- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi dendendeniz
-
Benimki de aynı öyle canım kendini çok önemli bir şahıs sanıyor, eşim bunadı diye nöroloğa götürdü, inan koskoca Prof.a neler saymış, sen de doktor musun ki, kim verdi diplomani demis illallah ettirmiş. Hoca eşime annenizi psikiyatriste goturmelisiniz dedi. Randevu aldik gitmiyorInan elimden geldigince hep sustum hic cevap vermedim ancak benim ailemi kucumseyen seyler soyledi rahatsiz oldugumu nisanlima soyledim fakat uyarmasina ragmen yine devam etti maalesef cevap vermeseydim aileme haksizlik yapilmasina izin vericektim
Gercekten senin durumunda cok kotuymus zamaninda onlarda gelin olmus bunu unutup bizimle yarisiyor yada begenmiyor olmalari cok sacma cocugum mutlu diye sevinmeleri gerekirkenBenimki de aynı öyle canım kendini çok önemli bir şahıs sanıyor, eşim bunadı diye nöroloğa götürdü, inan koskoca Prof.a neler saymış, sen de doktor musun ki, kim verdi diplomani demis illallah ettirmiş. Hoca eşime annenizi psikiyatriste goturmelisiniz dedi. Randevu aldik gitmiyorçok problemli. En son engelli akrabasına cok çirkin bir laf edip ailesini ağlattı, özür de dilemedi. Onlar bile hala saygıda kusur etmiyorlar, bana hiç düşmez diyip susuyorum, hasta diyorum. Dün de bana bir kadını gösterip, "bizim oğlana o kadar dedim bu kızı al diye almadı işte salak bizim oğlan salak" dedi. Nasıl şoke olduğumu tahmin dersin. Hiç de salak değil dedim onu almadı beni aldı kocam çok akıllıdır diye cevap verdim. Abartı kahkahalar attı sanki çok komik birşey söylemişim gibi. Geçen hafta bizim gelin çok iyidir diyordu komşuya. Haftaya yine kocamla ben salak oluruz, ertesi gün bizden iyisi olmaz, akrabalarını, komsularini kötüler. Çok zor bir kadın. Kendininkine şükret canim
Allah yardim.etsin canim napiyorkiSenin yine iyi benim kayinpeder evlere senlik. Hani kayinvalidem olsa cevap vericem kadin kadina didisicez belki adamla nereye kadar. Benim de 1 ay kaldi ama sinir krizi gecirmeme az kaldi.
Düşünmeden konusan bir tip. Iyi bir insan ama bir lafin bin tane deme sekli varsa o en bozulacagin sekliyle soyluyo. Once soyluyo sonra kirildin mi diyo ee kirildim tabii.Allah yardim.etsin canim napiyorki
Belli bir yaştan sonra bunuyorlar işte canım idare et. Biz inş onlar gibi olmayız. Allah sağlığımızı korusun. Aslolan evliliğimiz ve eşlerinizGercekten senin durumunda cok kotuymus zamaninda onlarda gelin olmus bunu unutup bizimle yarisiyor yada begenmiyor olmalari cok sacma cocugum mutlu diye sevinmeleri gerekirken
Benim ki cok patavatsiz herseyin en iyisini o biliyor benim.ailem bisey bilmiyor annen baban sana bunu yapmadimi vs.
Bir keresinde cok iyi hatirliyorum bana herkesin icinde dedi ki oglum ev islerinde bana yardim etmiyor sana yardim ederse .... diye bir kufur etti ben sasirdim ne diyecegimi bilemedim bu sorun ogluyla konusmasi gereken seyi bana herkesin icinde soyledi benimkininde seninkinden farki yok aslinda
Ağzı çok bozukmuş sen ona uyma boşver canım nişanlın akıllı biriymiş bak ne güzel. Sen kv yi idare edip alttan aldıkça eşin de sana daha çok kıymet verir. Eş dost herkes senin yanında durur. Yoksa kendi canının sıkıldığıyla kalırsın, ömür geçmez öyle. Düğünün, evliliğin tadını çıkar inadına mutlu olGercekten senin durumunda cok kotuymus zamaninda onlarda gelin olmus bunu unutup bizimle yarisiyor yada begenmiyor olmalari cok sacma cocugum mutlu diye sevinmeleri gerekirken
Benim ki cok patavatsiz herseyin en iyisini o biliyor benim.ailem bisey bilmiyor annen baban sana bunu yapmadimi vs.
Bir keresinde cok iyi hatirliyorum bana herkesin icinde dedi ki oglum ev islerinde bana yardim etmiyor sana yardim ederse .... diye bir kufur etti ben sasirdim ne diyecegimi bilemedim bu sorun ogluyla konusmasi gereken seyi bana herkesin icinde soyledi benimkininde seninkinden farki yok aslinda
Canım nişanlın senin yanında mı bitti bu kadar. Üzülme düşünme düğününe 1 ay kalmış zehir etme kendineMerhaba kizlar
Dugunume 1 ay var ve delirmek uzereyim daha oncede bahsetmistim kayinvalidem artik beni cildirtmak uzere dayanamiyorum!
Ozet geceyim kisaca...
Ne beni ne ailemi bir kere arayip sormuyorlar gelmiyorlar hic.
Gecenlerde rahatsizlanmisti ailemle gecmis olsuna gittik basladi anlatmaya onun calistigi isyerinde bir kiz varmis kayinvalidesi arayinca yuzunu eksitmis demek ki aramayacakmissin cok istiyorsa o arasinmis vs vs daha sonra benim herseyime laf soyluyor o pahali su pahali onu napicaksin bizim taraf sizin taraftan cok bizim taraftan cok taki takildi gelinligime tuttugum eve evimin dekorasyonuna kadar herseyde bir fikri var bana normal bir sekilde kizim soyle yapsaniz nasil olur dese tamam diyecegim bu zamana kadar hep saygimdan sustum tek cevap vermedim en son size biseyler yapicam diye sokaktaki insana borclanamam bir gram bile bisey yapamam siz araba alip o takilari yiceceksiniz diye ben borc yapamam dedi bende herseyi siz yapmiyorsunuz bi cok seyi nisanlimda yapiyor dedim bu arada gelinligimi kuafor masraflarini ev esyalarinin birazini dugun salonunu biz tuttuk ve bana sen cahilsin dedi artik dayanamadim ve tartistim bu tepkimi gorunce tesekkur ederim bunu gordugum iyi oldu dedi rica ederim artik boyle olacak dedim inanin aklima geldikce cildiriyorum resmen daha aklima gelmeyen bir suru sey soyledi nefret ediyorum sussam anlamiyor cevap versem anlamiyor uste cikiyor ne yapmaliyim bu tip insanlara karsi nasil bir tavir takinayim artik nisanlimada bisey diyemiyorum o da bikti hergun evde tartisma cikariyorlarmis para ver diye diye daha cok sey var yazmakla bitmez psikolojik olarak kotu durumdayim ne yapacagimi hic bilmiyorum((
aynenDayanamiyorum deyince benim kafa gitti
Ailesinden yanayssa bitmistir bu is evlenince gecinemezsinizO da ailesinden yana bize cok mahcup yazdigim herseyde benim ailemin yaninda bana soylenen seyler o da dugunden sonra mesafe koymak istiyor
yüzüğü nişanlının avucuna koyacaksın anasına yollayacaksın ,
seviyorsa anasını adam eder döner yoksa çok çekersin bu kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?