- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
demin sormuştum ama yine sorayım, yaşlarınız kaçtı:26:
28 ikimizinde yaşla pek ilgisi oldugunu dusunmuyorum :26:
Bişey demediniz ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demin sormuştum ama yine sorayım, yaşlarınız kaçtı:26:
hımm.. haklısın. ben özellikle onun yaşını küçük sanmıştım bu tavırlarına istinaden. bildiğin yetişkin insanmış ama olgunluk sıfır demek kişöyle düşünüyorum ki biri olsun olmasın, seni bu kadar oyalayan, sana ne gelen ne de senden tümüyle giden bu insandan zaten hayır gelmez. sadece vaktini çalıyor. ayrıldığım insana çok benzettim. o da böyle iki senemi çaldı allah büyüktür. yoluna bak önüne bak. bırak ordan burdan ona imalı şeyler de yollama.
Sana bunu yapan yarın bir gün karısını da aldatır emin ol. Sadık olmak adamın mayasında yokmuş belli ki. İnşallah mutlu olursun, şimdi boşver demek çok anlamsız.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz emin ol canımm![]()
Ben işimi Allaha biraktim takdir onun...Canim sadece bu sozu oku ve gerisini rabbime birak.
'İstediğin kadar inançlıyım de, namaz kıl, sadaka ver ; Umut verip, güven aşılayıp, yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin....'
Mevlana
ooooo!! çok büyük konuşmuş. tamam o o an kaderini belirlemiş zaten. başına gelcekten habersiz. asla öyle mi? beklesin ve görsün..
Kimsenin ahı kimsede kalmaz emin ol canımm![]()
Benimde eski sevgilim beni aldattı ve her açıdan benden basit bir kızla evlendi hiç beddua etmedim allah bildiği gibi yapsın dedim bir sene sonra boşanmış hemde baya kötü bir şekilde allah ahirete bırakmıyor bu dunyadada veriyor dersini anlayana tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konunuzu daha yeni okudum bende aldatildim fazlasıyla aci cekiyorum hic gecmeyecekmis gibi geliyor, merak ediyorum siz simdi nasilsiniz atlatabildiniz mi? :)
6yilini.calmis.ve su an onun icin canin yandikca dahada cok zamanin gidecek.evet zor birsey yerinde olmak.istemezdim ama sende hayatina 0dan baslamayi dene.bazen.unutmak.guzeldir .kendine hakettigin mutluluk icin sans tani pozitif bak .birak evlensin yaptigi yanina kalmaz bilemezsin ilerde onun yasayacagi.can.acisini.... bu sekilde avut kendini Allaha havale etArkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu
koskocaman 6yil çöp oldu
hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor
(bu gece sabaha çikarsam iyidir