Düğünüm ve ablam..

Ne var bunda ya? Kardesine özeniyor ... benim ablamda öyle demisdi hicte alinmadim aksine sevindim özendigi icin :)

Bir arkadaşımın kına gecesinde kız kardeşi tarlatanlı kıyafet giyip taç takmıştı. Normalde de ablasından çok daha güzel ve alımlı bir kız zaten, iyice gelin gibi dolanıyordu. Ve bir Allah’ın kulu o gün “Ay X de ne güzel olmuş” demedi. Hepimiz aşırı gereksiz bulduk ve saçma seçimleriyle güzelliğini sildi götürdü. Boşverin siz kendinizi güzel hissedin, gelin hissedin yeter. O sadece kınanacak.

Cok tesekkur ederim umarim öyle olur

Böyleleri yüzünden gelininin kız kardeşi diye alay konusu dönüyor. Ne yaparsa yapsın, o gün gelin siz olacaksınız. Abartısıyla alay konusu olmaktan öteye gitmez çabası.

Aynı şey değil,ablanız sizin nişanınızda rol çalsaydı rahatsız olurdunuz eminim:)

Evet ya,kızkardeşim benden 8 yıl sonra evlendi,herşeyi çok daha farklı ve güzel oldu,biz de bunun için çabaladık.
Ben zamanına göre yaşadım herşeyimi,her evlenenle yeni baştan heves mi alacağız?
Densizlik tek kelimeyle...

Ondan önce dördüncüyü doğurur,aha da buraya yazıyorum

Düğünde bi duvakta o taksın. Elinde de çiçek demeti Rezil olcak farkında değil.

Bende nisanimda nisan kiyafetimin ayni renginden alma sakin demistim gidip ayni renk almisti. Ona cok bozulmustum. Ben yapsam husumet cikarirrdi. Ama yine en guzel bendim. Umursamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…