- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.627
- 898
Buraya kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda acmıştım bu konuyu. Bazı insanlar gercekten hasta psikolojisinden anlamak zorunda. Anlamıyorsa bile enazından karşısındakine kendini kötü hissettirecek davranışlarda bulunmasa keske.
Bir kac gündür kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlara bünyem alıştı anlamına gelebilir bu. Ayrıca es durumundan esimin calıştığı yere çok yakın bir okula tayinim çıktı.destek olan bütün üyelere tesekkür ederim.
Benim kendi fikrim ve ben olsam lı yorumdu herkes sizle aynı olcak aynı düşüncek diye bişey yok efendim.
Bu benim yorumum yorum yaparken haddinizi aşmayın boş boş konuşma demek gibi.
Ben bırak düğün yapmayı bu sürecte nikah kıymaz
Eşimi bırak aileme bile hastalığımı yansıtmaz tek başıma mücadelemi ederdim bu benim bu benim tavrım benim tarzım isteyen istediği gibi olaylar karşısında kişiliğidir ne yaşaması gerekiyorsa yaşar.
bu yorumla boş boş konuşan sizsiniz.
Hayat bir imtihan.
öncelikle cok gecmis olsun konunu biliyorum.
dügünü yapin - Moral olur - biraz daha iyi oldugunuzda yapin.
evliliginiz zorlu bi sürecten geciyor suan ama inan sonu cok güzel olacak.
annem suan kanser hastanede ama öyle Motive ediyor ki kendini anlatamam.
sanki biz onu degil o bizi toparliyor - anne iste.
hep pozitif olun ... gülün ...
ne mutlu sizi seven bi esiniz var...
cok ama cok iyi olacaksiniz ben ümitliyim sizde öyle olun
maşallah. Allah daha iyi yapsın. tamamen atlatmış olarak burada bitti gitti yaz... birde lütfen olumsuz cümlelere takılma... bilmeyen çok rahat yazabiliyor...
planlanan tedavin ne kadar sürecek...
tayininde iyi olmuş... sana motivasyon olur.
Tedavim için bir süre öngörüleri.ama doktorum cok umutlu.bu dönemde beni Yıldıran sadece psikolojik durumum malesef...
şu yorumu okuyunca hakkeden geri kafalılıktan kastınızın ne olduğu çok merak ettim.modernizm eşini yalnız bırakmamak sevgisini göstermek destek olmak, vicdansızca hadi eyvallah çekmek de geri kafalılık öyle mi? yahu kültürümğzde dinimşzde geçmişimşzde nerede görülmüş Allah aşkına böyle bir mantık sizin ki geri kafalılık değil sizin ki tamamen vicdansızlık....Ben biraz geri kafalıyım bu konularda
Eşimi sevdiğimi sürüklemezdim sanırım kendimle ...
Belki yanlış bi düşünce ama bu benim fikrim sonunda herşey var ona kötü anılar değil güzel bi ayrılıkla veda ederdim
Allah hastalığınıza şifa versin inşallah
Bu benim fikrimdi yanlış anlamayın lütfen
Anneler işte her sırtta her durumda hep öncelik evlatları.Rabbim annenizi size bağışlasın insallah...
Ayarınız olsun bi! Gerçekten ayarınız olsun.Ben biraz geri kafalıyım bu konularda
Eşimi sevdiğimi sürüklemezdim sanırım kendimle ...
Belki yanlış bi düşünce ama bu benim fikrim sonunda herşey var ona kötü anılar değil güzel bi ayrılıkla veda ederdim
Allah hastalığınıza şifa versin inşallah
Bu benim fikrimdi yanlış anlamayın lütfen
Tovbe tovbe.ah yazık bu kızcağızın konusuna nereden denk geldim bilmiyorum...neden uğramıyor acaba vefat mı etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?