Dugunume 1 ay var ve dayanamiyorum :(

sen yapmıyorsun ki zaten oğlunla ben yapıyorum diyemiyor musunuz
o yüzden yorma kafanı diyin

Ne güzel nişanlın da mesafe koymak istiyormuş allahtan. Yoksa çok sorun yaşarsın. Elinden geldiğince nişanlını dahil etme tartışmalara. Arada kalmasın

Allah yardimcin olsun insallah nisanlin evlenince yani da olmaya devam eder

Insallah duzelir diye umut ediyorum ama sanmiyorum ciddi anlamda problemli biri beni baskalarina arattiririp ozur dilemem icin baski yaptiriyor sanki ne yaptiysam

bırak düzelmesin bak 1 ay kalmış zaten düğünü yapın herkes kendi yoluna. nişanlın da evlendikten sonra değişmezse sıkıntı yok mesafe ve sınır candır. hiç takma.

Bu nasil bir mantik anlamadim acikcasi evlenince surekli yanina cagiracak emin ol surekli su isim var bu isim var de gitme ben oyle yapiyorum bi sure sonra anliyolar

bırak düzelmesin bak 1 ay kalmış zaten düğünü yapın herkes kendi yoluna. nişanlın da evlendikten sonra değişmezse sıkıntı yok mesafe ve sınır candır. hiç takma.
Yaptiklari aklima geldikce deliriyorum icten ice kin doluyorum kendi kendime bosver diyorumgormek dahi istemiyorum

Bu nasil bir mantik anlamadim acikcasi evlenince surekli yanina cagiracak emin ol surekli su isim var bu isim var de gitme ben oyle yapiyorum bi sure sonra anliyolar

Aaa yok cagirmazmis para verir temizlikciye yaptirirmis bir nevi sen kim oluyorsun diyor bana :)

Ağız dalaşına girerek hayatının hatasını yapmışsın bence. Kv ne derse desin sen hep susacaksın, bak o zaman nişanlın nasıl annesinden soğur uzaklaşır, nasıl sana ve senin ailene düşkün olur. Ama sen de Kv seviyesine inersen durumu normallestirmis oluyorsun. Erkekler fazla düşünmez, ne söylenirse ona inanır. Kimseye koz verme, sinirlenmekte çok ama çok haklısın. Benim Kv dünyanın en patavatsız kadınıdır, gerçi hiç cahil tarzı hakaretler etmedi ama saçma sapan lafı çoktur. Biz hiç konuşmadık, ağzımızı açmadık eşim mahcup oldu annesinden soğudu. Onun adına bizden özürler diledi, hala da bi densizlik etse siz onun kusuruna bakmayın der hemen. Annesine karsı saygılı ve olgun davranışlarımı çok takdir ettiğini söyler. Siz de bence hiç seviyesine dusmeyin

Gelmesinler gitmesinler sanki gelince ne oluyor zaten sevmiyorsun ve gıcık bir kadin belli ki ne kadsr uzak o kadar iyi

Aaa yok cagirmazmis para verir temizlikciye yaptirirmis bir nevi sen kim oluyorsun diyor bana :)
E iyi işte.
Birşey almazsa almasın boşver.Bu dille daha çok karışır ozaman.Gerçi birşey yapmasa da karışacak gibi.En azından eyvallahın olmaz.Ama işin zor gibi.Evlenmeden böyle yüzgöz olduysanız evlenince daha konu açacaksın gibi.Yine de saygılı ol .ilk önce iyi ol bakalım nasıl olacak.
NİŞanlınla çok iyi değilsen çok sevmiyorsan ben olsam böyle annesi olan biriyle evlenmem.

Inan elimden geldigince hep sustum hic cevap vermedim ancak benim ailemi kucumseyen seyler soyledi rahatsiz oldugumu nisanlima soyledim fakat uyarmasina ragmen yine devam etti maalesef cevap vermeseydim aileme haksizlik yapilmasina izin vericektim

Bence at nisani evlenince sadece esinle evlenmis olmuyomusun aileside devamli tepende oluyo omur boyu boyle insanla hayatmi gecer

Cok sasiriyorum ya boylesini gorunce Allahtan benimki oyle degil bana hep tavsiye verir hep yardimci olur oglundan cok beni tutar sadece tek skntisi esimle cok yarisiyo esim bisey yapiyo kayinbabama hemen donuyo ogluna yapiyosun banada yap misal esim araba alicakti kayinbabama kostu ogluna aliyosun biz dolmusta surunuyoruz bizede al yani bize derken kizina alcak o da gezicek onunla bu beni cok sinir ediyo herkeste degisik seyler var

Maalesef illa bir yerden cikiyor birsey ilginc insan dayanamiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…