Düğünüm ve ablam..

smgeeee

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
152
74
13
32
Ablam sürekli ben senin dugununde cok guzel olcam hangimiz gelin karistircaklar gorceksin falan diyo ve artik sinirlerimi bozuyo.
Benim bildigim gelin bindalliya veya gelinlikle taç takar o bana dio sen taç takcan mi ben takmak istiyorum bilmem ne. Bi ara benimle bindalli giymeye kalkti tabi ben kaynanmgille konustm organzasyn sirketi vermesin fazladan sadece ben giycem istemiyorum dedim..
Nedir bu benim onüme gecme cabasi ya biktim artik benim kardesim gelin en guzel bu gece o olsun demek bu kadar zor mu? Tamam guzel olsun zaten ama niye beni sollamaya calismak?
Nisanimda da aynisini yapti kucuk bi nisan oldu bi tek abartili giyinen oydu sanki gelin ikimiz gibiydik.. bide bana abartma daha bu nişan die kucuk bi tac aldirdilar zorla kendi masallah gayet gosterisli bi aksesuar takti basina. Ve hayir ben boyle istiyorum desem de hayir dedi beni gecistirdi sanki sürekli yönlendirmeye calisio.. bundan sonra hic gelinlik alisverisime falanda gelmesini istemiyorum ya kaynanmla bas basa gider gelirim gerek yok. Kaynanam bile onun kadar karismio sen hangisini begenirsen ben yorum yapmiyim diyo ben zorluyorum kadini söyle anne sende fikrini diye..
Gorusleriniz onemli dugunum yaklasiyo ve ciddi anlamda canimi sıkıyo ablam icimde zerre bisey kalmadi o kadar sogudumki bu huylarindan .

Bırakın istediğini giysin.Belki içinde kalan birşeyler vardır aldırış etmeyin. Gelin sizsiniz sonuçta. Tadını çıkartın bu günler bir kere yaşanıyor tekrarı yok çünkü

Bırakın istediğini giysin.Belki içinde kalan birşeyler vardır aldırış etmeyin. Gelin sizsiniz sonuçta. Tadını çıkartın bu günler bir kere yaşanıyor tekrarı yok çünkü
Aynen kendi nisanimda yapamadim diyip duruyo ama napalim 10 yil sonra yeni seyler cikcak bnimde yapamadigim seyler olcak.. simdi baskasinin dugununde gelin mi oluyum bu yuzden sinir oluyorum

o zaman biraz eli maşalı gelin olacaksın. allah sana nasip ederse istediğin kadar abartırsın, bu benim düğünüm, benim kınam. herşey benim istediğim gibi olacak. canımı sıkmayın benim diyeceksin. baktın ki olmuyor, sen hiç elalemden de mi utanmıyorsun millet 'smgeeee nin ablası da yazık iyice kıskanmış gelin gibi olmaya çalışmış' diye konuşacak arkandan diyeceksin.

ablanın içine elti kaçmış

hiç takma boşver gelinden abartılı olanları herkes kınıyor, rezil olacak olan kendisi.
Valla nisanimda nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu kimse kinamadi iyice sinirlendim.amaci zaten o herkes onu begensn istio aaa gelin sonuk kalmis desinler istio amacina ulasti

Evli ablam da onun zamaninda farkli seyler moda oldugu icin icinde kalmis efendim.
10 yil sonra da benim giydiklerimin modasi geccek ona bakarsan

Valla nisanimda nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu kimse kinamadi iyice sinirlendim.amaci zaten o herkes onu begensn istio aaa gelin sonuk kalmis desinler istio amacina ulasti

düğün günü elbisesine bişey dökün yanlışlıkla

Yok artık gerçekten şoke edici

Yok mu aklı başında bir akraba
Kenara çekip uyarsın bak komik olacaksın desin

Yardım isteyin güvenilir birinden
Malesef yok uzakta yasiyoruz. Zaten uyarsa da dinlicegini sanmiyorum.

Yok artık gerçekten şoke edici

Yok mu aklı başında bir akraba
Kenara çekip uyarsın bak komik olacaksın desin

Yardım isteyin güvenilir birinden
Bide hic komik olmuo gercektn nisanimda da nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu yani sen olmasan onu alsaydik gibi. Cok zoruma gitti.

Bence kınaya ve düğüne gelmemesini söyleyin. Can öyle sıkılmaz böyle sıkılır. Utanmıyor da
Basina aksesuar gelinden baskasinin takmasini istemiyorum diyimmi sizce? Bide yok ben takmadan olmaz falan der o simdi. Onu napcam

Malesef yok uzakta yasiyoruz. Zaten uyarsa da dinlicegini sanmiyorum.
geline özenenler çok kınanıyor haberin olsun abla
kendine mi güldüreceksin

onun en büyük çocuğu kızsa "onun nişan kınasında da benim olanların modası geçicek bende senin çocuğun ne yapıyorsa kat be kat fazlasını yapıp ondan güzel olayım o zaman" diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…