düğünü yapmamaya karar verdik...

Gozlerim doldu .. buna benzer bir durum yasadim, sozlumun cok zor zamaninda ve son cumlene aglamadan edemedim
insan sevince herseye katlaniyor sevdigi icin ama su an esinin yasadiklarini cok iyi anliyorum, sende onun senin nekadar cok sevdigini bil canim, bu gunler bitecek inan sabrin sonu selamet sadece dua et ve inan

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah. .
Umudunu yitirme canım benim ♡
İstiyorsan düğün yapın..
İstemiyorsan sen bilirsin. .
Eşler ne için var ..
İyi Günde Kötü Günde.
.

Bunlari dusunmekte haklisin canim. Cok.cok.gecmis.olsun insallah. Allahim.sifasini annem sana tum hastalara gostersin.insallah.
Bende 30 yasindayim.. evliyim.. insanin.aklina zaman zaman geliyor , iste ms olursam, cocuk dogurma özelliğim olmazsa kanser olursam esimi bosarim, hayatini zehir etmem diyorum ama iste bi de eş. acisindan bakacaksin, daha yaman bi sekilde sariliyorlar. Sacmalama hayatim seni birakip gidermiyim diye...
Eşin hic dusunmuyordur yük oldugunu. Aslinda o da cok üzülüyor sana hic olmazsa moral vererek destek olmaya calisiyor.. inan hastalik, hasta yakinlarini hasta kadar yipratiyor kahrediyor. Hareketlerini yanlis anlama yani kocanin...

O nAsil sozler oyle Allah askina !
Konu sahibi tedavi oluyor ve sifasina kavusacak .
Hatirlamak ne demek?
Insan hic esine yuk olur mu.
Senin esin sana yuk mu olcakti hastalansa?
Esini arkanda birakmaya karar versen o arkanda kalcak miydi yani?
Tabi ki de hayir.
O yuzden olumlu dusunelim..
Zaten doktorlar da iyilesecegini soyluyormus. Aksi olsa emin ol soylerler. Ne mutlu sana konu sahibi. Rabbim esinle ailenle mutlu saglikli uzun bi omur nasip etsin sana. Gonlunu ferah tut. Esinle gecirdigin her anin tadini cikar. Ne kadar guzel hayirli bi esin olduguna sevin. Her seyin en guzei nasip olur insallah sana

1 düğün yaptığıma pişmanım milleti eğlendir birde üstüne para ver
2 4yıldır çalışmıyorum saç boyam sigaram kıyafetim birde üstüne triplerim(senmisin çuval yoksa benmi)
3 eşim hepatit hastası ... hep öleceğinden korktu...sonra bana bulaşır diye ayrılmak istedi.evlendik bir kızımız oldu aylarca kıza bulaşır diye öpemedi çocuğunu..4 yıldır yediğine içtiğine dikkat ederim diyetini ihmal etmem...tırnaklarını ben keserim(nedeni var)ben olmasam çoktan siroz olup ölmüş olacağını düşünüyor...ama yine de nankörlükleri de vardır elbette her erkek gibi....kontrole gittik ...benden sağlam çıktı doktor beni tebrik etti:))
edit:)boşver düğünü balayına git yayıl bi güzel...öperim

Şaka mısınız?
Yazdıklarınızı süsleyip püsleyip iyi birşey yapar gibi gözükmeye mi çalıştınız?
Napsın yani kocasından ayrılsın moral olarak daha bir çöksün,savaşmadan yenilgiyi kabul etsin.
Benim annem kanserdi,yendik ve bu hastalığın tek düşmanı moraldir,boş boş konuşmayın Allah askına.
Konu sahibi sana gelince hiçbirşeyden korkma tıp çok ilerledi ihtiyacın olan teksey moral,eşinde onu sağlamak için elinden geleni yapıyo anlaşılan.
Hatta giy gelinliğini yap düğününü,ilerde çocuklarınıza gösterecek güzel anılarınız olur,inanıyorum şimdiden geçmiş olsun...

Allah en kısa zamanda şifa nasip etsin. Umudunuzu yitirmeyin inançlı olun olumlu düşünün sevdiklerinizle zaman geçirin gerçekten insanın moralini yükseltiyor.

Evlilik müessesesi iyi günde kötü günde kavramının üzerine kurulur. Bu zor günlerde eşiniz de payına düşeni yaşayacak. Yaşamak istemezse çeker gider zaten sizin ilave bir şey yapmanıza gerek yok. Bırakın buna eşiniz karar versin, siz iyileşmeye odaklanın. Motivasyon ve moralin ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Madem eşinizi onu üzmemek için ayrılığı düşünecek kadar çok seviyorsunuz o zaman daha iyisini yapın ve iyileşmek için elinizden gelenin en iyisi için çabalayın. Kendinizi bırakmayın moralinizi yüksek tutun ve iyileşeceğinize inanın.

Çok geçmiş olsun. Allaş şifalar versin.
Ne kadar şanslısın ki eşin yanında hem de başlamadan bunu kabul ederek yanına gelmiş.
Sen de onun için güçlü olmalısın.
Artık bahsettiğin hastalık o kadar çok hayatımızın içinde ki.. İnanmak, beyni iyi olacağına şartlandırmak ilaçlardan daha önemli. Emin ol beyinde o mekanizma var. Düşünce gücüyle hastalıkları yenme üzerine kitaplar okumanı tavsiye ederim.

Zor bir imtihanla başlamış evliliğiniz.
Zor zamanlarda daha çok kenetlenir insanlar birbirine, siz de bu hastalığı atlatıp feraha çıkınca yeniden doğmuş gibi yaşayacaksınız inşallah evliliğinizi.

Düşünceleriniz tamamen duygusal durumunuzdan kaynaklanıyor.
Bu hepimizin başına gelebilecek bir şey ne yazık ki, çok yaygın.
Bu kadarcık özveri-ki özveri de denemez buna aslında- olmayacaksa hiç evlenmeyelim.
Bu kadar da yaslayamayacaksak sırtımızı eşimize...

Doktorlar böyle ümitliyken siz hiç kaybetmeyin umudunuzu.
Allah şifa versin.

Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah dua edin inanın her hastalık sabırla azimle mutlulukla aşılır inanıyorum ben moral çok önemli. Düğününüzü yapın çılgınlar gibi eğlenin tadını çıkarın derim insan vazgeçer mi hiç Eşinize karşı bu düşüncelere girmeyin hangimiz sevdiklerimizi bu şekilde yük görebiliriz her şekilde yanımda olmasını isterdim sevdiğimden gelecek acıya da razıyım sızıya da sizde böyle düşünüyorsunuzdur eminim eşiniz de

Kendinizi yük olarak yada sorun olarak görmekten vazgeçin lütfen!! Aynı durumda eşiniz olsaydı böyle bakmazdınız eminim.. Eşiniz böyle bir duygu taşıdığınızı düşünse emin olun çok üzülürdü.. Düğün yapmak sağlığınızı sıkıntıya sokacaksa kısa bir tören düzenleyebilirsiniz Beyaz bi kıyafet giyip en azından pasta kesersiniz size ve moralinize iyi gelecektir.. Kendinizce endişeye düşmeniz normal ama kafanızdan atmaya çalışın bu düşünceleri..Moral bulabileceğiniz bir düşünüz var.. Tez zamanda gerçekleştirmeniz dileğiyle..

Allah acil sifalar versin..

Benim kendi fikrim ve ben olsam lı yorumdu herkes sizle aynı olcak aynı düşüncek diye bişey yok efendim.
Bu benim yorumum yorum yaparken haddinizi aşmayın boş boş konuşma demek gibi.
Ben bırak düğün yapmayı bu sürecte nikah kıymaz
Eşimi bırak aileme bile hastalığımı yansıtmaz tek başıma mücadelemi ederdim bu benim bu benim tavrım benim tarzım isteyen istediği gibi olaylar karşısında kişiliğidir ne yaşaması gerekiyorsa yaşar.
bu yorumla boş boş konuşan sizsiniz.

Size bir dost tavsiyesinde bulunayım.sadece yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelere dayanarak kuruyorum bu cümleleri asla yasamadan bilemeyeceğiniz meselelerle ilgili bu kadar keskin 'ben olsam'lı cümleler kurmayın ki Rabbim sizi bu tarz durumlarla imtihan etmesin.Rabbim bu yaşadığım imtihanı ve daha kötüsünü kimseye yaşatmasın insallah diyeyim.

Buraya kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda acmıştım bu konuyu. Bazı insanlar gercekten hasta psikolojisinden anlamak zorunda. Anlamıyorsa bile enazından karşısındakine kendini kötü hissettirecek davranışlarda bulunmasa keske.
Bir kac gündür kendimi çok iyi hissediyorum. İlaçlara bünyem alıştı anlamına gelebilir bu. Ayrıca es durumundan esimin calıştığı yere çok yakın bir okula tayinim çıktı.destek olan bütün üyelere tesekkür ederim.

Hayat bir imtihan.
öncelikle cok gecmis olsun konunu biliyorum.
dügünü yapin - Moral olur - biraz daha iyi oldugunuzda yapin.

evliliginiz zorlu bi sürecten geciyor suan ama inan sonu cok güzel olacak.

annem suan kanser hastanede ama öyle Motive ediyor ki kendini anlatamam.
sanki biz onu degil o bizi toparliyor - anne iste.

hep pozitif olun ... gülün ...
ne mutlu sizi seven bi esiniz var...

cok ama cok iyi olacaksiniz ben ümitliyim sizde öyle olun

maşallah. Allah daha iyi yapsın. tamamen atlatmış olarak burada bitti gitti yaz... birde lütfen olumsuz cümlelere takılma... bilmeyen çok rahat yazabiliyor...

planlanan tedavin ne kadar sürecek...

tayininde iyi olmuş... sana motivasyon olur.

Sen eşinin yerinde olsan ne yapardın? Umutlu ol. Düğünü de boşver amaan zaten millet eğlendiriyoruz başka şey değil..

ben olsam kesınlıkle dugunu yapardım cnm...sen olumsuz dusundugun ıcın yapmıyorsun ama bundan bırkaç sene sonra tedavıye olumlu yanıt verırde dımdık ayaga kalkarsan bak keske gelınlık gıyıp dugun yapsaydım dıyeceksın.....içinde kalacak....neden kalsınkı.....bence mutlaka yap çok yormamaya calışırsın kendını olur bıter....olumsuz dusunme....
bır tanıdıgım vardı bu kotu hastalıga yakalandı...çok uzulmuştu evlatlarımın murvetını göremeyecegım dıye..kuçuklerdı o zaman.....şimdi torunu ılkokulu bıtırecek dusun...oda onlarla yaşıyor
hayaın bıze ne getırecegını bılemeyız....ne mutlu sanakı destek olan bır esın sevdıgın ınsanlar var cevrende
bır yorum gördum ben olsam soylemezdım felan dıye.....hadı canım takılma boyle yorumlara...saçmalık otesı....kımse tek basına ayakta kalmaz bu hayatta...ılla saglıkla sınanmasına gerek yok...yalnızlık bır hastalıktır zaten...ınsanı asıl o göturur bılınmeyen yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…