O nAsil sozler oyle Allah askina !Ben biraz geri kafalıyım bu konularda
Eşimi sevdiğimi sürüklemezdim sanırım kendimle ...
Belki yanlış bi düşünce ama bu benim fikrim sonunda herşey var ona kötü anılar değil güzel bi ayrılıkla veda ederdim
Allah hastalığınıza şifa versin inşallah
Bu benim fikrimdi yanlış anlamayın lütfen
Şaka mısınız?Ben biraz geri kafalıyım bu konularda
Eşimi sevdiğimi sürüklemezdim sanırım kendimle ...
Belki yanlış bi düşünce ama bu benim fikrim sonunda herşey var ona kötü anılar değil güzel bi ayrılıkla veda ederdim
Allah hastalığınıza şifa versin inşallah
Bu benim fikrimdi yanlış anlamayın lütfen
Allah en kısa zamanda şifa nasip etsin. Umudunuzu yitirmeyin inançlı olun olumlu düşünün sevdiklerinizle zaman geçirin gerçekten insanın moralini yükseltiyor.daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?
Şaka mısınız?
Yazdıklarınızı süsleyip püsleyip iyi birşey yapar gibi gözükmeye mi çalıştınız?
Napsın yani kocasından ayrılsın moral olarak daha bir çöksün,savaşmadan yenilgiyi kabul etsin.
Benim annem kanserdi,yendik ve bu hastalığın tek düşmanı moraldir,boş boş konuşmayın Allah askına.
Konu sahibi sana gelince hiçbirşeyden korkma tıp çok ilerledi ihtiyacın olan teksey moral,eşinde onu sağlamak için elinden geleni yapıyo anlaşılan.
Hatta giy gelinliğini yap düğününü,ilerde çocuklarınıza gösterecek güzel anılarınız olur,inanıyorum şimdiden geçmiş olsun...
Benim kendi fikrim ve ben olsam lı yorumdu herkes sizle aynı olcak aynı düşüncek diye bişey yok efendim.
Bu benim yorumum yorum yaparken haddinizi aşmayın boş boş konuşma demek gibi.
Ben bırak düğün yapmayı bu sürecte nikah kıymaz
Eşimi bırak aileme bile hastalığımı yansıtmaz tek başıma mücadelemi ederdim bu benim bu benim tavrım benim tarzım isteyen istediği gibi olaylar karşısında kişiliğidir ne yaşaması gerekiyorsa yaşar.
bu yorumla boş boş konuşan sizsiniz.
Buraya kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda acmıştım bu konuyu. Bazı insanlar gercekten hasta psikolojisinden anlamak zorunda. Anlamıyorsa bile enazından karşısındakine kendini kötü hissettirecek davranışlarda bulunmasa keske.
Bir kac gündür kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlara bünyem alıştı anlamına gelebilir bu. Ayrıca es durumundan esimin calıştığı yere çok yakın bir okula tayinim çıktı.destek olan bütün üyelere tesekkür ederim.
konumu daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?