- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
ben her defasında yanılığıma emin olarak yanılıyorum.psikolojik bir durum fakat karsımdakine zarar veriyorum sonuçta.
bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.
Öncelikle gecmiş olsun. Eşin bu durumu bilerek seninle evlendi sanırım. Bugün benim eşim için aynı durum olsa onun elini bir dakika bırakmam ve bunua asla eziyet olarak görmem. Onun kötü zamanında yanında olabilmek onun elini tutan olmak benim için en önemli sey olur. O yuzden eşime bunu yapıyorum diye düşünmeyin. O hastalanmış olsa siz onunla olmaktan vazgeçer miydiniz. Ayrıca bu hastalıkta moral çok önemli. Bilmiyorum belki isim vermek yasaktır ama instagramda benonunblogu diye bir sayfa var. Orada kemoterapi sürecini ve yaşadıklarını anlatıyor bir bayan kesinlikle bakmalısınızkonumu daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?
hah işte cevabını biliyorsun bu hastalık geçer gider de ya pişman olursan onu kaybettiğine.yuvana sarıl bırakma.adamda akıllı hem ahiretini hem seni kazanıyor gidermi gitmez tabi.sen niye gitmekten bahsediyorsun yanlışssın.bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.
Çok geçmiş olsuN Rabbim acil şiflar versin .Karamsar olmayın rabbim yanınızda herşey düzelcek diye şartlayın kendınzi hayatta herşey insnlara mahsus .Anne babnzla yasarsanız eşinizi daha fazla üzmüş olmaz msınız onun sevgi şefkatıyle iyileşiceksinz neden yük olasınız eşiniz hasta olsa oda böle sizin gibi düşünse yük oluyroum diye .yÜk müsün derdin demezdin cunku yük değilsindir.o SENİüzmemk için öle davranıyrodr iyileşiem de kendni motive et nolur koyverme kendini hayal kur iiyleşip hayalimdeki düğün olacak diye rabbim derman olsunkonumu daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?
Çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda tümüyle iyileşirsiniz. Eşiniz bir yetişkin. Kendi kararını kendi verebilir. Yanınızda olmak istemeseydi olmazdı. Hastalığınız, halsizliğiniz, moraliniz hakkında yapabileceğiniz bir şey yok. Ne hissederseniz haklısınız. Ama sizi seven erkeği uzaklaştırmayın, kırmayın, sevgisini sınamayın ve ona sevdiğinizi belli etmekten kaçınmayın. Yanınızda olması iyileşmeniz yönünde en az ilaçlarınız kadar etkili olacaktır.konumu daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?