düğünü yapmamaya karar verdik...

ben her defasında yanılığıma emin olarak yanılıyorum.psikolojik bir durum fakat karsımdakine zarar veriyorum sonuçta.

ne güzel işte yanıldığını biliyorsun. Kafana takma..Sen tek derdin şu an moralini yüksek tutmak olsun.. Gerisi gelir zaten

bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.

Canım öncelikle allah şifa versin. İnanıyorum ki iyi olacaksın.
Ama seni anladım, eşin ne kadar iyi olursa olsun sen kendini iyi hissetmiyorsun. Ki bu dönemde sana en iyi gelecek şeylerden biri de kendini iyi hissetmene sebep olacak duygular. Bencede anne ve babanın yanına geçmelisin. Çünkü bu dünyada senin en iyi hissedecegin yer annenin yanı kucagı olacaktır. Bu dönemde iyi bakılman da gerekiyor. Çünkü kemoretapi dönemi bağışıklık açısından zorlayıcı bi dönem.
Ben sadece ailenin yanında kal ama eşinden ayrılma diyorum. çünkü senin gibi eşini degil seni düşünerek yorum yapıyorum.
Büyük ihtimal eşin çalışıyor ve yeterli zamanı ve ilgiyi gösteremeyebilir. Ama ailen sana iyi bakar demek istiyorum.
hastalıgı yendiginde düğününüzü de istediginiz gibi yaparsın.. daualarım seninle. (anlatım bozzuklugu olabilir kusura bakma)

bence hayata tutun. kendine 'ben iyilecegim, hayatta yasamam gereken mutlu günlerim beni bekliyor" diye söz ver. iyilestiginde de dügün yaparsin cifte kutlama olur :) ve emin ol esin seni yük olarak görmüyodur bu düsünceyi kafandan sil at.

Öncelikle gecmiş olsun. Eşin bu durumu bilerek seninle evlendi sanırım. Bugün benim eşim için aynı durum olsa onun elini bir dakika bırakmam ve bunua asla eziyet olarak görmem. Onun kötü zamanında yanında olabilmek onun elini tutan olmak benim için en önemli sey olur. O yuzden eşime bunu yapıyorum diye düşünmeyin. O hastalanmış olsa siz onunla olmaktan vazgeçer miydiniz. Ayrıca bu hastalıkta moral çok önemli. Bilmiyorum belki isim vermek yasaktır ama instagramda benonunblogu diye bir sayfa var. Orada kemoterapi sürecini ve yaşadıklarını anlatıyor bir bayan kesinlikle bakmalısınız

peki eşin aynı durumda olsa, sen onu bırakıp gider miydin?

Durumun tam tersini düşünün..sizin yerinize eşiniz aynı hastalıkla mücadele ediyor olsaydı.onun size yük olduğunu mu düşünürsünüz? Kendinizi sıkmayın.evet zor bir süreç her anlamda.hayat herkesi farklı şekillerde sinıyor.sizin sinavinizda bu.Allah yardımcınız olsun güç ve kuvvet versin..

Tatilden yeni döndüm
Kaldigim yerin sahibi hanim( benden büyük cocuklari var en az 60 yasinda)
Gecen yil kan kanseri olmus
Kemoterapi almis tedavi olmus iyilesmis
Bunu bana soylediginde o kadar sasirdim ki
Cok saglikli gorunuyordu inanamadim
Eli yuzu teni capcanli tazecik dunya guzeli bir kadin
Son derece neseli cok iyi pırıl pırıl bir insan
Onu tanidigima cok sevindim
Sirf onu gormeye o konaktan butik otele cevirmis mis gibi evinde misafir olmaya gitmeye soz verdim
Bir dakika yerinde durmuyor
Balkon akitir misafirleriyle ilgilenir
İkramini eksik etmez oyle bir insan
Gecen yil o da sizin yasadiklarinizi yasamistir mutlaka
Ne esinden ne evinden ne isinden vazgecmis
Yasiniz belki onun yarisi belki dahada gencsiniz
Lutfen gecici bir surec bu
Doktorlar bos yere umit vermezler kimseye
Koyverme kendini
İyiles hem moral olarak hem fiziken sonra istedigin gibi yap dugununu

rabbimin izni ile bu dert misafir olsun sana, gitsin inşallah.hiç birimizin garantisi yok eşinin bile ikinizde sınavınızı hayırlısı ile verirsiniz inşallah mutlu günleriniz yakın olsun

bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.
hah işte cevabını biliyorsun bu hastalık geçer gider de ya pişman olursan onu kaybettiğine.yuvana sarıl bırakma.adamda akıllı hem ahiretini hem seni kazanıyor gidermi gitmez tabi.sen niye gitmekten bahsediyorsun yanlışssın.

Çok geçmiş olsuN Rabbim acil şiflar versin .Karamsar olmayın rabbim yanınızda herşey düzelcek diye şartlayın kendınzi hayatta herşey insnlara mahsus .Anne babnzla yasarsanız eşinizi daha fazla üzmüş olmaz msınız onun sevgi şefkatıyle iyileşiceksinz neden yük olasınız eşiniz hasta olsa oda böle sizin gibi düşünse yük oluyroum diye .yÜk müsün derdin demezdin cunku yük değilsindir.o SENİüzmemk için öle davranıyrodr iyileşiem de kendni motive et nolur koyverme kendini hayal kur iiyleşip hayalimdeki düğün olacak diye rabbim derman olsun

Geçmiş olsun. Evlenirken insanlar boş yere mi evet diyorlar hastalıkta sağlıkta eş olmayı kabul ediyor musunuz sorusuna?

Bu tarz hastalık konularında kendi fikrimi söylemek isterdim ama kusuruma bakmayın, fikrim yok. Gerçekten hiçbir fikrim yok. Ama benim bir tanıdığım yeni evlenmişti, kısa süre sonra kanser olduğunu öğrendi ve hastalığı ilerlemişti. Birbirlerini çok severek evlenmişlerdi ama hasta olan taraf, kadın, eşinden ayrılmak istemişti, ayrılma nedeni de kendisiyle beraber eşini de böyle bir durumun içine sürüklemek istememesiydi. Doktorlar olumsuz konuşuyordu çok. Tabi önce adam yani kocası kabul etmedi ama sonra ikna etti ve ayrıldılar. Adamla ayrıldılar ve hasta olan kadın, X olsun ismi, X umutsuz bir şekilde tedavisine devam etmeye çalışırken ayrıldığı eşi, eski kocası onun da adı Y olsun bir başkasıyla bir süre sonra yeniden evlenmişti.

Bilmiyorum dediğim gibi benim fikrim yok ama böyle yapan örnekler gördüm çevremde.

Fikrim yok ama tahminim var, şu an erkek arkadaşımı düşünüyorum ve o hasta olsa, onu bırakır mıydım, hayır bırakmazdım ben.

Sen eşinin yerinde olsaydın nasıl davranırdın?Eminim onun mutluluğu seni daha mutlu ederdi,yüzü gülsün diye çırpınırdın.Doğru olan normal olanda bu.Yani eşin olağanüstü bişey yapmıyor senin için.Boş yere kendini daraltma rahat ol.İyileştiğinde neler yapacaksınız bunların planını yap kuzum.Bu kadar ince düşünmek zarardan başka bişey değil.

canım çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.
bak dr ların umutlu eşin yanında destekcin güçlü olmalısın umutlarını tüketme arttır onlar bu dönemde seni ayakta tutacaktır.

Sen olsam onun yanında olmaz mıydın? O senin omzuna yük mü olurdu? Olmazdı değil mi insan sevdiğinin yanında olur her durumda. Kendini kötü hissetmene gerek yok moralini yüksek tut güzün gülsün o zaman eşine yardımcı olmuş olursun, tek amacı şu an senin yüzünü güldürmektir çünkü. İnşallah iyi haberlerini alırız çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda tümüyle iyileşirsiniz. Eşiniz bir yetişkin. Kendi kararını kendi verebilir. Yanınızda olmak istemeseydi olmazdı. Hastalığınız, halsizliğiniz, moraliniz hakkında yapabileceğiniz bir şey yok. Ne hissederseniz haklısınız. Ama sizi seven erkeği uzaklaştırmayın, kırmayın, sevgisini sınamayın ve ona sevdiğinizi belli etmekten kaçınmayın. Yanınızda olması iyileşmeniz yönünde en az ilaçlarınız kadar etkili olacaktır.

Saçmalama lütfen o senin eşin
Ben aynı durumda olsam eşimden başkasını istemezdim
Sağlıklı olduğumuz zAmanlar birlikte olmak kadar böyle zamanlar için de Evleniyoruz.
Şu anda sana en büyük morali o verir.
Düğünü de takma kafana
Ben de nikahla evlendim gelinliğimi Evliliğimin 4. Senesine girerken ancak aldım giyinip süslenip foto çektiricez eğlenicez
Sen de iyileşince yaparsın.
Azıcık moralini yüksek tut lütfen ya

Mutluluk her şeye iyi gelir. Motivasyonunuzu hiç düşürmeyin, sadece eşiniz için değil de kendiniz için de hevesli olun ve düğünü yapın. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…