düğünü yapmamaya karar verdik...

Hadi bakalım daha iyi hissetmenize çok sevindim. Güzel haberleri bekleriz.

asıl yalnızlık ınsanı hasta eder ....yok aıleme yansıtmazdım felan....aıle ınsanın zor gunlerınde yanında olmak içindir....aile kavramını bıldıgınızı sanmıyorum....
ayrıcada boyle olumsuz yorumlarda bulundugunuz ıcın sızı kınıyorum....kaynana görumce derdı degıl bu ...ALLAH kımseyı saglıkla sınamasın

iyiki kıymışsınız nikahınızı berabersiniz.insanı sevgi aşk iyileştirir.hepimiz sevgi dolu olsaydık dünyada hasta zihniyetler yaşayamazdı.sevgisiz vicdansız devlet büyüklerinin ölümlerini hatırlayın sevgi insanı iyileştirir.
en doğrusunu yapmışsınız evlenerek.düğün dediğimiz şey altın toplayalım, göbek atalım olayları.
çocuğunuzun ilk doğum gününde siz gelinlik eşiniz damatlık giysin minikte yanınızda yer alır.böylesi daha güzel.
sizi tebrik ediyorum bence du yaptığınız dik duruşun simgesidir.kimseye yansıtmamak kibrin ve acizliğin göstergesi.
allah yardımcınız olsun

Anneler işte her sırtta her durumda hep öncelik evlatları.Rabbim annenizi size bağışlasın insallah...

Tedavim için bir süre öngörüleri.ama doktorum cok umutlu.bu dönemde beni Yıldıran sadece psikolojik durumum malesef...

Tedavim için bir süre öngörüleri.ama doktorum cok umutlu.bu dönemde beni Yıldıran sadece psikolojik durumum malesef...

o içindeki kötü sese kulak verme... vıdılayıp durur o. gerçek değil.... sen mutlu olacak şeylerle uğraş... komik şeyler oku... geçer bu günlerde geçer.

Asla moralini bozma, daima olumlu düsün. Bak evlenmis sin, sevdigin insan, ömrünü paylastigin bir esin var yaninda. Doktorlar da umutluymus. Kendini üzüntülerle yere cekme, bu sagligini asiri derecede etkileyecek bir yön.
Kendim gurbet de yasiyorum ve Bakim sektöründeyim. Yaslilara destekte bulunuyorum kendi dört duvarlarinda. Bazilari var, yasama savasiyla her gün daima umutlu bir sekil baslayarak sonlandirirlar, öbürleri ise, hic uyanmayi bile istemezler.

Ve görüyorum ki, piskoloji duruma göre saglik da feci sekilde etkileniyor. Kendini böyle bitirme, Esin ile hayatin tadini almaya bak,.. ve asla keskelere veya soru firtinasina kapilayim deme.

şu yorumu okuyunca hakkeden geri kafalılıktan kastınızın ne olduğu çok merak ettim.modernizm eşini yalnız bırakmamak sevgisini göstermek destek olmak, vicdansızca hadi eyvallah çekmek de geri kafalılık öyle mi? yahu kültürümğzde dinimşzde geçmişimşzde nerede görülmüş Allah aşkına böyle bir mantık sizin ki geri kafalılık değil sizin ki tamamen vicdansızlık....
konu sahibi arkadaşım pek çok insan zaten söylenmesi gerekeni söylemiş. şurada okuduğumuz; yok görümcem şunu yaptı kaynanam şunu yaptı vslerin yanında senin ki gerçekten bir derdim var konusu....
çok yakınım ms hastası toparlayamıyoruz onu halbuki drlar bile tam teşhis koyamadı zaten sadece semptomlar ms i gösteriyor tek atak geçirdi o kadar ama bıraktı kendini.inan bana bizi hastalık değil kendi böyle bırakması üzüyor.... kendini bıraktığı için başka hastalıklar da yanında kendini gösterrmeye başladı.... ilaçlarına cevap vermesi için moral ve iyileşiceğine inanması şart.... bir hastanın yakını olarak sana bunları söylüyorum... çok zor olduğunu ve seni nasıl yıprattığını tahmin ediyorum ama önce kendin için sonra eşin için toparlanmalısın.... Rabbim şifanı versin en yakın zamanda...

Anneler işte her sırtta her durumda hep öncelik evlatları.Rabbim annenizi size bağışlasın insallah...

Amin canim insallah.

psikolojini hic bozma hayatini güzel ve mutlu yasa ki hemen iyiles.
kendini iyi hissettigin hergün biseyler yapin gezin dolasin eglenin.
tadini cikar evet zor biliyorum ama Moral olsun sana.

ah yazık bu kızcağızın konusuna nereden denk geldim bilmiyorum...neden uğramıyor acaba vefat mı etti

Hakkin var cunku hastalikta,sagikta evet demis sana.Sen onu sev,yuzun gulsun,icin umutla dolsun ona yeter.Gucun olmasin varsin gecici bi durum bu.Tedavi goruyosun.Lutfen moralini kaybetme.Dugunun de olur,cocugun da. Kalbim seninle

Ayarınız olsun bi! Gerçekten ayarınız olsun.

Böyle fikri olan da kendine saklasın. Yok ifade özgürlüğü diye azıtmayın! Bu, hassas ve kırılganım diyen birine yazılacak mesaj mı?

Konuyu hortlatmasanız da üstte kalmasa keşke, kazara girdim taa 2015teki konu, cevap yazmak kimsenin işine yaramaz, iyi sonuçlanmamış muhtemelen, daha çok kişi görüp üzülmesin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…