Düğün
:D cok uzun süredir foruma girememistim. düğün fotoğraflarımız yeni cıktı kv haliyle ilk konularımda düğün resimlerimiz kaynımlarla yanyana konuldugunda benzerlik olmasın diye beni düşündüren o meşhur vitrinine bizim fotoğraflarımızı da koyunca eltimin bizim düğünümüzdeki gelin damat pozlarınıda...www.kadinlarkulubu.com
Buyur canım buldum ☺
Bu sayfada foto da paylaşmıştı ama kalkmış nedense
Enistenizin yanında söyleyin abla niye sen beni sollamak istiyosun evli barkli kadinsin diyin belki enisteniz uyarirEvli 3 cocuklu kendisi
Yok artıkKarşılıklı kıskançlık var sanırım. Aman sallamayın ne yaparsa yapsın. Benim de eşimin kızkardeşi düğünümüzde uzun tüllü beyaz bir abiye giymişti hiç umursamamıştım
Aaa hiç dikkat etmedimmmYanlis hatirlamiyorsam konu sahibi ifsa olmus. Sanirim eltinin arkadasi mi ne gormus konuyu. Eltiye soylemis falan. Hatirladigim bu sekildeBu sebepten esiyle bosanma asamasina da gelmisler. O yuzden kalkmisti fotolar. Guncelleme olarak yazmis zaten ilk sayfaya
ay sinirlendim valla.. eniştenizin yanında abla böyle yaptığın az valla bak istersen çifte düğün yapalım deyin..Evli 3 cocuklu kendisi
Ben de yarim yamalak bu sekilde hatirliyorum. Baska bir konuda okumustum eltinin arkadasinin gordugunu. Kendisi de 2 sene sonra guncelleme yazmis. Esimle bosanma asamasina geldik lutfen fotograflari istemeyin daha fazla diyeAaa hiç dikkat etmedimmm
Ablan görümce olmak istiyor galibabırakın olsun ya.. Herkes gelinin siz olduğunuzu biliyor zaten ona sadece oha ne abartmış yuh ablaya bakın gelini kıskanmış derler
sende bu kızın yaşadığının görümce modusun birde güzel birşey gibi anlatmışsın. sen en güzel olana kadar destek olup yardım etseydin.
E elti hak etmişti amaBen de yarim yamalak bu sekilde hatirliyorum. Baska bir konuda okumustum eltinin arkadasinin gordugunu. Kendisi de 2 sene sonra guncelleme yazmis. Esimle bosanma asamasina geldik lutfen fotograflari istemeyin daha fazla diyeyazik olmus cok uzulmustum o zaman konu sahibine. Baya bi giydirmisti cunku konusunda eltisine.
İnsallah yorumlari da okuyup gerekli hayat dersini almistir elti kisisi. Boyle boyle azalacak bu tipler.E elti hak etmişti ama
Bence de abla ayıp ediyor kardeşineİnanın benim 3 tane görümcem var ve 3'ü de normalde çok abartılı giyinirler. Ona rağmen nişanımda ben sade giyeceğim diye onlar da sade giydi. Abla kıskançlığa girmiş ve haddini aşmış.
Yok artıkBir şey demediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?