- Konu Sahibi gxuxlixsxxsx
Bu denli değmeyecek bir adam için kıymayın göz yaşlarınıza derim. İnanın eden buluyor. Umarım ettiğini bulduğunda siz de buna şahit olursunuz da içiniz soğur... Sabırlı olun lütfen...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu
koskocaman 6yil çöp oldu
hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor
(bu gece sabaha çikarsam iyidir
Benim onunla bi ilgim yok sadece gecrlerce doktugum gozyaslari uykusuzluklarim bunlarin hesabi nerde verecek nasi bu kadar mutlu hani edenler buluyordu hani mutsuz oluyolardi hani baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk olmazdi oluyormus hem de cok guzel oluyomus ve beni aldattigi kizla evleniyor artik onun icin aglamiyorum neden mutlu olamiyorum bana cektiren o beni aldatan herkese rezil eden yuregimi yakan o((
Arkadaslar benim 6yilimi calan ustune söze bir hafta kala aldatan adam yıllardir hayalini kurdugumuz yerde evleniyor bu gece((kalbim yaniyo alevler icinde..benim mutsuzlugum uzerine mutluluk yaşıyor...benim umutlarimi hayallerimi heveslerimi kursagimda birakti ve simdi mutlu
koskocaman 6yil çöp oldu
hayirlisi bu diyorum ama ben böyle mutsuzken bunada o sebepken nasi mutlu olabiliyor
bu seninle alakalı bişey değil ama. Bu hayat bizim öngörebilecegimizden çok daha karmaşık. Su an öyle bi hali olabilrki o salon basına geçiyodur sırtında tasıyodur biliyomusun? sen kendini anlatmalısın, kendi yaraların için dua etmelisin kendinle ilgilenmelisin. Duanın içine hırsların nefretin karışmamalı seni çok iyi anlıyorum ben 10 aydır her gece aglıyorum her gün gülümsüyorum. Sen Akapa gözlerini Rabbime sıgın bırak akısına bakalım sana neler getirecek
koskocaman 6yil çöp oldu
koskocaman 6yil çöp oldu
bi arkadaş sormuş ama görmemişsiniz sanırım. ben de merak ettim tekrar sorayım, eski konularınızdan birinde hemşire olduğunuzu, bu konunuzda da kreş öğretmeni olduğunuzu yazmışsınız. hemşire misiniz, kreş öğretmeni mi?
BU KONUDA SİZE AİT
3 YIL MI 6 YILMI BİRLİKTELİĞİNİZ
AİLESİ Mİ SENİ İSTEMEDİ AYRILDINIZ
ALDATI DA MI AYRILDINIZ
BEN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM
AMA NEYSE NEY SONUÇTA AYRILMIŞSINIZ ÖYLE YADA BÖYLE BUNDAN SONRASI SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN ÖNÜNE BAK GELECEĞİNE BAK GEÇMİŞTE YAŞAMAYA ÇALIŞIRSAN YAŞAYAMAZSIN
Ailesi istemeyince beni tanımadı!
benim 3yıllık bi ilişkim vardı.herşey güzel gidiyordu ya da bana göre öyleydi ama hiç öyle değiilmiş
erkek arkadaşımı Öncelikle benim annem ıstemedi 1yıl boyunca Çabaladım annem kabul ettı.tam sözlenmeye karar verdık.Şahsiyet aılesıne söyledı.aılesı beni istemedı.benım tipimi boyumu beğenmemişler.ayrıca hemşirelik Öğrencisiyim hemşirelık mesleği kötiymüş.hemşıieler ıyı olmazmış ayrıca annesinin aklında bi kaç kız varmış oğluna yakıştırdığı vs vs....kendısıne bu durumda napıcaz dıye sorduğumda ben aıleme karşı gelemem ama senı sevıyorum senden kopamam dedı.bekleyelim dedı bekledık...
1hafta sonra buluşalım dedım kendisi bana ne dedı "buluşamayız annem dediki:eğer o kızla buluşur görüşürsen hakkımı helal etmem" demiş...bende bitirdim daha doğrusu bıtırmek zorunda bıraktılar...ayrıca 3 yıllık ilişki mesajla bitti aramadı bile.bi ümit beni aramasını ayrılmayalım demesini bekledim ama boş hayaller kurmuşum.
şimdi sürekli annem ben sana demedim mi diyor.komşular arkadaşlarım akrabalarım benim sözlenceğimden haberdardılar.onlarada bu olayı söyleyemiyorum yalanlar söylüyorum başka bişey yüzünden ayrılmışız gibi.
bu olay geçeli 2ay oldu atlattım diyorum aklıma geldikçe ağlıyorum.canım çok acıyo.BEĞENıLMEMEK çok ağır bi duyguymuş.ve 3yıl boyu görüştüğün insan senin için kılını kıpırdatmıyor.
Ama kımseye hakkımı helal etmıyorum.yaşadığımı bı ben bilirim...
BUDA DİĞER KONUNUZ
hayattan sogudum(((((
Merhaba arkadaslar 6yillik iliskim gecen yil sozlencek iken dahasi soze bi hafta kala bitti yani bi mesajla bitirdi bende tamm dedim 6yillk iliski onun gozunde bu kadar basitmis meger hayatina bi kiz girmis cok asik olmus vazgecememis ve o kizla mayisda evleniyo nisanlanmis 3ayonce...ve ben kendimi o kadar kotu hissediyorum ki dayanamiyorum gecelerim aglamakla geciyo.gururumla oynadi duygularim hayallerim yikildi ve evleniyo cok acitiyo canimi ben ona bu kadar guvenirken inanirken o beni mahvetti hep allaha dua ediyorum benim yasadigimi yasamasi icin ama adam mutlu mesut evleniyo nasil birhayat bu ya hani edenler buluyordu hani boyle seylerin affi yoktu...yasadigim acinin tarifi yok coook mutsuzum yasamak dahi istemiyorum(((((((((((((*
Nasıl oldun gülişşim iyi misin merak ettim seni![]()
beni aldatan eski kişilikte bana, 'eniştesimin babası öldü' demişti çok üzülmüştüm falan, doğumgünümdede arkadaşını kaybettiği için gelemdiğini söylemişti haftalarca aramama sonucunda. Nekadar çok benziyo hikayemiz birbirineinş bende, beni çok mutlu edebilecek adam gibi adam olan biriyle tanışırım
BU KONUDA SİZE AİT
3 YIL MI 6 YILMI BİRLİKTELİĞİNİZ
AİLESİ Mİ SENİ İSTEMEDİ AYRILDINIZ
ALDATI DA MI AYRILDINIZ
BEN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM
AMA NEYSE NEY SONUÇTA AYRILMIŞSINIZ ÖYLE YADA BÖYLE BUNDAN SONRASI SENİ İLGİLENDİRMEZ SEN ÖNÜNE BAK GELECEĞİNE BAK GEÇMİŞTE YAŞAMAYA ÇALIŞIRSAN YAŞAYAMAZSIN
Ailesi istemeyince beni tanımadı!
benim 3yıllık bi ilişkim vardı.herşey güzel gidiyordu ya da bana göre öyleydi ama hiç öyle değiilmiş
erkek arkadaşımı Öncelikle benim annem ıstemedi 1yıl boyunca Çabaladım annem kabul ettı.tam sözlenmeye karar verdık.Şahsiyet aılesıne söyledı.aılesı beni istemedı.benım tipimi boyumu beğenmemişler.ayrıca hemşirelik Öğrencisiyim hemşirelık mesleği kötiymüş.hemşıieler ıyı olmazmış ayrıca annesinin aklında bi kaç kız varmış oğluna yakıştırdığı vs vs....kendısıne bu durumda napıcaz dıye sorduğumda ben aıleme karşı gelemem ama senı sevıyorum senden kopamam dedı.bekleyelim dedı bekledık...
1hafta sonra buluşalım dedım kendisi bana ne dedı "buluşamayız annem dediki:eğer o kızla buluşur görüşürsen hakkımı helal etmem" demiş...bende bitirdim daha doğrusu bıtırmek zorunda bıraktılar...ayrıca 3 yıllık ilişki mesajla bitti aramadı bile.bi ümit beni aramasını ayrılmayalım demesini bekledim ama boş hayaller kurmuşum.
şimdi sürekli annem ben sana demedim mi diyor.komşular arkadaşlarım akrabalarım benim sözlenceğimden haberdardılar.onlarada bu olayı söyleyemiyorum yalanlar söylüyorum başka bişey yüzünden ayrılmışız gibi.
bu olay geçeli 2ay oldu atlattım diyorum aklıma geldikçe ağlıyorum.canım çok acıyo.BEĞENıLMEMEK çok ağır bi duyguymuş.ve 3yıl boyu görüştüğün insan senin için kılını kıpırdatmıyor.
Ama kımseye hakkımı helal etmıyorum.yaşadığımı bı ben bilirim...
BUDA DİĞER KONUNUZ
hayattan sogudum(((((
Merhaba arkadaslar 6yillik iliskim gecen yil sozlencek iken dahasi soze bi hafta kala bitti yani bi mesajla bitirdi bende tamm dedim 6yillk iliski onun gozunde bu kadar basitmis meger hayatina bi kiz girmis cok asik olmus vazgecememis ve o kizla mayisda evleniyo nisanlanmis 3ayonce...ve ben kendimi o kadar kotu hissediyorum ki dayanamiyorum gecelerim aglamakla geciyo.gururumla oynadi duygularim hayallerim yikildi ve evleniyo cok acitiyo canimi ben ona bu kadar guvenirken inanirken o beni mahvetti hep allaha dua ediyorum benim yasadigimi yasamasi icin ama adam mutlu mesut evleniyo nasil birhayat bu ya hani edenler buluyordu hani boyle seylerin affi yoktu...yasadigim acinin tarifi yok coook mutsuzum yasamak dahi istemiyorum(((((((((((((*
Belkide kanacak kadr aptallaştik hepsi bu.sonsuz güvendik kendimiz gibi sandik
Biliyorum Rabbim mutlaka gerekeni yapacak buna guvenim sonsuz yine de insanin kalbi sizliyoo iste malesefyüreğinin sızısını şuan hiçbirşey dindiremez biliyorum.. ama üstesinden gelmek zorundasın. sen onunla mutlu olamazdın buna inan. çünkü bu adam kaypakmış, seni ummadığın anda yarıyolda bırakmış. sen sanıyo musun ki çok mutlu olacak? şimdilik öyle görünüyor. ama sadece şimdilik.. düşmez kalkmaz bir allah bunu sakın unutma. ummadığı anda öyle bir tepetaklak olur ki feleği şaşar. allaha havale et, sen sakın beddua etme. ve yalnız değilsin unutma. bende yakın zamanda benzer bir durumdan geçtim. dibe vurmak nasıl bir duygu biliyorum. ama sonrasında allah inanılmaz bir güç veriyor,kendine gelmeye başlıyorsun. bu da bizim sınavımızmış. demek ki mükafatı büyük olacak, öyle düşün..
Bu denli değmeyecek bir adam için kıymayın göz yaşlarınıza derim. İnanın eden buluyor. Umarım ettiğini bulduğunda siz de buna şahit olursunuz da içiniz soğur... Sabırlı olun lütfen...![]()
Seninle tamamen aynı durumdayım. Üstelik benim 10 yılım gitti. 8 yıl ilişki + 2 yıldır ayrırız. Ayrılığın üstüne 2 yıl da aptal aptal telefonda devam etti. Benimki de beni aldattığı kızla evlendi. Evli olduğunu saklayarak 2 yıl boyunca aradı beni. Yıldönümlerimizde, doğumgünümde . İnan seni çok iyi anlıyorum. İntiharın eşiğine geldim ben. Ne çektiğimi bir Allah biliyor. Çok zor dayanıyorum.