Düğünüm ve ablam..

Yanlis hatirlamiyorsam konu sahibi ifsa olmus. Sanirim eltinin arkadasi mi ne gormus konuyu. Eltiye soylemis falan. Hatirladigim bu sekilde Bu sebepten esiyle bosanma asamasina da gelmisler. O yuzden kalkmisti fotolar. Guncelleme olarak yazmis zaten ilk sayfaya

Ablan hasta ve net diyorum senin gibi giyincem derse hayrola benim kocami calmaya mi niyetin var diye yapistir üstüne senin benimle derdin ne de

Ablanız yaşadığı hayattan mutsuz ve tatminsiz bence belki anneniz de ondan destek çıkıyordur. Babaannenin ne söylediğini de umursamayın bazı yaşlı kadınlar abartı süslenenleri beğeniyor garip bir şekilde. Sadelikten, tevazudan güzeli mi var? Ablanızı da umursamayın , siz umursadıkça abartacak bence.

Ben bu konuyu daha önce de okudum,bindallı detayina kadar aynı hatırlıyorum

Aaa hiç dikkat etmedimmm

Aaa hiç dikkat etmedimmm
Ben de yarim yamalak bu sekilde hatirliyorum. Baska bir konuda okumustum eltinin arkadasinin gordugunu. Kendisi de 2 sene sonra guncelleme yazmis. Esimle bosanma asamasina geldik lutfen fotograflari istemeyin daha fazla diye yazik olmus cok uzulmustum o zaman konu sahibine. Baya bi giydirmisti cunku konusunda eltisine.

Bence ablanız haddini aşmış. Benim de yakın zamanda nişanım oldu. Görümcelerim benim elbisem sade diye daha da sade giyindiler. Kendileri normalde abartılı giyinir. Sırf beni geçmemek için yaptılar bunu. Kendi ailemden de olmadı öyle saçmalayan. Ablanızı uyarın hatta kavga edin gerekirse. Bu tip birini düğünüme bile çağırmazdım. Gelecekse edebi ile gelip gitsin. Anneniz de kızını uyaracak yerde daha da şımartıyor yani. Size sabır diliyorum sadece. İzin vermeyin ama sizin üstünüze çıkmasına.

Ablan görümce olmak istiyor galiba bırakın olsun ya.. Herkes gelinin siz olduğunuzu biliyor zaten ona sadece oha ne abartmış yuh ablaya bakın gelini kıskanmış derler

İnanın benim 3 tane görümcem var ve 3'ü de normalde çok abartılı giyinirler. Ona rağmen nişanımda ben sade giyeceğim diye onlar da sade giydi. Abla kıskançlığa girmiş ve haddini aşmış.

benim görümcem de düğünümü zehir etmişti, eşimle bir türlü oynamama müsaade etmemişlerdi. çok şükür ki hala bekar, evlenirken birisine gerekli miktarda parayı verip üstüne bir şeyler dökülmesini sağlamak gibi kötü planlarım var evet belki bu biraz fazla ama inanın ki haketti.. siz de düşünebilirsiniz..

E elti hak etmişti ama

Uff içim daraldı valla. Bu insanlarin nasıl abla kardeş ilişkisi var anlamıyorum. Senden güzel olsun ablan o senin , insan ablasını nasıl kıskanır? Suslenmekle olmuyor o işler; demek ki yüzü, fiziği senden güzelmiş ki öne çıkmış?

İnanın benim 3 tane görümcem var ve 3'ü de normalde çok abartılı giyinirler. Ona rağmen nişanımda ben sade giyeceğim diye onlar da sade giydi. Abla kıskançlığa girmiş ve haddini aşmış.
Bence de abla ayıp ediyor kardeşine

Ablaniz guzelse kot tisortle de gelse, gelinlik de giyse guzelligi dikkat cekecektir zaten.
Hem ne kadar abartabilir ki, duvak takacak hali yok, dugune gelenler de gelinin kim oldugunu biliyorsa sorun ne olabilir anlamadim.

Yok artık Bir şey demediniz mi

Yoo demedim. Düğünde gördüm zaten kıyafetini. Açıkçası pek umursamadım, çok takılmam böyle şeylere

Hatırlıyorum, gördüğüm an içimden belki üzerine göre başka abiye bulamamıştır ya da bütçesine göre sadece bunu bulabilmiştir gibi şeyler düşünmüştüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…