veriyor dersini anlayana tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah vermis cezasini kadere bak ayni durumdayiz o da beni benden basit bi kizla aldatti en guzel yerde evlendi herkes duydugunda o kizla nasi olur dedi ama oldu butun ailesini karsisina almis herkesi ezdi geçti .dilim etmesede yuregim ediyo durduk yere agladim hep sunu dedim bana yasattigini yaşa en guvrndigin en sevdigin anda aldatil ve buna şahit ol diye...ben onun yuzunden döktüğüm tek bir damla göz yaşımi helal etmiyorum etmiycemde.

Konunuzu daha yeni okudum bende aldatildim fazlasıyla aci cekiyorum hic gecmeyecekmis gibi geliyor, merak ediyorum siz simdi nasilsiniz atlatabildiniz mi? :)

Konunuzu daha yeni okudum bende aldatildim fazlasıyla aci cekiyorum hic gecmeyecekmis gibi geliyor, merak ediyorum siz simdi nasilsiniz atlatabildiniz mi? :)

2014den beri nickiyle giris yapmamis.
Cevap verebilecegini sanmiyorum.

Ama size suanu diyebilirim herkes acisini farkli yasar.
Herkes yasadigi travmayi degisik zamanlarda atlatir.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece:KK43:((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu:KK43:koskocaman 6yil çöp oldu:KK43: hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor:KK43:(bu gece sabaha çikarsam iyidir
6yilini.calmis.ve su an onun icin canin yandikca dahada cok zamanin gidecek.evet zor birsey yerinde olmak.istemezdim ama sende hayatina 0dan baslamayi dene.bazen.unutmak.guzeldir .kendine hakettigin mutluluk icin sans tani pozitif bak .birak evlensin yaptigi yanina kalmaz bilemezsin ilerde onun yasayacagi.can.acisini.... bu sekilde avut kendini Allaha havale et

Tatlim sen gonlunu ferah tut. Seninle birlikte dugununuz icin hayal kurdugunuz yerden dgun yapio demek. Bu demek oluo ki seni unutamadi sana nispet yapuor.hic bir sey senin hayallerinin yikan insanlarin yanina kalmaz. Beklemede kal ama bu balciktan da kurtulmaya calis. O bir gun senin kapina dusecek. Etme bulma dunyasi

Back
X