- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
İşte ne güzel yerin hazır. Cıngar çıkartacaksın sonra da ben sinirliyim zaten diye sıvışacaksın. Abartıyorum çünkü abartıyorsun yeter diyeceksinGenelde bizim ailede herkes normalmis.gibi bi ben sinirliyimdir onu dersem aaa simge abartma derler annemle ablam.
Sizin kardesiniz erkek oldugu icin ortak paydada bulusamadik :)Kafaya taç takmanın modası hala var mı? Erkek kardeşimin nişanı evde olduğu halde ben kıyafet saç ve makyaj konusunda baya özenmiştim. Maalesef gelinimiz pek özenmediği için o günü en şık ben olmuştumKardeşimin haziranda düğünü var. Şimdiden elbise arayışlarına girdim bile... Sonuçta kuzenim ya da arkadaşım değil biricik kardeşim evleniyor. Tabi ki elbise seçimime özen göstereceğim. Benim kardeşim, arkadaşlarım, kuzenlerim düğünüme geldikleri zaman kıyafetlerine özen göstermeleri benim çok hoşuma gider. Sonuçta bana değer verdiklerini gösterir.
Bende anlamiyorum sacma sapanDua et balayına gelmesingelinin yaninda uç beş kişinin daha bindallı giymesi olayını hiç anlamıyorum.. O da moda oldu.
Kafaya taç takmanın modası hala var mı? Erkek kardeşimin nişanı evde olduğu halde ben kıyafet, saç ve makyaj konusunda biraz özenmiştim. Maalesef gelinimiz pek özenmediği için o günü en şık ben olmuştumKardeşimin haziranda düğünü var. Şimdiden elbise arayışlarına girdim bile... Sonuçta kuzenim ya da arkadaşım değil biricik kardeşim evleniyor. Tabi ki elbise seçimime özen göstereceğim. Benim kardeşim, arkadaşlarım, kuzenlerim düğünüme geldikleri zaman kıyafetlerine özen göstermeleri, benim çok hoşuma gider. Sonuçta bana değer verdiklerini gösterir.
Evet rengi de ayniydi elbisemizin iyi bi konuya parmak basmissiniz
Yok zaten mesafeliyim ablamdna tecrubeliyim o nisanliuken kaynana evinden cikmazdi ben baya mesafeliyim.Ne cins ablan varmış
Bizde kına kızı ne renk giyerse .. diğerlerinin o renk giymesi yasaktır.
Mesela benim kınamda ben kırmızı elbise giydim .. benden başka kimse giyemedi.
Kardeşim mavi giydi bir tek o maviydi
Resmen sizden rol çalmaya çalışıyor.
Bu arada kaynanam kaynanam demeyin bence.. onla da mesafenizi koruyun.
Yardım etmediği mi nereden biliyorsunuz? Ben baştan aldığım kıyafeti gösterdim. Hatta daha sade bir elbise giyecekti. Ondan vazgeçirdim. Kuaföre ben götürdüm. Makyaj yaptırmayacaktı ben ısrar edip yaptırdım. Ben kimseyle yarışa girmem. Hele kardeşimin sevdiği kızla hiç girmem. Az çok benim giyim tarzım bellidir. Ben şık olmayı, bakımlı olmayı seviyorum.sende bu kızın yaşadığının görümce modusun birde güzel birşey gibi anlatmışsın. sen en güzel olana kadar destek olup yardım etseydin.
O günün en şıkı sen olduğun için bu durumdan gayet hoşnut görünüyosun. Bu da geline değer vermek olmuyor malesef sahte samimiyet göstergeleri vol 1500.Kafaya taç takmanın modası hala var mı? Erkek kardeşimin nişanı evde olduğu halde ben kıyafet, saç ve makyaj konusunda biraz özenmiştim. Maalesef gelinimiz pek özenmediği için o günü en şık ben olmuştumKardeşimin haziranda düğünü var. Şimdiden elbise arayışlarına girdim bile... Sonuçta kuzenim ya da arkadaşım değil biricik kardeşim evleniyor. Tabi ki elbise seçimime özen göstereceğim. Benim kardeşim, arkadaşlarım, kuzenlerim düğünüme geldikleri zaman kıyafetlerine özen göstermeleri, benim çok hoşuma gider. Sonuçta bana değer verdiklerini gösterir.
Alisverisimde yanmdaydi gordu soylemedimki :)Kınada giyeceğin bindallının ve başka elbise olacaksa rengini söyleme bari.
Sen de biliyorsun huyunu neden renk detayı veriyorsun ki?
Saç modeli konusunda da ketum ol..
Geçen kuzenimin nişanına gittim. Gelin zaten kabartmalı nişanlık giymişti o bir tarafa da. Kuzenimin diğer taraftan kız kuzenleri basit bir nişan töreninde pasparlak abiye falan giymişlerdi.
Kardeşimle bize çok abartı geldi mesela. Sanki firsat bulmuşken giyip göstereyim der gibi.
Bunu dile getirmek hos mu peki yani ben kardesimn nisanlisindan daha guzeldim deyisinize tepki gosterdim hanimefendi. Gerek varmi o cumleye?Yardım etmediği mi nereden biliyorsunuz? Ben baştan aldığım kıyafeti gösterdim. Hatta daha sade bir elbise giyecekti. Ondan vazgeçirdim. Kuaföre ben götürdüm. Makyaj yaptırmayacaktı ben ısrar edip yaptırdım. Ben kimseyle yarışa girmem. Hele kardeşimin sevdiği kızla hiç girmem. Az çok benim giyim tarzım bellidir. Ben şık olmayı, bakımlı olmayı seviyorum.
Bi de kahkaha emojisi koymuş zuhaha görümcemi ilk gördüğüm yerde öpücem kuzum benim.Bunu dile getirmek hos mu peki yani ben kardesimn nisanlisindan daha guzeldim deyisinize tepki gosterdim hanimefendi. Gerek varmi o cumleye?
Valla bilmiyorum sinirleniyorum sonra olmucak yerde patliyorum noldu simdi simge durduk yere diyolar. Bilmiolarki birikim. Kimsnin kalbi kirilmasin diye diye ben kiriliyorumOncelikle hayirli ugurlu olsun, senliginiz mubarek olsun canim.
Bu surecte genelde kv, gorumce, elti sahnenin tozunu attirir. Onlardan rol calmis ablan. Bu acidan bakarsak kocamgilin tarafi hep kotu hep karisgan sendromuna yakalanmadan bir dugun yasayacaksiniz ne guzel. Kizgin kumlardan serin sulara misali. Oyle dusunun bence. Ablaya ne kadar kizsan da canin kanin. Unutursun elbet.
Benim de ismi lazim degil cok yakinim bembeyaz, gelinlik gibi bir elbise giymisti dugunumde simdi baktikca fotograflara hic ne guzel olmus demiyoruz. Kiskanmis diyoruz efendim.
Kafaya taç takmanın modası hala var mı? Erkek kardeşimin nişanı evde olduğu halde ben kıyafet, saç ve makyaj konusunda biraz özenmiştim. Maalesef gelinimiz pek özenmediği için o günü en şık ben olmuştumKardeşimin haziranda düğünü var. Şimdiden elbise arayışlarına girdim bile... Sonuçta kuzenim ya da arkadaşım değil biricik kardeşim evleniyor. Tabi ki elbise seçimime özen göstereceğim. Benim kardeşim, arkadaşlarım, kuzenlerim düğünüme geldikleri zaman kıyafetlerine özen göstermeleri, benim çok hoşuma gider. Sonuçta bana değer verdiklerini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?