Düğünüm var ama dans etmeyi, oynamayı hiç beceremiyorum

Çok takıyorum kafaya sanırım :) Kendimi müziğe bırakmayı öğrenmem lazım :)

Vallahi ben kocamın yüzüne bakınca istemsizce işve cilve yapmıştım düğünde. İlginç bi şekilde oynuyorsun. Hayatım boyunca hiçbir düğünde oynamadım. Kınada oynadığımda 1 elin parmağını geçmez. Ama gel gör ki kınamda düğünümde oturmadım. O ilk danstan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Hiç korkma :)

Bende yeni evlendim ve oynamaktan hic haz etmem bana kalsa nikah ve kucuk bir eglence yeterdi ama esimle farkli sehirlerden oldugumuz icin 4 gun dugun oldu nerdeyse kendi dugunumden biktim :) 1 gun daha olsa gitmezdim heralde

ay inşallah bende öle olurum

Bende yeni evlendim ve oynamaktan hic haz etmem bana kalsa nikah ve kucuk bir eglence yeterdi ama esimle farkli sehirlerden oldugumuz icin 4 gun dugun oldu nerdeyse kendi dugunumden biktim :) 1 gun daha olsa gitmezdim heralde

nee 4 gün mü ay insan bıkar ya

İçinden geldiği gibi sallan,alkış çırp.
En mutlu sensin o gün oynamayı bilmesen de nolur ki.

Öyle tabi ama güzel oynasam da fena olmaz :)

Çok takıyorum kafaya sanırım :) Kendimi müziğe bırakmayı öğrenmem lazım :)
Hayırlı uğurlu olsun, çoooook mutlu olun inşaallah.
Dans etmeyi öğreneceğim diye strese girerseniz öğrenemezsiniz, müsait olduğunuz da ve boş kaldığınızda hareketli müzikler açın, el ve ayak hareketleri yapmaya uğraşmak yerine müziği hissedin, müzik size dans etmeyi öğretecektir.

Ben de kendi kınama düğünüme kadar hiç oynamadım. Hatta kınamda da pek oynamadım. Ama düğün günü kafama dank etti galiba, coştum istemsizce.

Babam arada bir gelip azıcık otur kızım diyordu, utandı herhalde o kadar hevesli evlenmemden

Ankara’nın bağlarını ve erik dalını çalsınlar bol bol, farkında olmadan oynarsınız.

Normalde ben de hiç oynayamam. Spor salonunda oryantal dersi var. Oraya gittim bi kere. Allahım bu ne kazmalık demiştir hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…