Düğünüm ve ablam..

Ablan görümce olmak istiyor galiba bırakın olsun ya.. Herkes gelinin siz olduğunuzu biliyor zaten ona sadece oha ne abartmış yuh ablaya bakın gelini kıskanmış derler

Hic kinanmadi valla nisanlimim babaannesi gayet ovdü durdu bana onu icimden onu alsaydin bari dedim

Basina aksesuar gelinden baskasinin takmasini istemiyorum diyimmi sizce? Bide yok ben takmadan olmaz falan der o simdi. Onu napcam

Açık açık konuşun. Böyle sinirinizi bozmaya devam etmek isterse gelmesin evde gelinlik giyip otursun. Annenize de şaşırdım. Ben bu konuda sert olurdum

Açık açık konuşun. Böyle sinirinizi bozmaya devam etmek isterse gelmesin evde gelinlik giyip otursun. Annenize de şaşırdım. Ben bu konuda sert olurdum
Benim ailemden bi halt olmaz zaten hepsi bi tuhaf nisanimdan bi gün once hüngur hungür aglattilar beni. Nefret ediyorum bazen en guzel gunlerimi bu insanlarla gecrdgim icin.

Ablan görümce olmak istiyor galiba bırakın olsun ya.. Herkes gelinin siz olduğunuzu biliyor zaten ona sadece oha ne abartmış yuh ablaya bakın gelini kıskanmış derler
Keske deseler demiyolar herkes gayet de ablan cok guzel olmus diyo. Ablamin da isine geliyo tabi. Ortada dolasip duruyo herkes gorsun övsün diye.
Nisanimda kuaforde bi ben makyaj yaptrdim bide o.
Nisan sadeydi ama...

Hic kinanmadi valla nisanlimim babaannesi gayet ovdü durdu bana onu icimden onu alsaydin bari dedim
siz öyle diyin siz
burda da arkadaşlar yazmışlar ya
babaanne kınamamıştır ama başkaları özenti der güzel haline

koca babaanne keşke onu alsaydık diye içinden geçirse ne geçirmese ne.. sanki biraz da kıskanmışsınız

Babaanneyi kim takar yahu? Konuşsun dursun.
Emin olun kat kat fazlası bu niye abartmış böyle demiştir. Kızkardeşi olduğunuz için siz duymamışsınizdır.
Abartı bu tür topluluklarda çok tuhaf karşılanıyor artık.

Biz ablamız nişanlanacağı zaman aynı tonlarda elbise almayalım diye uğraşırdık. İşte görgüsüzlük, hasetlenmek bambaşka bir psikoloji..

Bırakın düğünde kendini rezil etsin. Biri çıkıp bozar bile onu.

Ya kiskandim tabiki yalan soylemicem. Niye kiskanmiyim one cikmaya calisio ve bunu da basariyo. Normalde ablalar bak su cok guzel sunu giy der kardesine benimki de bak ben bunu giycem diye geliyo.

hazir dugun varken onada koca bulun

Evet rengi de ayniydi elbisemizin iyi bi konuya parmak basmissiniz

Ya kiskandim tabiki yalan soylemicem. Niye kiskanmiyim one cikmaya calisio ve bunu da basariyo. Normalde ablalar bak su cok guzel sunu giy der kardesine benimki de bak ben bunu giycem diye geliyo.
o zaman rahatsız olduğunuzu açık bir şekilde söyleyin
nedir bu öne çıkma çaban diye sorun

Ne yaparsa yapsin sizin onunuze gecemez gelin sizsiniz hani cevredeki insanlar onun abartili giyinmis olmasina yada kinada bindalli giymesine tuhaf bakar zaten bosverin ne giymek isterse giysin

Valla ben olsam açarım ağzımı yumarım gözümü. Baktım pişkinliğe devam, gelme düğünüme derim
Genelde bizim ailede herkes normalmis.gibi bi ben sinirliyimdir onu dersem aaa simge abartma derler annemle ablam.

Kafaya taç takmanın modası hala var mı? Erkek kardeşimin nişanı evde olduğu halde ben kıyafet, saç ve makyaj konusunda biraz özenmiştim. Maalesef gelinimiz pek özenmediği için o günü en şık ben olmuştumKardeşimin haziranda düğünü var. Şimdiden elbise arayışlarına girdim bile... Sonuçta kuzenim ya da arkadaşım değil biricik kardeşim evleniyor. Tabi ki elbise seçimime özen göstereceğim. Benim kardeşim, arkadaşlarım, kuzenlerim düğünüme geldikleri zaman kıyafetlerine özen göstermeleri, benim çok hoşuma gider. Sonuçta bana değer verdiklerini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…