Aynen kendi nisanimda yapamadim diyip duruyo ama napalim 10 yil sonra yeni seyler cikcak bnimde yapamadigim seyler olcak.. simdi baskasinin dugununde gelin mi oluyum bu yuzden sinir oluyorumBırakın istediğini giysin.Belki içinde kalan birşeyler vardır aldırış etmeyin. Gelin sizsiniz sonuçta. Tadını çıkartın bu günler bir kere yaşanıyor tekrarı yok çünkü
Annem daha beter onun tarafinda aman o yapamadi o da giysin utanmasa bastan gelinlik giydircekcanım annen yok mu? ne diyor? rahatsızlığını annenle paylaşabilirsin.
Valla nisanimda nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu kimse kinamadi iyice sinirlendim.amaci zaten o herkes onu begensn istio aaa gelin sonuk kalmis desinler istio amacina ulastiablanın içine elti kaçmış
hiç takma boşver gelinden abartılı olanları herkes kınıyor, rezil olacak olan kendisi.
Evli ablam da onun zamaninda farkli seyler moda oldugu icin icinde kalmis efendim.o zaman biraz eli maşalı gelin olacaksın. allah sana nasip ederse istediğin kadar abartırsın, bu benim düğünüm, benim kınam. herşey benim istediğim gibi olacak. canımı sıkmayın benim diyeceksin. baktın ki olmuyor, sen hiç elalemden de mi utanmıyorsun millet 'smgeeee nin ablası da yazık iyice kıskanmış gelin gibi olmaya çalışmış' diye konuşacak arkandan diyeceksin.
Evet evli 3 cocugu varAblaniz evli mi?
Valla nisanimda nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu kimse kinamadi iyice sinirlendim.amaci zaten o herkes onu begensn istio aaa gelin sonuk kalmis desinler istio amacina ulasti
Yok artık gerçekten şoke ediciEvet evli 3 cocugu var
Malesef yok uzakta yasiyoruz. Zaten uyarsa da dinlicegini sanmiyorum.Yok artık gerçekten şoke edici
Yok mu aklı başında bir akraba
Kenara çekip uyarsın bak komik olacaksın desin
Yardım isteyin güvenilir birinden
Bide hic komik olmuo gercektn nisanimda da nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu yani sen olmasan onu alsaydik gibi. Cok zoruma gitti.Yok artık gerçekten şoke edici
Yok mu aklı başında bir akraba
Kenara çekip uyarsın bak komik olacaksın desin
Yardım isteyin güvenilir birinden
Basina aksesuar gelinden baskasinin takmasini istemiyorum diyimmi sizce? Bide yok ben takmadan olmaz falan der o simdi. Onu napcamBence kınaya ve düğüne gelmemesini söyleyin. Can öyle sıkılmaz böyle sıkılır. Utanmıyor da
geline özenenler çok kınanıyor haberin olsun ablaMalesef yok uzakta yasiyoruz. Zaten uyarsa da dinlicegini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?