Hic kinanmadi valla nisanlimim babaannesi gayet ovdü durdu bana onu icimden onu alsaydin bari dedimgeline özenenler çok kınanıyor haberin olsun abla
kendine mi güldüreceksin
onun en büyük çocuğu kızsa "onun nişan kınasında da benim olanların modası geçicek bende senin çocuğun ne yapıyorsa kat be kat fazlasını yapıp ondan güzel olayım o zaman" diyin
Babaanne de kaşınmış yaniBide hic komik olmuo gercektn nisanimda da nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu yani sen olmasan onu alsaydik gibi. Cok zoruma gitti.
Basina aksesuar gelinden baskasinin takmasini istemiyorum diyimmi sizce? Bide yok ben takmadan olmaz falan der o simdi. Onu napcam
Benim ailemden bi halt olmaz zaten hepsi bi tuhaf nisanimdan bi gün once hüngur hungür aglattilar beni. Nefret ediyorum bazen en guzel gunlerimi bu insanlarla gecrdgim icin.Açık açık konuşun. Böyle sinirinizi bozmaya devam etmek isterse gelmesin evde gelinlik giyip otursun. Annenize de şaşırdım. Ben bu konuda sert olurdum
Keske deseler demiyolar herkes gayet de ablan cok guzel olmus diyo. Ablamin da isine geliyo tabi. Ortada dolasip duruyo herkes gorsun övsün diye.Ablan görümce olmak istiyor galibabırakın olsun ya.. Herkes gelinin siz olduğunuzu biliyor zaten ona sadece oha ne abartmış yuh ablaya bakın gelini kıskanmış derler
siz öyle diyin sizHic kinanmadi valla nisanlimim babaannesi gayet ovdü durdu bana onu icimden onu alsaydin bari dedim
Hic kinanmadi valla nisanlimim babaannesi gayet ovdü durdu bana onu icimden onu alsaydin bari dedim
Ya kiskandim tabiki yalan soylemicem. Niye kiskanmiyim one cikmaya calisio ve bunu da basariyo. Normalde ablalar bak su cok guzel sunu giy der kardesine benimki de bak ben bunu giycem diye geliyo.siz öyle diyin siz
burda da arkadaşlar yazmışlar ya
babaanne kınamamıştır ama başkaları özenti der güzel haline
koca babaanne keşke onu alsaydık diye içinden geçirse ne geçirmese ne.. sanki biraz da kıskanmışsınız
hazir dugun varken onada koca bulunAblam sürekli ben senin dugununde cok guzel olcam hangimiz gelin karistircaklar gorceksin falan diyo ve artik sinirlerimi bozuyo.
Benim bildigim gelin bindalliya veya gelinlikle taç takar o bana dio sen taç takcan mi ben takmak istiyorum bilmem ne. Bi ara benimle bindalli giymeye kalkti tabi ben kaynanmgille konustm organzasyn sirketi vermesin fazladan sadece ben giycem istemiyorum dedim..
Nedir bu benim onüme gecme cabasi ya biktim artik benim kardesim gelin en guzel bu gece o olsun demek bu kadar zor mu? Tamam guzel olsun zaten ama niye beni sollamaya calismak?
Nisanimda da aynisini yapti kucuk bi nisan oldu bi tek abartili giyinen oydu sanki gelin ikimiz gibiydik.. bide bana abartma daha bu nişan die kucuk bi tac aldirdilar zorla kendi masallah gayet gosterisli bi aksesuar takti basina. Ve hayir ben boyle istiyorum desem de hayir dedi beni gecistirdi sanki sürekli yönlendirmeye calisio.. bundan sonra hic gelinlik alisverisime falanda gelmesini istemiyorum ya kaynanmla bas basa gider gelirim gerek yok. Kaynanam bile onun kadar karismio sen hangisini begenirsen ben yorum yapmiyim diyo ben zorluyorum kadini söyle anne sende fikrini diye..
Gorusleriniz onemli dugunum yaklasiyo ve ciddi anlamda canimi sıkıyo ablam icimde zerre bisey kalmadi o kadar sogudumki bu huylarindan .
Evet rengi de ayniydi elbisemizin iyi bi konuya parmak basmissinizBabaanneyi kim takar yahu? Konuşsun dursun.
Emin olun kat kat fazlası bu niye abartmış böyle demiştir. Kızkardeşi olduğunuz için siz duymamışsınizdır.
Abartı bu tür topluluklarda çok tuhaf karşılanıyor artık.
Biz ablamız nişanlanacağı zaman aynı tonlarda elbise almayalım diye uğraşırdık. İşte görgüsüzlük, hasetlenmek bambaşka bir psikoloji..
Bırakın düğünde kendini rezil etsin. Biri çıkıp bozar bile onu.
Evli 3 cocuklu kendisihazir dugun varken onada koca bulun
o zaman kim takar onu abartma kuzum boswer kendi capinda eglensin icinde biseler kalmissa ondan oyle yapiyordurEvli 3 cocuklu kendisi
o zaman rahatsız olduğunuzu açık bir şekilde söyleyinYa kiskandim tabiki yalan soylemicem. Niye kiskanmiyim one cikmaya calisio ve bunu da basariyo. Normalde ablalar bak su cok guzel sunu giy der kardesine benimki de bak ben bunu giycem diye geliyo.
Genelde bizim ailede herkes normalmis.gibi bi ben sinirliyimdir onu dersem aaa simge abartma derler annemle ablam.Valla ben olsam açarım ağzımı yumarım gözümü. Baktım pişkinliğe devam, gelme düğünüme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?