düğünü yapmamaya karar verdik...

daisy34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
112
107
28
konumu daha önce okuyanlar bilir.evliyim nikahım oldu.eylülde düğünüm vardı.sağlık sorunlarım ve tedavi sürecim nedeniyle düğünü ertelemeye veya hiç yapmamaya karar verdik.yaklaşık 20 gündür eşimle beraber yasıyoruz.düğünü erteledik çünkü yerimden kalkıp su içmeye dermanım yok.kemoterapi ve ilaçlar bana olagandan daha fazla ağır geldi. sonum ne bilmiyorum.doktorlarım umutlu ama ben neden degilim. cok fazla hassas ve kırılganım. eşimi bunlara mahkum etmeye hakkım var mı?

Eşin ne güzel seninle ve destekçin. Kendin için olmasa bile onun için mücadele etmen gerek. Onun sana ihtiyacı var..

Yılmaman lazım canım düğün dediğin unutulmayacak anı niyetine 2 saatlik bir eğlence
Siz şuan evliliği tam anlamıyla yaşamaya başlamışsınız iyi günde kötü günde nede olsa sana destek oluyorsa bunun tadını cıkar olumsuzluğu at kafandan

Eşin o.iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize.Sen ona dayan o sana destekmiş zaten.düğünü falan boşverr.önemli olan birlikte olmanız.Bu hastalığın tedavisi umut ve moral.bunları kaybetme.hayata sarıl.eşine sarıl.Rabbim şifanı verir inş

Hic bir durumda Allahtan umut kesilmez...Sen dualarını eksik etme.benim annem 6yıl önce hastalandı kemoterapi radyoterapi derken epey zor günler gecirdi sacları döküldü vs. Ama suanda gayet sağlıklı ve hayat dolu.bosver düğün olmazsa olmasın.sen iyi ol esinle huzurlu mutlu ol.

Ben biraz geri kafalıyım bu konularda
Eşimi sevdiğimi sürüklemezdim sanırım kendimle ...
Belki yanlış bi düşünce ama bu benim fikrim sonunda herşey var ona kötü anılar değil güzel bi ayrılıkla veda ederdim
Allah hastalığınıza şifa versin inşallah
Bu benim fikrimdi yanlış anlamayın lütfen

saçmalama hasta olmak senin seçiminmiydi sanki ii olacaksın inşallah eşin yanında ve destekçisn keyfini çıkar çok istersen ilerde patlatırsın bi düğün amaaan sefam olsun dersin boşver Allahım acil şifalar versin

geçmiş olsuuun

Eşin destekçin önemli olan buuu

düğünmüş vs bunlar gelip geçici; yaparsın sonraaa

Onu üzüyorum; kendimle sürüklüyorum vs diye düşünme öyle daha çok üzülür.

Sen iyi ol, ikiniz de daha mutlu olursunuz

Çevreye vs kulağını kapat sen mutlu ve sağlıklı ol gerisi teferruat

Eşin ne güzel seninle ve destekçin. Kendin için olmasa bile onun için mücadele etmen gerek. Onun sana ihtiyacı var..

kendime hayrım yokken bir başkasına yük oluyormuşum hissi bunu kelimelerle tarif etmem mümkün değil.acaba bu süreci anne ve babamla mı gecirmeliyim.kafamda hersey cok karmakarısık çok anlamsız ve cevapsız.eşim çok iyi çok fedakar, şu durumda dahi sevgisini hissettiriyor fakat psikolojik anlamda ben bitiğim. devamlı ağlama nöbetleri, ağlarken bile bunun bedenime yorgunluk hissettirmesi. eşimin her hareketinden farklı anlamlar çıkarıp bunu kafaya takar oldum.kendimi sırtına yüklenmiş bir cuval gibi hissetmekten bıktım.

Eşin aynı durumda olsa sen onu kendine yük olarak mı görürdün?eşinin böyle düşündüğünü hiç sanmıyorum.öyle olsa hissederdin mutlaka.sen silkelen bi ayağa kalk.güçlü ol ki eşini de motive et.aklına hep olumluyu güzeli getir.bu hastalığı atlatan çok kişi var.onların hikayelerini okuyabilirsin mesela

yanılıyorsun canım yanıldığın anı da eşinle paylaş. Bu hareketin bana karşı mı ben mi yanlış anladım diye konuş. O sadece senin yüzeysel ihtiyaçların için değil manevi açıdan da yardımcın. Aklına kötüyü getirme. Olacak zaten olur.

Bence vazgeçmeyin ya.
Hem ikinize de moral olur böyle kapanmayın içinize.
Düğünden sonra bi balayı yaparsınız dinlenirsiniz.
Allah acil şifalar versin, hastalık yokmuş gibi devam edin hayata.
Bakın ne güzel eşiniz de size destek, onunda morali bozuluyordur siz böyle karamsar oldukça.
En güzel günlerinizde somurtmayın, mutluluklar diliyorum :)

Rabbim acil şifalar versin İnşaallah.
İnşaallah bu zor, sancılı günleri tez zmaanda atlatırsınız. daha yaşınız çok gençtir. nice insanlar var atlatıyorlar ilerleyen yaşlarına rağmen.
şu an öneri vermek istemem. kafanız belli ki çok karışık. hasta psikolojisi. çekmeyen bilemez elbet.

bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.

ben her defasında yanılığıma emin olarak yanılıyorum.psikolojik bir durum fakat karsımdakine zarar veriyorum sonuçta.

bunu yapmayı çok düşünüyorum.ona yazık etmek sürüklemek zoruma gidiyor.fakat iyi olma ihtimalim beni durdurdu hep. eşim olmadan gececek ömür de gözümü çok korkutuyor.
Ayni durunda o olsa sen ne yapardin birakirmiydin onu? Ailende destek olsun tabiki onlar senin canin ama esini birakma haysys siki tutun ilerde dugun yaparsin yada oglun olur belki ona sunnet yaparsin dugun gibi ne guzel olur hersey cok guzel olacak olumlu ol

Senin hastalığın sabrinin derecesini anlamak için bi imtihan. Sana karşı davranışları da eşinin imtihanı. Bu imtihanı geçerse bil ki karakteri çok sağlam bi esin var. Ona bu şansı ver . Imtihani geçecek mi kaybedecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…