ama şu an zaten hassas, stresli, gergin, heyecanlı kısacası sinirlerinin resmen yıprandığı bir süreç içerisindesin (müstakbel eşin de). varsa fırsatın _hatta yoksa bir şekilde bul bence_ 1 günlüğüne veya bikaç saatliğine de olsa uzaklaşmaya çalış tüm bu hengameden..yoksa birikecek birikecek ve düğün fotoğraflarında son derece mutsuz çıkacaksın..
allah yardımcın olsun
Kuzum benim kk da öylesine dolanırken açtığın konuyu gördüm, şuan öyle hassas bir dönemden geçiyoruz ki, mutluluğu da hüznü de zirvede yaşıyoruz, şuanki ruh halin büyük ihtimalle ondan böyledir, bak yıllardır beklediğin gün gelmiş çatmış, sevdiğine kavuşuyorsun, aynı yastığa baş koyacak ve sabah gözünü ilk açtığında O' nu göreceksinbunları düşün ve rahatlat kendini
Tabi bunun haricinde evlilik malesef ki hayallerimizdeki gibi olmayacak, mutluluğu da , sorunları da beraberinde getirecek, o yüzden artık güçlü olmalıyız ve daha anlayışlı , daha sabırlı , daha fedakar...
eminim şuan nişanlınla tartıştığınız mevzu da öyle büyütülecek cinsten değildir, ikinizde stresli ve gerginsiniz, bugünlerin tadını çıkar canım benim, ailenle bol bol vakit geçir, herşey güzel olacak tatlım buna inan ve üzme kendini lütfen
düğününüze 10 gün kala bunları yaşamanız ve ikileme düşmeniz kötü olmuş.
hakkınızda hayırlısı olsun.
beraber bekledik bugünleri zyv
ama ben çok yorgun hissediyorum şuan
evde deli divane oraya buraya dolanıyorum
kimseyle konuşmak istemiyorum
kimseyi dinlemek istemiyorum
ikilem demek istemiyorum
çok seviyorum aslında
ilgisine, sevgisine, düşünceli ince davranışlarına, bana karşı hassasiyetine diyecek bişey bulamam
ama ailesi söz konusu olduğunda herşey değişiyo sanki
bi kere bbile saygıda kusur etmeyen ben, hepsini arayıp sayıp sövmek istiyorum
aslinda bu ve bunun gibi zamanlarda insanlar cok gergin oluyorlar. Hic unutmam bizde esimle dugun gunu dehset bi kavga etmistikneden ? yok iste neden hersey stres, heyecan ,yorgunluk biraraya gelince karsindaki ne derse desin batiyor insana.olaya bide iyi acidan bak. Nisanlinin ailsesinin seni arayip senle konusmak istemeleri sana deger verdikleri, seni onemsedikleri, seni sevdikleri anlamina gelmezmi!
Eminim cok mutlu olcaksiniz, sadace olaylara iyi acidan bakmani ve birlikte gecireceginiz guzel vakitleri dusunmeni tavsiye ederim.
Simdiden mutluluklar...
biz de nişan sabahı kavga etmiştik
ben birşeyi yanlış anlamışım, öğrenince düzeldi tabi
arayan ailesi değil kendisi
gerçi kayınvalidem de aradı ama başka bişeyden dolayı
az önce nişanlım tekrar aradı "otobüse binip geliyorum, istediğin olsun" dedi sinirli bi şekilde
ben de "benim istediğim bu değil ki, ben senin kendi isteğinle gelmeni dilerdim, zahmet etme boşuna" dedim
birak gelsin zaten hersey telefonda yada msnde farkli oluyor yuzyuze farkli oluyor. Eminim birbirinizi gorunce tum buzlar eriyecektir canim benim. Zaten evlilik birazda alttan almaktir. Birbirinizi alttan almaya calisin herseyi kafaya takmayin...
orası öyle canım ama ailesi problem işte
"iki gün yanımızda bırakmadı, ne yaptı etti aldırdı yanına" diyecekler
ki deseler de haksız sayılmazlar yani
eger bayramın en azından bir gününün yarısını benimle geçirip gitseydi böyle olmazdı
erkekler işlerini hiç bilmiyolar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?