Düğünüm ve ablam..

Abartılı olmak istiyorsa bırakın olsun dicem de benim kızkardesim yok yani ne hissederdim bilemiyorum. Aksesuarı gectim de bindallı da giyilmez canım =( Ortaya söyleyin kesinlikle, uyarın yani Baska kimse bindallı giymesin ne önemi var o zaman diye nisanlınızın ailesinin yanında. Çekidüzen verir bence bu bindallı fikrine en azından =)

Şimdi abla olmasa çok şey denirde neyse benim görümcem düğün günü beyaz elbise giymişti onu çok kinamislardi hatta birisi gelinle yarismissn ama kaybolmuşsn yaninda demis sonradan duydum aynen arkasından böyle konuşurlar ablanın merak etmeyn düğün günü en güzel siz olacaksınız o abartiyorsa sizde abartinn daha da abartabilecgini sanmam yani bı görümce değil sonuçta beyaz giymez

Karşılıklı kıskançlık var sanırım. Aman sallamayın ne yaparsa yapsın. Benim de eşimin kızkardeşi düğünümüzde uzun tüllü beyaz bir abiye giymişti hiç umursamamıştım

Bide hic komik olmuo gercektn nisanimda da nisanlimin babaannesi ablan cok guzel olmus diyip durdu yani sen olmasan onu alsaydik gibi. Cok zoruma gitti.
Öyle demek istememiştir.. İstediyse de onun ahmaklığı öyle şey mi olurmuş.. Yok ya öyle demek istememiştir aklı başındadır

Ablanız kocaman kadın olduğu için yanında ayıplamamışlardır durumu idare etmişlerdir.. Arkasından gayet döktürmüşlerdir...boşver nazar ablana değsin nişanda da düğünde de...

ablan eşine söyleyip tekrar düğün yapsın o zaman amaan görümce gibi bu nedir ya

Yani o kadar görümceymişsiniz ki bir tek kafanızda siminiz eksik. Rol çalınca mest olmuşsunuz içten içe.

Buyur canım buldum
Bu sayfada foto da paylaşmıştı ama kalkmış nedense

Ah canimmm sag olasin. Bildigin efsane olmus konu. Kacirmisiz biz.Okudum epey. Sag olasin var olasin. İsin gucun rast gitsin.

Amaaan şu dünyada ölüm var... Boşverin giyinsin dilediğini yaşasın sizde öyle abartacaksınız sizde abartın ya o eltin olsaydı o zaman daha çok koyardı ne güzel ki sizi önemseyip abartıyor ya paspal olsaydı ya kötü temsil etseydi sizi

ayy bekarmi hala ondan olabilir birak kirma baya kaptirmis kendini belliki ne denirki ablami eltimi belli deil

Bir dugune gitmistim gecen sene. Erkek tarafi olarak tabi. Gelini tanimiyoruz bile 2 tane hanim kiz dolaniyor ortada. Ikisi de balik beyaz elbise giymis. Sac makyaj ayni. Ikisinde de tac. Hangisi gelin diye dusunup durmustum Allahtan gelin hanim danstan once duvagini takti da sorularim yanit buldu dugun bitmeden
Digeri de abla gorumce falan degil oglanin en yakin arkadasiymis Biz baya kinamistik yani. Ablan da kinanir. Babaanneye bakma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…